Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Puffer Puffer canim sen turkce ogretmeniydin de mi. Abimin 10 yasinda bir oglu var. Somestr tatilinde bize gelecek. Hediye kitap almak istiyorum. Hangi kitaplari tavsiye edersin :KK66:
Canım yeni gördüm mesajını kusura bakma. Yiğenin kitap okuma seviyesine göre değişir ama küçük prens, şeker portakali, sol ayağım düşünebilirsin, ağır olabilir dersen de küçük kara balık, serçekuş olabilir :KK54:

izmirdeyim, tıbbı sekreterim. evliyim, 1,5 yaşında kızım var. hamilelik kilolarımın hepsini verdim şuan doğumdan önceki kilodayım ama sarkık bir karnım var çok can sıkıcı. ocak ayı başında başladım diyete. telefonuma program indirdim günlük kalori hesabı ve aksamları alt karın- mekik çalışarak ilerliyorum . gidişat şuan iyi ödem attığım için başlangıç güzel. 76 dan 72 ye indim. mutluyum :KK49::KK49:
Çok iyi bi başlangıç yapmışsın, böyle devam edersen istediğin kiloya ulaşırsın. Doğum sonrası göbek kilo verdikçe gidiyo ama spor da şart tabi, fırsat buldukça yaparsın.

Bugünkü menüm;
Sabah

3 yumurta(1 sarılı 2 sadece beyazı)
Domates,Salatalık
1 kk süzme peynir

ara: 2 ceviz

Öğle:
Salçalı biftek
Bol salata
5,6 yk mercimek çorbası

Ara: 1 muz + 3 ceviz

Akşam:
2 tane tavuk baget (derisiz)
Kocaman bir tabak salata

ara: birazdan yarım avakado yiyeceğim

Su: 2 litre
Spor:20 dk yürüyüş
Supeerrrrr
Selam kizlar menum
Sabah
Tost
Sekersiz nescafe
Cay
Ogle
1 kase cornflakes sutlu
Ara
5 6 ceviz
Ara
1 greyfurt
6 7 ceviz
Turk kahvesi 1 minik cikolta (bayram cikolatasi)
Aksam
Corba
Balik
Salata
Brazdan bi meyve yiyeblrm
Su
2.5 lt
Spor malasef
Oo tebrikler
Kızlar ben domuz gribi oldum sanırsam :KK61::KK61:
İlaç kullanmayayım dedim ama ateşim düşmüyor bi türlü, eşim akşam zorla parol içirdi:oops: şu anda da ateşten ve kırgınlıktan uyuyamadım mutfağa geldim bi portakal yedim, uzun zamandır böyle olmamıştım :KK61:
kimyager1508 kimyager1508 adaçayı ve zencefil hamilelikte pek önerilmiyor çok mecbur kaldıysan adaçayıyla gargara yapıp tükür o da boğazındaki virüsleri temizler, hiç yoktan iyidir. Hünnap marka keçiboynuzu özü var, eczanelerde satılıyor, öksürüğe çok iyi geliyor onu deneyebilirsin
Tovbe de kiz ne domuzu
Cik gecmis olsun canim
günaydın kızlar.

dünkü menüm;

sabah: tb ekmeğine sandviç (maydanoz, süzme peynir, marul)

öğlen: yarım kase kabak çorbası, köfteli bezelye yemeği, 2 kaşık yoğurtlu kırmızı biber, 2 kaşık z.yağlı fasulye, yoğurt, az salata

ara: 2 adet form bisküvi

akşam: fırında sebzeli palamut, bol salata
Super
Hiç huyum değildir bugün bozuk tartıya çıktım geçen haftadan bu yana sadece 500 gr vermişim görünüyor :KK12:
Canim nasil yapacagiz tarti isini yeni tartimi alacaksin
Kızlar çok sağolun, bugün biraz iyileşmeye başladım bulantım azaldı bişeyler yiyebildim. Gripte doktorun yapacağı pek bişey yok, belirtileri azaltmaya yönelik tedavi yapacak ondan gitmedim, ilerlerse giderim:KK66:
Çocuklara bulaşmaz inşallah, sürekli dibimdeler:KK43:
İki gündür açlıktan baya bi süzüldüm, hedefime ulaşmış olabilir miyim acaba? Bi de bu hafta mezun olur muşum:KK53: :KK70:
:KK70::KK70:
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum?
hosgeldin canim ben takim kaptani Ayfer
Dogum kilolarini vermissim ne guzel suan 72kgsun peki hedefledigin kilo 60 dogrumudur
Burda cigumuz dogum kilolarini vermeye calisan 0-4yas arasi bizdiklari olan anneleriz bi iki tanede bekarimiz var

Bu kaptan nerelerde valla bugun kuzeyimi anneme birakip gittim kuzeye dogum gunu icin kiyafet ve konsept urunleri aldim iste balonlar fotograf cektirme cercevesi iyi ki dogdun yazilari filan baya bi yurudum adim sayar 10570lerde yatana kadar kac olacak bakalim ama regl oldugum icin galiba belim cok agridi kemik yapim ince zatem vucudum isyan ediyor 72paket margarin var atmam gereken 28paket atmisim
Birde kizlar ben bugun tartildim reglin ikinci gunu ve 77.7ciktim sanirim odem dimi dimi

hosgeldin canim ben takim kaptani Ayfer
Dogum kilolarini vermissim ne guzel suan 72kgsun peki hedefledigin kilo 60 dogrumudur
Burda cigumuz dogum kilolarini vermeye calisan 0-4yas arasi bizdiklari olan anneleriz bi iki tanede bekarimiz var

hosbuldum ayfer. aktif bi grup arıyorum şuan gördüğüm kadarıyla burası aktif ve herkes birbirini destekliyor. hedefim 60. sevdim burayı

Kızlar çok sağolun, bugün biraz iyileşmeye başladım bulantım azaldı bişeyler yiyebildim. Gripte doktorun yapacağı pek bişey yok, belirtileri azaltmaya yönelik tedavi yapacak ondan gitmedim, ilerlerse giderim:KK66:
Çocuklara bulaşmaz inşallah, sürekli dibimdeler:KK43:
İki gündür açlıktan baya bi süzüldüm, hedefime ulaşmış olabilir miyim acaba? Bi de bu hafta mezun olur muşum:KK53: :KK70:

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum?

izmirdeyim, tıbbı sekreterim. evliyim, 1,5 yaşında kızım var. hamilelik kilolarımın hepsini verdim şuan doğumdan önceki kilodayım ama sarkık bir karnım var çok can sıkıcı. ocak ayı başında başladım diyete. telefonuma program indirdim günlük kalori hesabı ve aksamları alt karın- mekik çalışarak ilerliyorum . gidişat şuan iyi ödem attığım için başlangıç güzel. 76 dan 72 ye indim. mutluyum [/o:KK49:]:KK49:

hoşgeldin canım .hedef kilon kaç?

Bu arada bunları 2 saat olmuştur alıntı yapalı ama bi fırsat bulamadım :)

Bu kaptan nerelerde valla bugun kuzeyimi anneme birakip gittim kuzeye dogum gunu icin kiyafet ve konsept urunleri aldim iste balonlar fotograf cektirme cercevesi iyi ki dogdun yazilari filan baya bi yurudum adim sayar 10570lerde yatana kadar kac olacak bakalim ama regl oldugum icin galiba belim cok agridi kemik yapim ince zatem vucudum isyan ediyor 72paket margarin var atmam gereken 28paket atmisim
Birde kizlar ben bugun tartildim reglin ikinci gunu ve 77.7ciktim sanirim odem dimi dimi
Ben de büyüğün doğum gününde konsept yaptım, konseptimiz Frozen Elsa idi tabi ki :KK70:
Küçüğe bi yaş pasta yaparım yeter, büyüyünce hatırlamayacak nasılsa, o kadar uğraşamam :KK70:
Senin konsept ne?

@erigim çok üzülerek gruptan ayrılmayı istiyorum, çok güzel bir enerjiniz ve desteğiniz var ancak ben buna karşılık yeterli katılımı gösteremiyorum bu da beni üzüyor. Yoğun mesaimden dolayı hızınıza yetisemiyorum. Çok teşekkür ederim her şey için, çok şey öğrendim sizlerden. Hakkınızı helal edin.

@erigim çok üzülerek gruptan ayrılmayı istiyorum, çok güzel bir enerjiniz ve desteğiniz var ancak ben buna karşılık yeterli katılımı gösteremiyorum bu da beni üzüyor. Yoğun mesaimden dolayı hızınıza yetisemiyorum. Çok teşekkür ederim her şey için, çok şey öğrendim sizlerden. Hakkınızı helal edin.
Yaa hayır:mad:

Tatlim bu hafta gayet iyi gidiyorsun niye öyle düşündün ki??

KraliceElsa KraliceElsa tatlim sütun içine zencefil koku koy kaynat günde 2 bardak ic resmen şifa. Bi arkadasim soyledi . dun aksam yaptim çok şükür bugün oksurugum coookkk azaldi. Bugünde bir bardak içtim. Acayip rahatlatiyor.

sabah:
2-3kk beyaz peynir
5fındık
2dilim ekmek
1kupa yeşil çay

öğle:
1tabak kuru fasulye /susuz
1dilim ekmek
1kase dolusu yoğurt

ara: 1yeşil elma

akşam:
1küçük tabak kuru fasulye/susuz
3 haşlanmış bulgur köftesi /normal et köfte büyüklüğünde
1kase kadar sarımsaklı yoğurt

spor:
10dk dumbell hareketleri /ağırlığı 2kg çıkardım bugün çok zorlandım hareketler şekil değiştirdi resmen :( ama olucak olucak
3miles
20dk ip
50squat / ilerleyen saatlerde yapıcam daha yeni yemek yedim

Iyi aksamlar arkadaslar
Bu hafta karne haftasi is cok yogun ve kizima bakan annem sehir disina gitti,kizimi ise goturuyorum,hic bir seye yetisemiyorum

Bu hafta diyetimi birakmadim ve hep benzer sekilde ilerledim,
Sabah
Peynir,zeytin,1 dilim ekmek domates salatalik
Ogle
4 kasik nohut, 2 kasik bulgur pilavi,ayran salata
Ara
Sekersiz sutlu nescafe,portakal
Aksam
3 kasik Tavuklu mantar,yayla corbasi,yarim dilim ekmek

Back
X