Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yapıyosun, limon suyu mu kabuğunu mu koyuyorsun? Ben de denemek isterimAra ogun kahve yapicam birazdan kendime limonlu turk kahvesi :))
herkese merhaba. daha yeniyim geç bildirim yapıcam bugün.
dün
sabah: sütlü portakal dilimli yulaf ezmesi, yumurta
ara : elma
öğlen: bol yoğurtlu biber dolması, 1 kepçe tarhana çorbası
ara : mandalina
akşam : limonlu salata, 1 kepçe çorba.
akşam 6 dan sonra bisey yemiyorum
dün hiç spor yapamadım.
3 kupa yeşilçay içtim
1500 cc su
Kara sevda vardı![]()
Ara ogun kahve yapicam birazdan kendime limonlu turk kahvesi :))
sen de balıkcısın benim gibi, ben de ton balığı yiyim bugün , pazara çıkamıycam fırtına yağmur var burdamenümün gidişatı;
sabah: simit
öğlen: mercimek çorba, tavuk, 4 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, salata
akşamda ton balıklı salata var. ara öğün olarakta mandalina yemeyi düşünüyorum.
afiyet olsun yakışıyor mu yahu ilginçAra ogun kahve yapicam birazdan kendime limonlu turk kahvesi :))
diyete başlarken kesinlikle bilinmesi gereken bilgiler, paylaştığın için teşekkürler canım. ben diyetimin ilk aylarında hep kalori hesabı yapıyordum çok faydasıda oldu. zaten bi süre sonra kalorileri öğrenip kendini kontrol ediyor.
Kizlar alintilarim hep uctu bugun wc ye cikmadan tarti 75.9du demek ki reglden mis almamisim buyuk bir ohhh cektim
Haklisim canimmm bende farkindayim kendiminonceden boyke degildi bi saldinmi gidiyo zaten ama bugunden itibaren kendime soz verdim :)
herkese merhaba. daha yeniyim geç bildirim yapıcam bugün.
dün
sabah: sütlü portakal dilimli yulaf ezmesi, yumurta
ara : elma
öğlen: bol yoğurtlu biber dolması, 1 kepçe tarhana çorbası
ara : mandalina
akşam : limonlu salata, 1 kepçe çorba.
akşam 6 dan sonra bisey yemiyorum
dün hiç spor yapamadım.
3 kupa yeşilçay içtim
1500 cc su
Kara sevda vardı![]()
Kahvaltim
1 barday cay
1 yumurta
1 dilim ekmek
menümün gidişatı;
sabah: simit
öğlen: mercimek çorba, tavuk, 4 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, salata
akşamda ton balıklı salata var. ara öğün olarakta mandalina yemeyi düşünüyorum.
sen de balıkcısın benim gibi, ben de ton balığı yiyim bugün , pazara çıkamıycam fırtına yağmur var burda
Bende tekrar başladım kaydetmeye hocanın bana verdiği diyet 1500 kcal civarı tutuyor.
Henüz tam anlamıyla spora başlamadığımdan akşamki öğünleri eksik yaptım ortalama 1200-1300 civarı gidiyorum.
Amaaa bugün başlıyorum telefonum bozulmuştu kardeşim bugün alıyor. hocanın programını telefondan ancak görebiliyorum pertim çıkacak biliyorum
Ben demiştim
Evet tam olarak beklediğimiz bu. Hep beraber vereceğiz
woww istikrarlı bir üyemiz daha oldu. Güzel menü.![]()
_inci canim bulantilar basladi su bile icemez haldeyim
millet rahat rahat hamilelik gecirir ben 9 ay bulanti cekerim
ilkinde 9 ay olunca ilaç kullanmıştm mecbur. Bunda başlamamak için dreniyorım ama artarak devm ediyor.
kimyager1508 canim sen ne kullanmistin bulanti icin ?
Kizlar bu arada sizler nasilsiniz :) gidiyormu kilolar![]()
@Karacamdan Kelebek menün ve yanına tek tek yazdığın calori sayımı bir harika, spor da yapıyorsun, tebriklerr
derinn07 izmir Antalya yı aratmaz İzmiri de çok seviyorum.menün de güzel bu arada suyu arttırmalısın
Aynen canım balığı çok severim :)
ben ilk diyete başladığımda 1100 ü geçmiyordu hatta bazen 900 lerde bile kaldığı oluyordu, sıcakların ve çok su içmenin etkisinden olacak galiba :)
Ben de derste uyurdum hep, bi kere labda uyumuştum![]()
canım hiç bişey kullanmadım mide bulantım için doktorum vermedi, tavsiye etmiyorum dedi. zaten benim 8. haftada başladı ve 14. hafta bitti çok şükür. şimdi çok nadir oluyor. inşaallahh seninde çabuk geçer. mideni boş bırakma, sık sık ve az ye._inci canim bulantilar basladi su bile icemez haldeyim
millet rahat rahat hamilelik gecirir ben 9 ay bulanti cekerim
ilkinde 9 ay olunca ilaç kullanmıştm mecbur. Bunda başlamamak için dreniyorım ama artarak devm ediyor.
kimyager1508 canim sen ne kullanmistin bulanti icin ?
Kizlar bu arada sizler nasilsiniz :) gidiyormu kilolar![]()
çok güzel gidiyorsun canımmm tebriklersabah
2 yumurta biraz peynir
ara
elma
öğlen
ızgara köfte 4 adet , salata, 1 kepce mercimek çorba ( yemekhanede menü güzeldi :) )
şimdi de 2 kupa yeşil çay içtim