Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

herkese merhaba. daha yeniyim geç bildirim yapıcam bugün.
dün
sabah: sütlü portakal dilimli yulaf ezmesi, yumurta
ara : elma
öğlen: bol yoğurtlu biber dolması, 1 kepçe tarhana çorbası
ara : mandalina
akşam : limonlu salata, 1 kepçe çorba.

akşam 6 dan sonra bisey yemiyorum
dün hiç spor yapamadım.
3 kupa yeşilçay içtim
1500 cc su
Kara sevda vardı :KK48::KK48::KK48:

Yine güzel bi menülü arkadaş :) afiyet olsun canım güzel başlangıç yaptın :)

@sosyoloji12 canım evet branşım sınıf öğrt. müdür yardımcısıyım ondan yoğun bu hafta, karne ,rapor yaz , iş yükü fazlacaydı.. menülerin iyi gidiyor göüzümden kaçmıyorsun

@erigim 1 yaş doğum günü hazırlığı bir harikaa , ben her şey kendim yapmıştım sadece süsü konsepti ( Mickey Mause) 1 hafta sürmüştü, yemek içme hazırlığı aralıksız 1 gün., menülerin de güzel gidiyor, regl şişkinliğini atmana sevindim

sterlicya6 sterlicya6 canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

menümün gidişatı;

sabah: simit

öğlen: mercimek çorba, tavuk, 4 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, salata

akşamda ton balıklı salata var. ara öğün olarakta mandalina yemeyi düşünüyorum.
sen de balıkcısın benim gibi, ben de ton balığı yiyim bugün , pazara çıkamıycam fırtına yağmur var burda

diyete başlarken kesinlikle bilinmesi gereken bilgiler, paylaştığın için teşekkürler canım. ben diyetimin ilk aylarında hep kalori hesabı yapıyordum çok faydasıda oldu. zaten bi süre sonra kalorileri öğrenip kendini kontrol ediyor.

Bende tekrar başladım kaydetmeye hocanın bana verdiği diyet 1500 kcal civarı tutuyor.
Henüz tam anlamıyla spora başlamadığımdan akşamki öğünleri eksik yaptım ortalama 1200-1300 civarı gidiyorum.
Amaaa bugün başlıyorum telefonum bozulmuştu kardeşim bugün alıyor. hocanın programını telefondan ancak görebiliyorum pertim çıkacak biliyorum:KK70:

Kizlar alintilarim hep uctu bugun wc ye cikmadan tarti 75.9du demek ki reglden mis almamisim buyuk bir ohhh cektim

Ben demiştim :KK8:

Haklisim canimmm bende farkindayim kendimin :KK43: onceden boyke degildi bi saldinmi gidiyo zaten ama bugunden itibaren kendime soz verdim :)

Evet tam olarak beklediğimiz bu. Hep beraber vereceğiz :KK49:

herkese merhaba. daha yeniyim geç bildirim yapıcam bugün.
dün
sabah: sütlü portakal dilimli yulaf ezmesi, yumurta
ara : elma
öğlen: bol yoğurtlu biber dolması, 1 kepçe tarhana çorbası
ara : mandalina
akşam : limonlu salata, 1 kepçe çorba.

akşam 6 dan sonra bisey yemiyorum
dün hiç spor yapamadım.
3 kupa yeşilçay içtim
1500 cc su
Kara sevda vardı :KK48::KK48::KK48:

woww istikrarlı bir üyemiz daha oldu. Güzel menü. :KK5:

Kahvaltim
1 barday cay
1 yumurta
1 dilim ekmek

menümün gidişatı;

sabah: simit

öğlen: mercimek çorba, tavuk, 4 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, salata

akşamda ton balıklı salata var. ara öğün olarakta mandalina yemeyi düşünüyorum.

_inci _inci canim bulantilar basladi su bile icemez haldeyim :KK43: millet rahat rahat hamilelik gecirir ben 9 ay bulanti cekerim :KK61: ilkinde 9 ay olunca ilaç kullanmıştm mecbur. Bunda başlamamak için dreniyorım ama artarak devm ediyor. kimyager1508 kimyager1508 canim sen ne kullanmistin bulanti icin ?

Kizlar bu arada sizler nasilsiniz :) gidiyormu kilolar :KK5:

sen de balıkcısın benim gibi, ben de ton balığı yiyim bugün , pazara çıkamıycam fırtına yağmur var burda

Aynen canım balığı çok severim :)

Bende tekrar başladım kaydetmeye hocanın bana verdiği diyet 1500 kcal civarı tutuyor.
Henüz tam anlamıyla spora başlamadığımdan akşamki öğünleri eksik yaptım ortalama 1200-1300 civarı gidiyorum.
Amaaa bugün başlıyorum telefonum bozulmuştu kardeşim bugün alıyor. hocanın programını telefondan ancak görebiliyorum pertim çıkacak biliyorum:KK70:

Ben demiştim :KK8:

Evet tam olarak beklediğimiz bu. Hep beraber vereceğiz :KK49:

woww istikrarlı bir üyemiz daha oldu. Güzel menü. :KK5:

ben ilk diyete başladığımda 1100 ü geçmiyordu hatta bazen 900 lerde bile kaldığı oluyordu, sıcakların ve çok su içmenin etkisinden olacak galiba :)

_inci _inci canim bulantilar basladi su bile icemez haldeyim :KK43: millet rahat rahat hamilelik gecirir ben 9 ay bulanti cekerim :KK61: ilkinde 9 ay olunca ilaç kullanmıştm mecbur. Bunda başlamamak için dreniyorım ama artarak devm ediyor. kimyager1508 kimyager1508 canim sen ne kullanmistin bulanti icin ?

dinlenmeye çalış canım, zor bi süreç ama sonu güzel :)

ben şuan çalışıyorum, uykum var tabi her zamanki gibi :)

@Karacamdan Kelebek menün ve yanına tek tek yazdığın calori sayımı bir harika, spor da yapıyorsun, tebriklerr

derinn07 derinn07 izmir Antalya yı aratmaz İzmiri de çok seviyorum.menün de güzel bu arada suyu arttırmalısın

diyetarkadasim sitesinden hesapladım. Telefonumu alınca o uygulamayı indireceğim ve kaydedeceğim inşallah tembellik etmezsem :confused:

Ay bende temelli menemene geleceğim bu yaza :KK23:

Aynen canım balığı çok severim :)

ben ilk diyete başladığımda 1100 ü geçmiyordu hatta bazen 900 lerde bile kaldığı oluyordu, sıcakların ve çok su içmenin etkisinden olacak galiba :)

Kışın kilo vermek daha kolay diye biliyorum. Yazından insanın birşey yiyesi gelmiyor. Salatalarla ömür geçer :KK48:

selam kızlar nasılsınız? ancak girebiliyorum.sabahtan hastaneye gittik annemin kontrolü vardı. bugün güne kötü başladım ama akşama dengelerim söz :)
sabah kalkınca 2 bardak su ve evden çıkmadan 1 bardak su (kahvaltı edemedim erkenden çıktım midem boş kalmasın diye)
kahvaltı olarak hastanede mecburen 1 porsiyon börek ve çay
öğlen; 1 dilim ekmek 2 tane tavuk şiş ve yoğurt

canım hiç bişey kullanmadım mide bulantım için doktorum vermedi, tavsiye etmiyorum dedi. zaten benim 8. haftada başladı ve 14. hafta bitti çok şükür. şimdi çok nadir oluyor. inşaallahh seninde çabuk geçer. mideni boş bırakma, sık sık ve az ye.

Back
X