Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

KraliceElsa KraliceElsa canim nasilsinizzzz kizlarinn nasill? @erigim canim Rabbim ogluna saglikli huzurlu musmutlu bi omur nasip etsin cok guzel bi duygu... kimyager1508 kimyager1508 ve @La_vinya kizlar o yemek nasl oluyo bak merak ettimmm _inci _inci canim benim oglumda anneye anni diyor gel gel yerine deel dell diyor simdide bagirma yi ogrenms onu demeye calsyr:)))ama yurumuyo:KK43:((

Gocmen kizlar Lutenitsa ne recel gibi bi sey mi ismi cok guzel tadini da merak ettim.
@erigim masallah senin oglus daha cok kucuk baya sey biliyor
@Karacamdan Kelebek menun cok iyi
@erigim, kızlar luteniska sabah kahvaltılık sos, acuka gibi bişey. bizim oralarda ünlüdür.neredeyse kışın onsuz kahvaltı yapılmaz :)

upload_2016-1-25_20-5-30.webp

bugünkü menüm;

sabah kalkınca demir ilacı ile birlikte büyük bardak su,

kahvaltı: 2 tane z.yağında sucuklu yumurta, 1 kk peynir, 2 ince dilim kaşar, 5-6 zeytin, 2 dilim ekmek, 2 kupa ıhlamur

ara: (farklı zamanlarda) 1 dilim ballı kaymaklı ekmek, 1 tane muz, 2 tane ceviz, 5-6 tane taze bazem, bir bardak sütün içine 1 kaşık kahve

akşam: 3-4 kaşık çorba, 2 tane köfte, brokoli, 4-5 kaşık bol yoğurtlu makarna

ara: limonlu çay

adreslerinizi yollayın size birer kavanoz yollayayım :KK24: annemde çok güzel yapar söylemesi ayıp :oops:

Vallahi boyle bir teklif yapma bence, cunki arsizlik edip isteyebilirim ;)
Ben de bir arkadastan duymustum bu sosu. Benim esimde gocmen. Yazin 3-4 kavanoz yaptim. Pek guzel olmadi ama, ezgi resmen delirdi yerken. Bir ara hic yemek yemiyordu, birtek sos verirsek istahla yiyirdu kuzusum. Ben de su aralar bu sosu ev yapimi olarak satan biryerler ariyorum . cunki ezgi resmen kahvalti yapmayi birakti :(

Kizlar ezosa yalanci emzigi biraktirmaya calisiyorum, ucunu kestim. 2 gundur gece belki 50 kez uyanip agzini sapirdatiyor zavallim.
_inci _inci benim kizim haftaya 2 yasinda olacak ama sadece anne diyor ;) gerci ben coook memnunum. Zaten tam bir baba delisi. Bir de once baba deseydi, kuskancliktan catlardim ;)

Az önce bir sürü şey yedim ve iki gün daha varmış bittim ben bu hafta :(

1tavuklu börek
Yarım şekerpare
1-2yk havuç tatlısı /sadece havuç ceviz var
1yk pişmiş ıspanak
2patatesli köfte

Vallahi boyle bir teklif yapma bence, cunki arsizlik edip isteyebilirim :KK66:
Ben de bir arkadastan duymustum bu sosu. Benim esimde gocmen. Yazin 3-4 kavanoz yaptim. Pek guzel olmadi ama, ezgi resmen delirdi yerken. Bir ara hic yemek yemiyordu, birtek sos verirsek istahla yiyirdu kuzusum. Ben de su aralar bu sosu ev yapimi olarak satan biryerler ariyorum . cunki ezgi resmen kahvalti yapmayi birakti :KK43:
ask olsun canım ne arsızlığı seve seve gönderirim :KK54:

kızlar bu aralar işimle ilgili bazı sorunlar var o yüzden size katılamadım dün doğru dürüst bir şey yemedim diyebilirim bu gün hiç ama hiçbirşey yemedim yiyemiyorum iştahım yok sabah kahvaltı tabağı yaptım ben ona o bana baktı götürdüm döktüm kahve sigara kayısı çayı su içtim başka bişey yok umarım düzenime geri dönerim yarın aranıza katılamazsam bana kızmayın tekrar uğrarım ama bişeyler yemek gibi bir niyetim yok hala

karnabahardan bişe olmaz ki ben bayılıyorum fırında karnabahara yoğurtla tabi başka türlü yiyemem:KK48:
benim karnabahar yemeği biraz kalorili oluyor,başemel sos vs.ondan az yiyeceğim dedim ama onu yapmadım.:KK9:sosladım verdim fırına bol sarımsaklı yoğurt süper oldu bu akşam.

Valla tek tek inceledim ben benim en çok onlar hoşuma gitti :confused:
Ben olsam ne giyerim diye düşündüm onları seçtim :-)

Kaptan ben buradayımmmm gerçekten bak. Sadece çok yazamıyorum. iş olarak en yoğun zamandayız ve telefonumu ancak servisten aldım. Yani 7/24 buralarda olabilirim. :KK73:

Canımm akşam çok yiyorum dedin ya hani. Hemen sebeplerini sayıyorum sana.

Yumurta sever misin bilmem gün aşırı yada hergün bir yumurta gerçekten çok faydalı ve tok tutar.
Ana öğünler dolu dolu olmalı.Mesela öğle yemeğinde çorbanın yanında 1,2 dilim k.ekmek yiyebilirsin. 2 yemek kaşığı yoğurt süper olurdu. Salata yiyebilirsin bunlar küçük ama süper destekleyiciler.

Aralara yoğurt, süt, meyve , 10-15 adet fındık 2-3 ceviz yiyebilirsin.

Akşamda yine karnabahar çorba yanında salata yada yoğurt yemeni tavsiye ederim. İnan çok daha kolay olacak. Aç kalmak iyi değil. Dengeli beslenmek önemli. Yani bugünkü menünde bakınca protein az görünüyor. Hepsinin özeti biraz protein desteğine ihtiyacın var:KK60:

o böreği yemeseydin iyiydi :KK70:
canım çok teşekkür ederim tavsiyelerini muhakkak uygulayacağım.yumurta pek sevmiyorum ama kesinlikle bundan sonra haftada bir kaç gün yerim.beslenme düzenim genelde bu şekilde ,en kısa zamanda sağlıklı ve dengeli beslenmeye geçiyorum.

bende merak ettim tadini
Benim oglum biraz fazla aktif canim ya valla enerjim yetmiyor
benim de aynı canım.bazen yaşlandım ben galiba diyorum:KK51:

Hedefe ulasalim sonra valla ekmekle yenir o sanirim
oooo hemde nasıl, kızarmış ekmek+tam yağlı ezine nefis:KK72::-)
kesinlikle :KK66: özellikle kızarmış sıcak ekmeğe sürülüp sürülüp yenir :KK48:
:KK72::-):KK9:
kızlar kimyagercim söylemiş.kahvaltılık sos lutenitsa.ben bu yıl kendim yaptım ilk defa çok lezzetli oldu.seneye 2 ölçü yapacağım.biraz zahmetli oluyor ama değiyor kesinlikle.şiddetle tavsiye ederim.:KK28::KK68:

Kızlar ben geldim. @Karacamdan Kelebek, elfkkk elfkkk merak etmişsiniz; kızlarım daha iyileşemedi, ateşleri düşer gibi olmuştu bugün küçüğün ateşi yine çıktı, hafif öksürük de başladı koyu kıvamlı balgam ve burun akıntısı da var, sinüzite doğru ilerliyor tablo:( daha doktora da götürmedik, çok kar var burda çocuklarla çıkmaya korkuyo insan, yarın kötüye gitmeye devam ederse doktora gideceğiz.
Benim bu hafta diyet yalan oldu, menü de paylaşamıyorum çünkü yemekleri dışardan yiyoruz saçma sapan menülerim var. Cuma günü artı çıkınca cezamı kesersiniz artık:KK23:
@La_vinya hoşgeldin takıma, mesajlarına baktım da kilon baya azmış, ama yine de daha zayıf olmak istiyorsan kilo verme yolunda başarılar dilerim. :KK73:

Back
X