Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

QUOTE="erigim, post: 44827782, member: 488991"]Bu cuma izne ayiralim seni biraz kafani dagit istersen bildirim yapmayabilirsin bugunden itibaren izinlisin ama cuma ugrar bildirim yaparim dersen sen bilirsin[/QUOTE]
Sagol kaptannn. Arada ugrarim yne

KraliceElsa KraliceElsa senden haber almak guzel,gozlerim seni ariyordu,
@sosyoloji12 tatlim yorma kendini o kadar
Esmahan38 Esmahan38 hic bir sey yemekten kesilecek kadar onemli olmamali,yememenin hic bir faydasi yok,sagligini bozma canim
kimyager1508 kimyager1508 . Canim benim cok tsk ederim gondermis kadar oldun,aslinda boyle soslara bayilirim,keske tarifi olsa

benim karnabahar yemeği biraz kalorili oluyor,başemel sos vs.ondan az yiyeceğim dedim ama onu yapmadım.:KK9:sosladım verdim fırına bol sarımsaklı yoğurt süper oldu bu akşam.

canım çok teşekkür ederim tavsiyelerini muhakkak uygulayacağım.yumurta pek sevmiyorum ama kesinlikle bundan sonra haftada bir kaç gün yerim.beslenme düzenim genelde bu şekilde ,en kısa zamanda sağlıklı ve dengeli beslenmeye geçiyorum.

benim de aynı canım.bazen yaşlandım ben galiba diyorum:KK51:

oooo hemde nasıl, kızarmış ekmek+tam yağlı ezine nefis:KK72::-)

:KK72::-):KK9:
kızlar kimyagercim söylemiş.kahvaltılık sos lutenitsa.ben bu yıl kendim yaptım ilk defa çok lezzetli oldu.seneye 2 ölçü yapacağım.biraz zahmetli oluyor ama değiyor kesinlikle.şiddetle tavsiye ederim.:KK28::KK68:
Aynen harika oluyo öyle benim favorim

kızlar selam :)

şu sıra yoğunluktan ve yorgunluktan ihmal ediyorum burayı.

gün içerisinde yoğun oluyorum , sonra yatağı ve sıcağı görünce sızıyorum :)

dün akşam arkadaşıma gittik. İkizleri var , bugün evlenip anne olma moduna geçtim. Yok böyle güzellikler :) inşallah bigün çocuğum olursa bana benzer beyaz tenli mavi gözlü olur :)

bugünkü kahvaltımı da yaptım kızlar. tb ekmeğine beyaz peynirli sandviç, şu anda çay içiyorum.

İstanbul çok soğuk kızlar, havalar daha ne kadar daha soğuk olabilir acaba diye düşünüyorum.

bugünkü menüm;

sabah kalkınca demir ilacı ile birlikte büyük bardak su,

kahvaltı: 2 tane z.yağında sucuklu yumurta, 1 kk peynir, 2 ince dilim kaşar, 5-6 zeytin, 2 dilim ekmek, 2 kupa ıhlamur

ara: (farklı zamanlarda) 1 dilim ballı kaymaklı ekmek, 1 tane muz, 2 tane ceviz, 5-6 tane taze bazem, bir bardak sütün içine 1 kaşık kahve

akşam: 3-4 kaşık çorba, 2 tane köfte, brokoli, 4-5 kaşık bol yoğurtlu makarna

ara: limonlu çay

Oh maşallahh :kk77:

bende merak ettim tadini
Benim oglum biraz fazla aktif canim ya valla enerjim yetmiyor

Bunun kızı erkeği yok ama erkek çocuklar biraz daha hareketli oluyor alışırsın yakında :KK46:

Az önce bir sürü şey yedim ve iki gün daha varmış bittim ben bu hafta :KK43:

1tavuklu börek
Yarım şekerpare
1-2yk havuç tatlısı /sadece havuç ceviz var
1yk pişmiş ıspanak
2patatesli köfte

Valla ne yalan söyleyeyim gerçekten kötü olmuş canım. cumaya az kaldı toparlanmamız lazım.

kızlar bu aralar işimle ilgili bazı sorunlar var o yüzden size katılamadım dün doğru dürüst bir şey yemedim diyebilirim bu gün hiç ama hiçbirşey yemedim yiyemiyorum iştahım yok sabah kahvaltı tabağı yaptım ben ona o bana baktı götürdüm döktüm kahve sigara kayısı çayı su içtim başka bişey yok umarım düzenime geri dönerim yarın aranıza katılamazsam bana kızmayın tekrar uğrarım ama bişeyler yemek gibi bir niyetim yok hala

Az da olsa yemeye çalış canım. :KK19:

Kızlar ben geldim. @Karacamdan Kelebek, @elfkkk merak etmişsiniz; kızlarım daha iyileşemedi, ateşleri düşer gibi olmuştu bugün küçüğün ateşi yine çıktı, hafif öksürük de başladı koyu kıvamlı balgam ve burun akıntısı da var, sinüzite doğru ilerliyor tablo:KK43: daha doktora da götürmedik, çok kar var burda çocuklarla çıkmaya korkuyo insan, yarın kötüye gitmeye devam ederse doktora gideceğiz.
Benim bu hafta diyet yalan oldu, menü de paylaşamıyorum çünkü yemekleri dışardan yiyoruz saçma sapan menülerim var. Cuma günü artı çıkınca cezamı kesersiniz artık:KK23:
@La_vinya hoşgeldin takıma, mesajlarına baktım da kilon baya azmış, ama yine de daha zayıf olmak istiyorsan kilo verme yolunda başarılar dilerim. :KK73:

Bir an önce kuzucukların iyileşir inşallah. :KK60:

kızlar selam :)

şu sıra yoğunluktan ve yorgunluktan ihmal ediyorum burayı.

gün içerisinde yoğun oluyorum , sonra yatağı ve sıcağı görünce sızıyorum :)

dün akşam arkadaşıma gittik. İkizleri var , bugün evlenip anne olma moduna geçtim. Yok böyle güzellikler :) inşallah bigün çocuğum olursa bana benzer beyaz tenli mavi gözlü olur :)
Aday yoksa o mod çok fena. Yaşıtlarım evlenip çoluk çocuk moduna geçeli çok oldu ama kuzenlerimin bebeklerini görünce bende istiyorum diyorum :KK70: Evlenmeden anne olmaya karar verdim isimlerini bile seçtim :KK8:
Seneye burada allah nasip ederse hamileliğimi geçireceğim galiba :KK70:

bugünkü kahvaltımı da yaptım kızlar. tb ekmeğine beyaz peynirli sandviç, şu anda çay içiyorum.

İstanbul çok soğuk kızlar, havalar daha ne kadar daha soğuk olabilir acaba diye düşünüyorum.

Bende kahvaltımı yaptım kahvemi yudumluyorum ve sana katılıyorum. İstanbul çok soğuk. Ne zaman ısınacak merak ediyorum. Dün mesai bitiminde daha ofisteyken "bugün spora gideceksin eda " dedim kendime. Tabiiki ofisten çıkıp servise binene kadar vazgeçtim :KK70: Böyle bir soğuk yok yani.
İstanbulun neresindesin :KK60:

Dünkü menüm: DÜZELTME

Sabah
3 yumurta 1 sarılı 2 beyaz (yumurtalar çift sarılı çıktı çöpe atarken içim acıdı)
1 kk b.peynir
Yarım dilim k.ekmek
yarım domates

ara: 1 parmak kadar sütle nescafe

Öğle:

2 tane köfte
1 yk kısır
kocaman kase salata
1 yk yoğurt

ara: bir saat kadar sonra küçük bir muz + 2 ceviz

akşam:
Salata
20 tane hamsi buğlama

Spor: Yapamadım.
Su:2 litre oldu.

Bunun kızı erkeği yok ama erkek çocuklar biraz daha hareketli oluyor alışırsın yakında :KK46:

Valla ne yalan söyleyeyim gerçekten kötü olmuş canım. cumaya az kaldı toparlanmamız lazım.

Aday yoksa o mod çok fena. Yaşıtlarım evlenip çoluk çocuk moduna geçeli çok oldu ama kuzenlerimin bebeklerini görünce bende istiyorum diyorum :KK70: Evlenmeden anne olmaya karar verdim isimlerini bile seçtim :KK8:

sevgili aday adayım bile yok :D aslında şuan kaliteli bi yalnızlık yaşıyorum , ruhum dinleniyor :) ama böyle güzel çiftler, güzel bebekler görünce inş bana da nasip olur diyorum :) benimde etrafım çocuk, bebek dolu. hem çok yakın arkadaşlarım, hem kuzenlerim saolsun bebiş eksikliğini hiç çekmiyorum :)

benim kızım olursa ismi hazır :) Eylül Masal ve ya Eylül Masalım olacak :)

Bende kahvaltımı yaptım kahvemi yudumluyorum ve sana katılıyorum. İstanbul çok soğuk. Ne zaman ısınacak merak ediyorum. Dün mesai bitiminde daha ofisteyken "bugün spora gideceksin eda " dedim kendime. Tabiiki ofisten çıkıp servise binene kadar vazgeçtim :KK70: Böyle bir soğuk yok yani.
İstanbulun neresindesin :KK60:

sorma ya çok sert bi soğuk var hemde valla o yüzden ben sıcağı görünce hemen mayışıp uyuyorum. :)

Kartaldayım canım ben, sen neresindensin :)

Dünkü menüm: DÜZELTME

Sabah
3 yumurta 1 sarılı 2 beyaz (yumurtalar çift sarılı çıktı çöpe atarken içim acıdı)
1 kk b.peynir
Yarım dilim k.ekmek
yarım domates

Öğle:

2 tane köfte
1 yk kısır
kocaman kase salata
1 yk yoğurt

ara: bir saat kadar sonra küçük bir muz + 2 ceviz

akşam:
Salata
20 tane hamsi buğlama

Spor: Yapamadım.
Su:2 litre oldu.

gayet güzel bir menü canım, canım nasıl hamsi çekti :)

KraliceElsa KraliceElsa senden haber almak guzel,gozlerim seni ariyordu,
@sosyoloji12 tatlim yorma kendini o kadar
Esmahan38 Esmahan38 hic bir sey yemekten kesilecek kadar onemli olmamali,yememenin hic bir faydasi yok,sagligini bozma canim
kimyager1508 kimyager1508 . Canim benim cok tsk ederim gondermis kadar oldun,aslinda boyle soslara bayilirim,keske tarifi olsa
Sağol canım,:KK19: düşünülmek güzel şey, ben de sizi merakta bırakmamak için arada ses vermeye çalışıyorum.

sevgili aday adayım bile yok :KK70: aslında şuan kaliteli bi yalnızlık yaşıyorum , ruhum dinleniyor :) ama böyle güzel çiftler, güzel bebekler görünce inş bana da nasip olur diyorum :) benimde etrafım çocuk, bebek dolu. hem çok yakın arkadaşlarım, hem kuzenlerim saolsun bebiş eksikliğini hiç çekmiyorum :)

sorma ya çok sert bi soğuk var hemde valla o yüzden ben sıcağı görünce hemen mayışıp uyuyorum. :)

Hayırlısı,Allah gönlüne göre versin. Bende 3 yıllık kalitesi yanlızlıktan sonra müstakbel nişanlımla tanıştım.
Bende Elif Rana düşünüyorum ama ailem dahil hiç kimse rana ismini beğenmedi. Elif'i ben Rana'yı erkek arkadaşım istiyor.
İkizlerim olursada eylül ve elif koyacağım :KK70: Tek korkum eylül ismi sonbahar ayı olması münasebetiyle çocuk böyle sonbahar gibi sürekli hüzünlü duygusal falan olur mu:KK51:

Bende avrupa yakasındayım. Merteri bilir misin bilmiyorum ama bakırköye 10 dk diyelim :)

dünya mesafe aramızda marmarayla üsküdar kadıköyde buluşuruz :KK70:

sevgili aday adayım bile yok :KK70: aslında şuan kaliteli bi yalnızlık yaşıyorum , ruhum dinleniyor :) ama böyle güzel çiftler, güzel bebekler görünce inş bana da nasip olur diyorum :) benimde etrafım çocuk, bebek dolu. hem çok yakın arkadaşlarım, hem kuzenlerim saolsun bebiş eksikliğini hiç çekmiyorum :)

Kızlar ben sizi bi hafta staja alayım bizim eve; iyice bi görün, hastayken, diş çıkarırken, yemek yedirirken, gece uyutmaya çalışırken gibi farklı zorluk derecelerindeki eğitimleri tamamlayın da öyle göreyim sizi :KK17:
Ben bu eğitimlerden geçmeden çocuk doğurdum şimdi zorlanıyorum bakın halime :KK70:

Of Evet ya yine ağır geldi zaten şuan midem nasıl bulanıyo hiçbişe yiyemiyorum yeşil çay içicem belki sıcak işe yarar eskisi gibi yiyemiyorum ama kendimi de tutamıyorum :(

Benim aklımda ne zamandır bişey var da hastalıklardan fırsat bulup kuaföre gidemiyorum bi de sizden fikir alayım diyorum, iyileşince kendimde biraz değişiklik yapmak istiyorum. Beş senedir hamilelik, emzirme falan hiçbirşey yapamadım, çok sıkıldım artık:(
Saçlarım koyu kestane, şu anda hiç işlem boya falan yok üzerinde. Ombre istiyorum, hafif karamel tonu uçları da bi ton daha açık olacak. Ama internetten ombre fotolarına baktım bazıları böyle dibi gelmiş boya gibi duruyor, bazıları çok ince ince röfleli gibi, ben tam ortada bişey istiyorum, kalın ve yumuşak renk geçişleri olsun istiyorum ama kuaförüm bunu becerebilir mi emin değilim:(
masalimsii masalimsii sen nasıl yaptırıyorsun, sonuç istediğin gibi oluyor mu?

nde Elif Rana düşünüyorum ama ailem dahil hiç kimse rana ismini beğenmedi. Elif'i ben Rana'yı erkek arkadaşım istiyor.

evet Rana ismini bende pek sevmem :) ama Elif ve Eylül isimleri çok güzel :) Eylül nedense bana çok masum geliyor, edebiyatımsı bi havası var . :)

Aynen canım ortada kadıköy gibi güzel bi nokta var :)

Kızlar ben sizi bi hafta staja alayım bizim eve; iyice bi görün, hastayken, diş çıkarırken, yemek yedirirken, gece uyutmaya çalışırken gibi farklı zorluk derecelerindeki eğitimleri tamamlayın da öyle göreyim sizi :KK17:
Ben bu eğitimlerden geçmeden çocuk doğurdum şimdi zorlanıyorum bakın halime :KK70:

ben tahmin edebiliyorum canım , bir sürü yeğen büyüttüm ama gerçekten şuan bi çocuğa bakabilecek cesaret varmı bende bilmiyorum. çok zor her evreleri, her yaşları. ben o yüzden hep tek çocuğum olsun istiyorum, çok fedakar biriyim buda korkutuyor beni

Benim aklımda ne zamandır bişey var da hastalıklardan fırsat bulup kuaföre gidemiyorum bi de sizden fikir alayım diyorum, iyileşince kendimde biraz değişiklik yapmak istiyorum. Beş senedir hamilelik, emzirme falan hiçbirşey yapamadım, çok sıkıldım artık:KK43:
Saçlarım koyu kestane, şu anda hiç işlem boya falan yok üzerinde. Ombre istiyorum, hafif karamel tonu uçları da bi ton daha açık olacak. Ama internetten ombre fotolarına baktım bazıları böyle dibi gelmiş boya gibi duruyor, bazıları çok ince ince röfleli gibi, ben tam ortada bişey istiyorum, kalın ve yumuşak renk geçişleri olsun istiyorum ama kuaförüm bunu becerebilir mi emin değilim:KK43:
masalimsii masalimsii sen nasıl yaptırıyorsun, sonuç istediğin gibi oluyor mu?

tatlım kuaför çok önemli. benim kuaförüm her zaman istediğim gibi yaptı. keşke istanbulda olsaydın kesinlikle orayı önerirdim sana. ben sana ombrelerimin fotolarını ekleyeyim canım. yaklaşık 2 yıldır ombreliyim çünkü ve bir sürü tonlarını yaptırdım :)

Canım bunlar ilk ombrelerim. Uzun saçlı olan foto ben değilim :) benim örnek fotomdu :)@kraliceelsa

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 36
  • image.webp
    image.webp