Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kilo almaya müsait bi yapın varsa hiç bırakmamak gerekiyor yoksa misliyle geri geliyo verdiklerin, ben de bu sefer çok dikkat edeceğim inşallah :KK66:

aynen müsait küçüklüğümden beri hafif kiloluyum verince geri alıyordum ama dengeli beslenmiyomuşum onu farkettim mesela 5aydır yapıyorum diyet ve spor arada 1ay gibi bir süre saçma beslendiğim oldu yazılı dönemleri yüzünden spor da çok az yapabildim kilo almadım hiçbişeyi tam anlamıyla kesmeyince kilo almıyosun kolay kolay zaten evrim geçirdim resmen saçlara sağlık geldi eskisi gibi yorulmuyorum daha çok neşeliyim (kesinlikle spor yüzünden)

Hani şu mıy mıy tipler olur ya hep onlara özenirim; canları hiçbirşey istemez, acıktım der iki kaşık yemekle doyar:KK76:
Benim eltim de öyle hiç çok yediğini görmedim, keşke ben de öyle olsam :mad:

aynen müsait küçüklüğümden beri hafif kiloluyum verince geri alıyordum ama dengeli beslenmiyomuşum onu farkettim mesela 5aydır yapıyorum diyet ve spor arada 1ay gibi bir süre saçma beslendiğim oldu yazılı dönemleri yüzünden spor da çok az yapabildim kilo almadım hiçbişeyi tam anlamıyla kesmeyince kilo almıyosun kolay kolay zaten evrim geçirdim resmen saçlara sağlık geldi eskisi gibi yorulmuyorum daha çok neşeliyim (kesinlikle spor yüzünden)
Ne güzel vakit buldukça spor yap o zaman, ilerde çalışma hayatı çoluk çocuk oldu mu fırsat bulmak çok zor oluyo. Ben d havanın ısınmasını bekliyorum, baharda kendimi dışarı atacam çok sıkıldım evden:(

Hani şu mıy mıy tipler olur ya hep onlara özenirim; canları hiçbirşey istemez, acıktım der iki kaşık yemekle doyar:KK76:

Ben asıl yiyip hiç kilo almayanlara özeniyorum. :KK70:

Ben onların yediğine inanmıyorum, yeseler kesinlikle alırlar. Azıcık yiyip doyuyorlar sonra da "ay çok yedim, fazla kaçırdım" deyip insanı sinir ediyorlar. :KK47:

Gözümle görmesem tamam derim. Müdürüm pilavla ekmek yiyor ama kilo namına bir şey yok.:confused:

En sevmediğim uyuz tipler :D

benimde canım sıkılıyor :) mis gibi ara öğünler de yapılmış:) resmen kırk yılda bir meyve yiyen ben artık düzenli olarak yemeye başladım :)

Alıştın artık değil mi?
Ben meyve yediğim zamanlarda tatlı şeylere hayır demek daha kolay oluyor. Ayrıca meyve güzel bir şey. :KK39:
O değilde yarın tartı günü kimseler yok.
Kilo alan olursa ayfercim çok kızacak:KK62:

Alıştın artık değil mi?
Ben meyve yediğim zamanlarda tatlı şeylere hayır demek daha kolay oluyor. Ayrıca meyve güzel bir şey. :KK39:

valla alıştım :) aynen canım hele ki armut yiyince tatlı kazanına düşmüş gibi hissediyorum kendimi.

aynen kızacak ama kendisi de yok buralarda :( @erigim

sabah:
2 avuç içi kadar pizza (lavaş inceliğinde yağsız hamur)
5fındık
1çatal peynir
1kupa yeşil çay
ara:
tuzsuz fıstık ve kavrulmuş mısır (bunlar ekstra oldu maalesef :( )
1yeşil elma
1cherry domates

öğle:
2 avuç içi pizza sabahkinden

başka bişe yemedim galiba akşamı bool proteinli sebzeli geçirmem gerek yoksa çok dengesiz olcak :(

spor:
30dk zumba
15dk ip
15dk stretching

sabah:
5fındık
1çatal peynir
1kupa yeşil çay
ara:
tuzsuz fıstık ve kavrulmuş mısır (bunlar ekstra oldu maalesef :KK43: )
1yeşil elma
1cherry domates

öğle:

başka bişe yemedim galiba akşamı bool proteinli sebzeli geçirmem gerek yoksa çok dengesiz olcak :KK43:

spor:
30dk zumba
15dk ip
15dk stretching

Kesinlikle öyle yapmalısın:KK16:

Merhabalar ben geldim nasılsınız kızlar ne var ne yok kilo amadan geldim ben yarında isveçe başlıyorum :)))

Evet ya eriğim bana izin vermesen iyi edersin çünkü kilo alabilirim, sonra takıma bi daha dönemezsem çok üzülürüm:KK43: az bi kilom kaldı mezun olmadan ayrılmak istemiyorum. Kv gidene kadar çok olmasa da girmeye çalışayım :KK66:
Bencede sana izin yok boylece dikkat edersin KV ne kadar kalacak
kaptan yarım da olsa o iskendere çok yağ döküyolar ekstradan :KK43: kaç adım attın bilmiyorum eridiğini düşünmüyosan ekstra spor isterim ben :KK43: bu hafta kuzenim döner ve iskender yemek istiyorum diyo yemeden de durmaz iskenderi yağ döktürmicem yada döner yicem ben o gün ama benim hedef şaştı resmen imkanı yok yetişmesine çok sinirlendim zaten boğazsız ya sürekli aburcubur istiyo :KK43:
Yok canım extra sos yada yağ
İskender yağsızdır inşallah :KK64:. Bu arada adım yada haraket sayar uygulamalar var telefon üstündeyken ölçüyor.:KK49:

Normalde bende en çok sarısını severim ama sarı yağlı kısımmış beyaz kısmı saf protein. (spor hocam bu şekilde yememi söyledi. Diyet listesi vermişti.

Maalesef yapacak bir şey yok. İnsanları değiştiremiyoruz.

Ooo güzellll :KK9:

Akşam salata + yoğurt + kurubaklagil yemeği/ et tavuk balık / sebze yemeği tarzı yersen güzel olur.
Az yemek değil dengeli yemek önemli. Aktif olarak dışarıdaysan kuruyemiş veya kurumeyve taşı yanında :KK39:

Ah ah hiç kimse memnun olmuyor. :KK51:

Evet korumak ne zor bir bilseler koruyamamış bir insan olarak ben biliyorum:KK34:

Bende öyle yapıyorum :KK70: Kimseyi sallamıyorum artık. Hoppa

İnşallah biz yanındayız beraberiz olacak dediysek olacak:rolleyes:
Yağ yoktu tatlım
Öyle olmak lazim aslinda :D obur olan biziz
Ben asıl yiyip hiç kilo almayanlara özeniyorum. :KK70:
Onlarda iç organ yağlanması oluyor oda kotu canım
Ben onların yediğine inanmıyorum, yeseler kesinlikle alırlar. Azıcık yiyip doyuyorlar sonra da "ay çok yedim, fazla kaçırdım" deyip insanı sinir ediyorlar. :KK47:
:D:D
Alıştın artık değil mi?
Kizacagimda kendinde bu hafta as ancak toparlafim burayı biraz ihmal edince hatlar karışıyor :(
valla alıştım :) aynen canım hele ki armut yiyince tatlı kazanına düşmüş gibi hissediyorum kendimi.

aynen kızacak ama kendisi de yok buralarda :KK43: @erigim
Bak bak kız vekilin varsın ya
sabah:
5fındık
1çatal peynir
1kupa yeşil çay
ara:
tuzsuz fıstık ve kavrulmuş mısır (bunlar ekstra oldu maalesef :KK43: )
1yeşil elma
1cherry domates

öğle:

başka bişe yemedim galiba akşamı bool proteinli sebzeli geçirmem gerek yoksa çok dengesiz olcak :KK43:

spor:
30dk zumba
15dk ip
15dk stretching
Çok karbon olmuş Aynen protein ekle
Merhabalar ben geldim nasılsınız kızlar ne var ne yok kilo amadan geldim ben yarında isveçe başlıyorum :)))

@erigim kaptanım hedefi ne demiştim bilmiyorum ama şimdilik 70
ooo supersin hg canım

Back
X