Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selaaaammm naslsnz kizlarrr nasl gdyo @erigim kolayy gelsinn canim ii yapmssn dudujan dudujan hosgeldin sefalar getrdin canim

sabah:
2 avuç içi kadar pizza (lavaş inceliğinde yağsız hamur)
5fındık
1çatal peynir
1kupa yeşil çay

ara:
tuzsuz fıstık ve kavrulmuş mısır (bunlar ekstra oldu maalesef :KK43: )
1yeşil elma
1cherry domates

öğle:
2 avuç içi pizza sabahkinden

akşam:
1büyük tabak fırında karnabahar patates köfte
1büyük kase yoğurt
yarım dilim ekmek

ara: yeşil çay birazdan içicem

spor:
30dk zumba
15dk ip
15dk stretching

iyi geceler arkadaşlar aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler şimdi ne yapmam gerekiyo

72 kiloyum bpyum 1.60 2 tane çocugum var kızım 5.5 oğlum 2.5 yaşında okul öncesi öğretmeniyim ama şuan çalışmıyorum 58 -60 kg olmak istiyorum yediklerime dikkat ediyorum aslında çok yiyen biri değilim ama şimdiye kadar hiç çokta zayıf olmadım en çok bi 67 olmuştum evlenirken oda kilo veremiyorum ama almıyorumda uzun zamandır aynı kilodayım

Cannım hoşgeldin takımımıza, ben Derya :KK25:

Ben kilo alcam korkusuyla iyi korurum heralde :KK70: psikolojim bozulduı :KK70: dün şişkin hissediyordum ya kendimi gece makarna pilav yediğimi gördüm psikolojim bozuldu sabah bide uyandım diyorum ki dün ne kadar çok şey yemişim bugün dengelemem lazım , tabi sonra rüya olduğunu anımsadım :KK70:

afiyet olsun canım. nerelerdesi kız sen.
Canim burdayim ama bu aralar pek giremiyorum yiyeceklerimi yazip cikiyorum hemen :))

Menum
1.5 kavurmali yumurta
1 greyfurt
Ogle
Sutlu cornflakes
Ara
1.5 avuc kabuklu fistk
Ara
1 armut
Ikindi
1.5 durumcigkofte
Aksam
2 adet krep tarzi bi ogun
Ara
Yarim portakal
Aksami yapmycktm ama baya aciktm yemis oldumo_O:110::110:

bugün yediklerim sabah 1 yumurta-peynir-yeşillik-1 dilim ekmek-öğlen 1 yağsız tost-akşam tavuklu sezar salata az soslu arada 1 elma 1 mandalina yedim birde bugün goji berry yemeye başladım normalde evde koşu bantı var yürü eyi planlıyordum ama bugünlerde ev dışında koşuşturmaca var fırsat bulamıyorum

Bugünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 1 ceviz, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara:2 küçük incir
Öğlen: 6 kaşık hindili kereviz, 1 çb yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 2 günkurusu, 8 tuzsuz kabuklu fustık
Akşam: 6 kaşık yeşil mercimek yemeği, 1 dlm ekmek, bol salata
Ara: 4 petibör bisküvi :(
Su: 3 litre

Bencede sana izin yok boylece dikkat edersin KV ne kadar kalacak

Yok canım extra sos yada yağ

Yağ yoktu tatlım

Öyle olmak lazim aslinda :KK70: obur olan biziz

Onlarda iç organ yağlanması oluyor oda kotu canım

:KK70::KK70:

Kizacagimda kendinde bu hafta as ancak toparlafim burayı biraz ihmal edince hatlar karışıyor :KK43:

Bak bak kız vekilin varsın ya

Çok karbon olmuş Aynen protein ekle

ooo supersin hg canım
Hoşbulduk canım :)
Temizlik yaptım kızlar ev almış başını gidiyordu resmen yakaladim ucundan :KK70:
Ayy benim evde öyle kaptan yarın yakalayacam bende bugün çamaşırla boğuştum :)
Hoşgeldin tatilci, bol bol kayak yaptın mı? bizim yerimize de yapsaydın :KK66:
@erigim kayınvalide bir haftalığına geliyo ama genelde bir ay kalır, bakalım görcez :KK11:
Ayy çok güzeldi canım zor geldim ya.
offf kaynana yazısını okuyunca bile fenalaşıyorum ben :)

Yağ yoktu tatlım

Kizacagimda kendinde bu hafta as ancak toparlafim burayı biraz ihmal edince hatlar karışıyor :KK43:

ooo supersin hg canım
Hoşbulduk canım :)
Temizlik yaptım kızlar ev almış başını gidiyordu resmen yakaladim ucundan :KK70:
Ayy benim evde öyle kaptan yarın yakalayacam bende bugün çamaşırla boğuştum :)
Hoşgeldin tatilci, bol bol kayak yaptın mı? bizim yerimize de yapsaydın :KK66:
@erigim kayınvalide bir haftalığına geliyo ama genelde bir ay kalır, bakalım görcez :KK11:
Ayy çok güzeldi canım zor geldim ya.
offf kaynana yazısını okuyunca bile fenalaşıyorum ben :)

Kızlarrrrrrrrrrrrr atanıyorum ben 695 kişi alıyor ben 486.cıyım çok mutluyum :))) işten ayrılıyorum yarın bize tatil yoktu özel okul olduğundan cocuklara etkinlik yapıyorduk ama bırakıyorum artık :)))
Hadi gözün aydın, çok sevindim;) Nereye atanacaksın belli mi? Ankara'da mı olacaksın?

Kızmazsa zaten kendiside olmadığı için olacak :KK70:
Bende öyle forumda geziniyorum hiç çalışasım yok acil işimde yok relax :KK23:

en güzeli relax :) bende yoğun olmadığım zamanlarda kitap okumayı tercih ediyorum çantama sığdırabilmişsem tabi :D

canınız sıkılıyosa spor yapıın :)

kız işyerinde spor yapsam bu kız iyice sıyırdı derler :D

Merhabalar ben geldim nasılsınız kızlar ne var ne yok kilo amadan geldim ben yarında isveçe başlıyorum :)))

tatlım sabah sen geldin aklıma dedim nerelerde napıyor acep :) nasıldı tatil bakayım :) bu arada kilo almadan döndüğüne çokk sevindimm :)

Yağ yoktu tatlım

ooo supersin hg canım

seni özlüyorsam kaptan :)

Canim burdayim ama bu aralar pek giremiyorum yiyeceklerimi yazip cikiyorum hemen :))

hayırdır canım niye giremiyorsun bakayım

bugün yediklerim sabah 1 yumurta-peynir-yeşillik-1 dilim ekmek-öğlen 1 yağsız tost-akşam tavuklu sezar salata az soslu arada 1 elma 1 mandalina yedim birde bugün goji berry yemeye başladım normalde evde koşu bantı var yürü eyi planlıyordum ama bugünlerde ev dışında koşuşturmaca var fırsat bulamıyorum

canım öncelikle hoşgeldin. ben kaçırmışım senin msjını . öncelikle bizim takımda olduğun için çok şanslısın, takımdaki herkes çok cana yakın ve yardımseverdir :) birbirlerimize hep yapıcı eleştiriler yaparız. zaten zamanla ne demek istediğimi de anlarsın.
ayrıca menünüde beğendim canım , afiyet olsun.

Bugünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 1 ceviz, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara:2 küçük incir
Öğlen: 6 kaşık hindili kereviz, 1 çb yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 2 günkurusu, 8 tuzsuz kabuklu fustık
Akşam: 6 kaşık yeşil mercimek yemeği, 1 dlm ekmek, bol salata
Ara: 4 petibör bisküvi :KK43:
Su: 3 litre

hindili kereviz :) orjinal tarifler :) bisküvi olmamış tabi ama yakarsın sen canım. bide reglin mi yaklaşıyor acaba ondan mı bisküvi yemek istemiş olabilirsin. onun dışında menün güzel

Kızlarrrrrrrrrrrrr atanıyorum ben 695 kişi alıyor ben 486.cıyım çok mutluyum :))) işten ayrılıyorum yarın bize tatil yoktu özel okul olduğundan cocuklara etkinlik yapıyorduk ama bırakıyorum artık :)))

tatlımmmm çok sevindimm, tebrik ederimmm seni. özel okullarda çalışmak zordur ben doğa koleji halkla ilişkilerde 1,5 yıl çalışmış biri olarak özel okulların zorluğunu biliyorum.

Back
X