- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ben geldim nasılsınız kızlar ne var ne yok kilo amadan geldim ben yarında isveçe başlıyorum :)))
iyi geceler arkadaşlar aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler şimdi ne yapmam gerekiyo
72 kiloyum bpyum 1.60 2 tane çocugum var kızım 5.5 oğlum 2.5 yaşında okul öncesi öğretmeniyim ama şuan çalışmıyorum 58 -60 kg olmak istiyorum yediklerime dikkat ediyorum aslında çok yiyen biri değilim ama şimdiye kadar hiç çokta zayıf olmadım en çok bi 67 olmuştum evlenirken oda kilo veremiyorum ama almıyorumda uzun zamandır aynı kilodayım
Canim burdayim ama bu aralar pek giremiyorum yiyeceklerimi yazip cikiyorum hemen :))Ben kilo alcam korkusuyla iyi korurum heraldepsikolojim bozulduı
dün şişkin hissediyordum ya kendimi gece makarna pilav yediğimi gördüm psikolojim bozuldu sabah bide uyandım diyorum ki dün ne kadar çok şey yemişim bugün dengelemem lazım , tabi sonra rüya olduğunu anımsadım
afiyet olsun canım. nerelerdesi kız sen.
Bizde seni nasıl oldunselam kızlar bugünn hiç giremedim özledim sizleriiii![]()
hayırdır senin sebebin neCanim burdayim ama bu aralar pek giremiyorum yiyeceklerimi yazip cikiyorum hemen :))
Hoşgeldin tatilci, bol bol kayak yaptın mı? bizim yerimize de yapsaydınMerhabalar ben geldim nasılsınız kızlar ne var ne yok kilo amadan geldim ben yarında isveçe başlıyorum :)))
Hoşbulduk canım :)Bencede sana izin yok boylece dikkat edersin KV ne kadar kalacak
Yok canım extra sos yada yağ
Yağ yoktu tatlım
Öyle olmak lazim aslindaobur olan biziz
Onlarda iç organ yağlanması oluyor oda kotu canım
Kizacagimda kendinde bu hafta as ancak toparlafim burayı biraz ihmal edince hatlar karışıyor
Bak bak kız vekilin varsın ya
Çok karbon olmuş Aynen protein ekle
ooo supersin hg canım
Ayy benim evde öyle kaptan yarın yakalayacam bende bugün çamaşırla boğuştum :)Temizlik yaptım kızlar ev almış başını gidiyordu resmen yakaladim ucundan![]()
Hoşgeldin tatilci, bol bol kayak yaptın mı? bizim yerimize de yapsaydın![]()
Ayy çok güzeldi canım zor geldim ya.@erigim kayınvalide bir haftalığına geliyo ama genelde bir ay kalır, bakalım görcez![]()
Hoşbulduk canım :)Bencede sana izin yok boylece dikkat edersin KV ne kadar kalacak
Yağ yoktu tatlım
Kizacagimda kendinde bu hafta as ancak toparlafim burayı biraz ihmal edince hatlar karışıyor
ooo supersin hg canım
Ayy benim evde öyle kaptan yarın yakalayacam bende bugün çamaşırla boğuştum :)Temizlik yaptım kızlar ev almış başını gidiyordu resmen yakaladim ucundan![]()
Hoşgeldin tatilci, bol bol kayak yaptın mı? bizim yerimize de yapsaydın![]()
Ayy çok güzeldi canım zor geldim ya.@erigim kayınvalide bir haftalığına geliyo ama genelde bir ay kalır, bakalım görcez![]()
Hadi gözün aydın, çok sevindimKızlarrrrrrrrrrrrr atanıyorum ben 695 kişi alıyor ben 486.cıyım çok mutluyum :))) işten ayrılıyorum yarın bize tatil yoktu özel okul olduğundan cocuklara etkinlik yapıyorduk ama bırakıyorum artık :)))
Kızmazsa zaten kendiside olmadığı için olacak
Bende öyle forumda geziniyorum hiç çalışasım yok acil işimde yok relax![]()
canınız sıkılıyosa spor yapıın :)
Merhabalar ben geldim nasılsınız kızlar ne var ne yok kilo amadan geldim ben yarında isveçe başlıyorum :)))
Bencede sana izin yok boylece dikkat edersin KV ne kadar kalacak
Yağ yoktu tatlım
ooo supersin hg canım
Canim burdayim ama bu aralar pek giremiyorum yiyeceklerimi yazip cikiyorum hemen :))
bugün yediklerim sabah 1 yumurta-peynir-yeşillik-1 dilim ekmek-öğlen 1 yağsız tost-akşam tavuklu sezar salata az soslu arada 1 elma 1 mandalina yedim birde bugün goji berry yemeye başladım normalde evde koşu bantı var yürü eyi planlıyordum ama bugünlerde ev dışında koşuşturmaca var fırsat bulamıyorum
Bugünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 1 ceviz, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara:2 küçük incir
Öğlen: 6 kaşık hindili kereviz, 1 çb yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 2 günkurusu, 8 tuzsuz kabuklu fustık
Akşam: 6 kaşık yeşil mercimek yemeği, 1 dlm ekmek, bol salata
Ara: 4 petibör bisküvi
Su: 3 litre
Kızlarrrrrrrrrrrrr atanıyorum ben 695 kişi alıyor ben 486.cıyım çok mutluyum :))) işten ayrılıyorum yarın bize tatil yoktu özel okul olduğundan cocuklara etkinlik yapıyorduk ama bırakıyorum artık :)))