Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kahvalti geç olunca henüz öğlen yemedim :)) ama bol bol greyfurt attigim sudan içtim :))

iyi yapmışsın canım, oh mis gibi su iç :) bende bol bol su içiyorum. aslında eskiden içtiğim su sayısını tutyordum. öğlene kadar 4 , akşama kadar 4 evdede ya 2-3 arası içiyordum. yine tutsam iyi olacak ne kadar içtiğimi bilmiyorum, evdede aklıma gelmiyor içmek. haftasonları hiç içemiyorum :( yaz olsa bardak bardak götürürdüm :)

çok fazla gelmedi canım bana, tb ekmeği olduğu için gözüme çok gözükmedi :KK66:

kesinlikle canım önemli olan ölçüsünde bırakabilmek ve telafi etmek. yaşam haline getiremezsek zaten patlama yaşarız. ben tatildeyken açık büfe tatlıların sadece tadımına bakıyordum. kendine ceza verirsen bu sefer sonucu patlama oluyor. bence en güzel şekilde şuan yaptığımız gibi zayıflıyoruz :) bence canım düğün ve nişanında istediğin kiloya inebileceksin , sende kendimi görüyorum çünkü :) bi kere başardın hem şimdi daha güzelini başaracaksın :)

ben arkadaş konusunda şanslı olanlardanım sanırım, çok eski dostluklarım var. tabi zamanla çok kazık yediğim elediklerim de var ama sağlam olanlar kaldı :)

daha önce (lisedeyken) bi foruma kayıtlıydım. ve sonrasında çok güzel dostluklar kaldı ki düğünlerine nişanlarına gidip evlerinde bile kalmışlığımız oldu. inşallah sizlerlede öyle sağlam güzel uzun süreli dostluklarımız olsun :) insan kalbine yakını nerede olursa olsun buluyor :KK200:

Sen yine şanslısın o zaman. Benimkilerin hepsi yok oldu. Bazılarından ben kendi isteğimle koptum, bazılarıysa onlara ayak uyduramadığım için dışlamışlardı. O zamandan sonra pek arkadaş edinemedim. Yani gerçek arkadaşlık konusunda. Yeterince sıcak hissedemezsem mesafeli kalıyorum. Bazen böyle olsun istemiyorum ama olmuyor maalesef. Mesela kınada vs hiç arkadaşım olmayacak.

İnşallah gelirsiniz sizde :KK60:

Canim nisani o zaman çok takımada düğüne citir bi hatun olursun ben sana güveniyorum

Ay inşallahhh :)

kitap okuyabilirsin canım, ben şu sıra fena sardım :) ama puzzle da mantıklı tabi :)

bencede düşüncen çok mantıklı canım. kınanı düğün gibi yapabilirsin burda :) yoksa iki düğün gerçekten yorucu ve stresli
Kınayı kız kıza yapacağım. Bizim sülale erkeklerin yanında hayatta oynamaz. Ondan düğün gibi kına yapacağım. :KK23:

Canim kitap okuyorum zaten. Ama inan ev isi yapasim bile yok sanirim ufak capli bi depresyon hali mevcut. Zaten hamilelik ten dolayı agir ev isleride yapamiyorum. Sanki evim pismis gibi hissediyorum.
En azındna her gün 10,15 dk dışarı çıksan hava almak bile iyi gelir.:KK51:

bugünkü menümdeki gidişat :)

sabah : simit

öğlen: tarhana çorbası, yarım tabak bulgur pilavı, taze fasulye, yoğurt, 1 tane küçük sarma,az salata

arada armut (inşallah armut vardır demiştim içimden :) )

akşam ıspanak olacak.

simiti bugünlük kabul ediyoruz. Kalanlar güzel. Ispanak yanına yoğurt falan isteriz.:KK47:

evett kızlar öğlen menülerinizi alalımm :) neler yendi, nelere hayır denildi bakalım

Aaaa ben başlayayım.
Sabah:
1 dilim k.ekmek
3 yumurta 1 sarılı 2 sarısız
1 kk peynir
2 domates

ara: 1 muz

öğle:

çeyrek kase ezogelin
salata
Balık

ara: kahvemi içiyorum.
Satıştaki arkadaşlar yurtdışından çikolata getirmiş. Bir karenin yarısını yedim yarısını attım. Hayır demiş sayılırım değil mi :KK45:

Ara: 1 yeşil elma + 3 ceviz yiyeceğim

Akşam: 100 gr köfte + salata

Spordan sonra 100 gr köfte daha :oops:

Sen yine şanslısın o zaman. Benimkilerin hepsi yok oldu. Bazılarından ben kendi isteğimle koptum, bazılarıysa onlara ayak uyduramadığım için dışlamışlardı. O zamandan sonra pek arkadaş edinemedim. Yani gerçek arkadaşlık konusunda. Yeterince sıcak hissedemezsem mesafeli kalıyorum. Bazen böyle olsun istemiyorum ama olmuyor maalesef. Mesela kınada vs hiç arkadaşım olmayacak.

Kınayı kız kıza yapacağım. Bizim sülale erkeklerin yanında hayatta oynamaz. Ondan düğün gibi kına yapacağım. :KK23:

simiti bugünlük kabul ediyoruz. Kalanlar güzel. Ispanak yanına yoğurt falan isteriz.:KK47:

Aaaa ben başlayayım.
Sabah:
1 dilim k.ekmek
1 kk peynir
2 domates

öğle:

çeyrek kase ezogelin
salata
Balık

Satıştaki arkadaşlar yurtdışından çikolata getirmiş. Bir karenin yarısını yedim yarısını attım. Hayır demiş sayılırım değil mi :KK45:

yanlış kişilerle arkadaşlık yapmaktansa yalnızlık daha huzurludur tatlım boşver :) inş gelirim valla çok isterim gelmek canım , idealine ulaşmış olursun bol bol fotolar çekilirizz :)

evet tatlım ıspanağın yanında yoğurt yicem, yoğurdu zaten çok seviyorum :)

yanlış kişilerle arkadaşlık yapmaktansa yalnızlık daha huzurludur tatlım boşver :) inş gelirim valla çok isterim gelmek canım , idealine ulaşmış olursun bol bol fotolar çekilirizz :)

evet tatlım ıspanağın yanında yoğurt yicem, yoğurdu zaten çok seviyorum :)

ayy olsa bir dert olmasa bir dert, yinede bazen yanında saçmalayabileceğim, tutup kolundan kitapçıya götürebileceğim, hadi kalk konsere gidelim diyebileceğim kafa dengi bir tane bile olsa arkadaş istiyorum. :mad:

Resimleri mezun olunca zayıflama hikayem diye başlık açıp orada paylaşırım :KK70:

Aaaa ben başlayayım.
Sabah:
1 dilim k.ekmek
1 kk peynir
2 domates

öğle:

çeyrek kase ezogelin
salata
Balık

tatlım menüne yorum yapmayı unutmuşum :) bence menü gayet iyi sende yoğurt yemeyi unutma :) bu arada hayır demiş sayıldın bende senin gibi yapıyorum çünkü yarı yarı :)

ayy olsa bir dert olmasa bir dert, yinede bazen yanında saçmalayabileceğim, tutup kolundan kitapçıya götürebileceğim, hadi kalk konsere gidelim diyebileceğim kafa dengi bir tane bile olsa arkadaş istiyorum. :mad:

Resimleri mezun olunca zayıflama hikayem diye başlık açıp orada paylaşırım :KK70:

aynen canım doğru kişilerse eğer ihtiyaç duyuyor insan. ben mesela en kötü dönemlerimi onlarla aştım. Allah herşeyin hayırlısını versin. :KK200::KK200:

İç canim sende iç ihmal etme
iyi yapmışsın canım, oh mis gibi su iç :) bende bol bol su içiyorum. aslında eskiden içtiğim su sayısını tutyordum. öğlene kadar 4 , akşama kadar 4 evdede ya 2-3 arası içiyordum. yine tutsam iyi olacak ne kadar içtiğimi bilmiyorum, evdede aklıma gelmiyor içmek. haftasonları hiç içemiyorum :KK43: yaz olsa bardak bardak götürürdüm :)

Canim havalar hep kotuydu birde hastaydim cikamadim. Ama bugün attim kendimi disari :))

Aaaa ben başlayayım.
Sabah:
1 dilim k.ekmek
1 kk peynir
2 domates

öğle:

çeyrek kase ezogelin
salata
Balık

tatlım menüne yorum yapmayı unutmuşum :) bence menü gayet iyi sende yoğurt yemeyi unutma :) bu arada hayır demiş sayıldın bende senin gibi yapıyorum çünkü yarı yarı :)

aynen canım doğru kişilerse eğer ihtiyaç duyuyor insan. ben mesela en kötü dönemlerimi onlarla aştım. Allah herşeyin hayırlısını versin. :KK200::KK200:

Kansızlık vardı bende. Özellikle kırmızı et yerken yoğurt yemiyorum. Balık yanındada yoğurt yemiyorum ne olur ne olmaz işyerine gelen catering firması sonuçta bilemiyorum. Onun dışında yoğurt yiyorum.:)

bugün bayağı çok içtim :)

bu güzel havada gezmek yerine çalışmak ne kadar kötü :))

Ohh ne güzel bende öğle arasında arkadaşla 10 dk turladık baktık sıcak terliyoruz. Önümüzdeki 2 gün daha da sıcak olacakmış. Hafta sonu yine soğuk olacakmış. Halbuki c.tesi full dışarıda olacağım. :KK61:

Kansızlık vardı bende. Özellikle kırmızı et yerken yoğurt yemiyorum. Balık yanındada yoğurt yemiyorum ne olur ne olmaz işyerine gelen catering firması sonuçta bilemiyorum. Onun dışında yoğurt yiyorum.:)

Ohh ne güzel bende öğle arasında arkadaşla 10 dk turladık baktık sıcak terliyoruz. Önümüzdeki 2 gün daha da sıcak olacakmış. Hafta sonu yine soğuk olacakmış. Halbuki c.tesi full dışarıda olacağım. :KK61:

Hmm anladım tatlım, o zaman sen yoğurdu yiyeceğin zamanı bilirsin :)

of ya , bizde güzel olursa gezeriz kötü olursa sinemaya gideriz diyorduk. o zaman sinema yolu gözüktü bize :)

Herkese merhabaa..
Gunlerdir yokum, kisaca ozet geceyim..
Haftasonu kizimin dogumgunu vardi, kuzum 2 yasinda artik ;) onun hazirligi telasi.. Sonrasinda maalesef once annem sonra kizim coook hastalandilar. Kizima bakacak kimse yok. Son 2 gundur toplamda sadece 3 saat uyudum. Dusmeyen ates bizi mahfetti..Kahve icmekten icim disima cikti. Dogru duzgun yemek yemedim ama, duzgun de beslenmedim. Yani kotu bir hafta geciriyorum. Firsat buldukca gecmisi okuyacagim, kusura bakmayin arkadaslar. .

birkaç gündür menü paylaşamadım.hastalık ,sınav telaşı vs . bu günden itibaren toparlıyorum kendimi.şükürler olsun kızım bugün daha iyi.dün doktorumuzu aradık,1 ilaç daha verdi,o daha iyi etki etti.

selam kızlar,nasılsınız,keyifler yerinde görünüyor:nazar:
ben az önce 2012 yılının Türkçe testini çözmeye çalıştım .bir heyecan bastı ki anlatamam.okul yılları gözümün önünde canlandı duygulandım öyle.:KK200::KK68:

hadi hayırlı olsun canım :)

Herkese merhabaa..
Haftasonu kizimin dogumgunu vardi, kuzum 2 yasinda artik :KK66: onun hazirligi telasi.. Sonrasinda maalesef once annem sonra kizim coook hastalandilar. Kizima bakacak kimse yok. Son 2 gundur toplamda sadece 3 saat uyudum. Dusmeyen ates bizi mahfetti..Kahve icmekten icim disima cikti. Dogru duzgun yemek yemedim ama, duzgun de beslenmedim. Yani kotu bir hafta geciriyorum. Firsat buldukca gecmisi okuyacagim, kusura bakmayin arkadaslar. .

öncelikle bebişinin doğumgünü kutlu olsun canım, güzel yaşları olsun. :)

geçmiş ols un canım kendini de ihmal etme, hasta olursun vitaminsiz kalırsan.

birkaç gündür menü paylaşamadım.hastalık ,sınav telaşı vs . bu günden itibaren toparlıyorum kendimi.şükürler olsun kızım bugün daha iyi.dün doktorumuzu aradık,1 ilaç daha verdi,o daha iyi etki etti.

geçmiş olsun canım.

bence menü yazmayı ihmal etmeyin hem çok vaktinizi almaz hemde kendinizi takip etmiş oluyorsunuz. bide takımda sorumluluklarımız var biliyorsunuz ki, hepimiz hem kendi hedeflerimiz hemde takımın hedefleri için burdayız.

bugün;
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta @Karacamdan Kelebek :KK36:
1 etimek
2 zeytin
1 dilim peynir
çok az kah.sos ve çok az marmelat
ara;sütle türk kahvesi
kahvaltı geç saate kaldı bugün öğlen yemedim.
ara:sütle nescafe
akşam:
1 kepçe çorba
2 tane dolma ve yoğurt

menün güzel canım.tarçın seviyorsan nescafene veya türk kahvene az kat, kan şekerini düzenleyip tatlı krizlerini ve açlık hissini önlüyor.

Kahvaltimmm
1 yemek kadigi kizartma patates
2 dilim tb ekmegi
Biraz tereyag biraz recel
1 bardak cay
1 hadlanmis yumurta

Herkese merhabaa..
Haftasonu kizimin dogumgunu vardi, kuzum 2 yasinda artik :KK66: onun hazirligi telasi.. Sonrasinda maalesef once annem sonra kizim coook hastalandilar. Kizima bakacak kimse yok. Son 2 gundur toplamda sadece 3 saat uyudum. Dusmeyen ates bizi mahfetti..Kahve icmekten icim disima cikti. Dogru duzgun yemek yemedim ama, duzgun de beslenmedim. Yani kotu bir hafta geciriyorum. Firsat buldukca gecmisi okuyacagim, kusura bakmayin arkadaslar. .

Ayy Allah nice güzel doğum günlerini görmeyi nasip etsin.
Artık sende dön takıma. Cumaya 2 gün var. 200,300 gr bile iyi olur. :KK60:

Çok sevindim senin adına. İyice iyileşirler. :) Sen yinede menülerini yaz. Bir bakalım. :KK60:

bugün;
kahvaltı:
1 etimek
2 zeytin
1 dilim peynir
ara;sütle türk kahvesi
akşam:
1 kepçe çorba
2 tane dolma ve yoğurt

Harikasın eminim yumurta yemek iyi geliyor. Tadını beğenmiyorsan farklı şeyler de yapabilirsin. Nette güzel tarifler de var hani. Belki omlet olarak seversin. Yağsız tavada peynirli vs de yapabilirsin. Krep gibi. Çok güzel oluyor tavsiye ederim.
Menün güzel. Akşam dolma ile doymazsan gerekirse 1 kepçe daha çorba iç ama yoğurt doyurur diye düşünüyorum.

Yine doymazsan meyve ye :KK66:

Selam canimm hevesli olan cookkkk güzel beni bile motive etti bende bi an İngilizce calisip doktoraya mi haxirlansam diye düşündüm :)) menunde iyi canimm. Daha sık buralarda görmek isteriz. Haftada en az 35 msj atmamiz gerekiyor :))
selam kızlar,nasılsınız,keyifler yerinde görünüyor:nazar:
ben az önce 2012 yılının Türkçe testini çözmeye çalıştım .bir heyecan bastı ki anlatamam.okul yılları gözümün önünde canlandı duygulandım öyle.:KK200::KK68:

bugün;
kahvaltı:
1 etimek
2 zeytin
1 dilim peynir
ara;sütle türk kahvesi
akşam:
1 kepçe çorba
2 tane dolma ve yoğurt

birde kahvaltı sonrası 2 tane ceviz yedim.

Oyyy oyyy öncelikle çokggeçmiş olsun. Hastalıklar herkese ugradi :( ama kendine de dikkat et canim yorgun düşme. Kizininda doğum günü kutlu Rabbim nice seneler nasip etsin hayirlisi ile inş.
Herkese merhabaa..

Back
X