Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

o_O kizlar ortalamayi mahfettim uzgunum
Hakikaten anlamis degilim.. Yeseydim bu kadar sinir olmazdim yaa.
@erigim ayrilayim mi napayim?? Haftaya da ortalamamizi etkiliyor mu bu ?
Neden ayrılmak istiyorsun her hafta artı çıkmayi düşünüyorsun yoksa izin mi istiyorsun anlamadı ben :(

merhaba pozitif arkadaşlarım.gelemedim yazamadım.sebep isterseniz çok.sonuç yoğun ve stresli bir hafta. @ erigim kaptanım bu hafta sanırım bu sebeplerden dolayı artılardayım.kilo vermeyi çok istiyorum ama bu durum sorun olurmu onu bilemedim.

Yürüyüş vs yapıyordum ama yoğun spora yeni başladım. Belki ondandır. Fakat kabız olmak üzereyim gibi hissediyorum. Geçen hafta bitti regl olamaz. Hava etkilemez bence o kadar. Spor+ beslenme düzenindeki dengeyi tutturamadım. Spordan 1,5 saat önce yemek yemek lazımmış. Spordan sonrada 45 dk, 1 saat gereklmiş. Benim aralıklar daha kısa oldu. Yemekten 30 dk-45 dk sonra spora başladım. Spordan 45 dk öğün yedim. Şimdi çantamı yanımda taşıyacağım iş yerinden çıkmadan yoğurt yiyeceğim servisten inip direkt spora gideceğim. Akşam yemeğimi de salata çorba/ salata +et dönüşümlü şekilde olacak. Sonrasında ananas yada elme yiğeceğim. Yeni kararım bu. Eğer açıkırsam yine yoğurt yerim.
:KK45:

ımm bence gayet mantıklı bi karar :) haftaya cuma çok güzel sonuçlar görürüz inşallahhhh canım

Neden ayrılmak istiyorsun her hafta artı çıkmayi düşünüyorsun yoksa izin mi istiyorsun anlamadı ben :KK43:
Yok aman ne artisi, allah korusun.
Bu haftaki artinin onumuzdeki haftaya etkisi olmuyorsa sorun degil.
Zaten ben ne yapar eder eskiye donerim

merhaba pozitif arkadaşlarım.gelemedim yazamadım.sebep isterseniz çok.sonuç yoğun ve stresli bir hafta. @ erigim kaptanım bu hafta sanırım bu sebeplerden dolayı artılardayım.kilo vermeyi çok istiyorum ama bu durum sorun olurmu onu bilemedim.
Çocukların hastaydı deneme suren devam ediyor kilonu bildir

Kanguru_ Kanguru_ evet canım bugün küçüğümün doğum günü, kv bizde aile arasında kutlayacağız. Bi pasta bi börek yapıyorum. Mercimek köftesi yapacaktım ama çok seviyorum dayanamam çok yerim diye vazgeçtim onun yerine yoğurtlu bi salata yaparım. Akşam yemeğini de bunlarla aradan çıkarmış olacağım.

Kanguru_ Kanguru_ evet canım bugün küçüğümün doğum günü, kv bizde aile arasında kutlayacağız. Bi pasta bi börek yapıyorum. Mercimek köftesi yapacaktım ama çok seviyorum dayanamam çok yerim diye vazgeçtim onun yerine yoğurtlu bi salata yaparım. Akşam yemeğini de bunlarla aradan çıkarmış olacağım.

@ KraliceElsa canım nice mutlu yaşları olsun inşallah kuzucuğunun.,doğum gününüzü kutlarım.kaç yaşına giriyorsunuz.
mercimek köftesine bende dayanamam,çok severim .

canımm kızının doğum günü kutlu olsun, iyi ki doğmuşşşş :KK73:

rabbim saglikli omur versin insallah. Bende p.tesi kutladim ruzgarinkini kalabaliktik biz 15 kisi fln vardi menumuzde bayaga zengindi :)

448-451 etaplar arasi kilosunun %2sini veremeyenler

Erigim--->sarı kart
Sosyoloji12--->sarı kart
Judiee--->sarı kart
Hira--->sarı kart
Esmahan--->sarı kart
KraliceElsa--->sarı kart

@Karacamdan Kelebek ve _inci _inci bir aylık sureleri dolmadigi için hesaplanmasıdır
Kanguru_ Kanguru_ elfkkk elfkkk cansutr cansutr dudujan dudujan izinde oldukları için yazmadım fakat listede olsalardı sarı kart almışlardı

Sarı kart nasıl silinir ilk üçe girilirse iki sarı kart diskalifiye demek
Kendimi nasıl mi diskalifiye ederim kolayı var takımı devrederim şaka yapmıyorum çok ciddiyim

Bir aydır boşa kurek çektiğinizi kanıtı %2 ne demek 100kg bir insanın 2kg vermesi demek ve biz bunu veremedik
Bu hafta ikinci kartı aldık ilk üçe girerek sildirebiliriz kilo verecek herkes vermek zorunda bahane kabul etmiyorum bi bizim takım regl olup ödem tutuyor diğer takımlarda erkekler yarışıyordu bizim mi haberimiz yok :KK62: herkeste sporu suyu gideceğim ısrarla kaçamak yapanı motivasyonu bozmaktan atarim itirazı olan bugün gitsin :KK4:e yeter artik

448-451 etaplar arasi kilosunun %2sini veremeyenler

Erigim--->sarı kart
Sosyoloji12--->sarı kart
Judiee--->sarı kart
Hira--->sarı kart
Esmahan--->sarı kart
KraliceElsa--->sarı kart

@Karacamdan Kelebek ve _inci _inci bir aylık sureleri dolmadigi için hesaplanmasıdır
Kanguru_ Kanguru_ elfkkk elfkkk cansutr cansutr dudujan dudujan izinde oldukları için yazmadım fakat listede olsalardı sarı kart almışlardı

Sarı kart nasıl silinir ilk üçe girilirse iki sarı kart diskalifiye demek
Kendimi nasıl mi diskalifiye ederim kolayı var takımı devrederim şaka yapmıyorum çok ciddiyim

Ben kendimi manevi olarak sarı kart almış hissediyorum zaten...

Bir aydır boşa kurek çektiğinizi kanıtı %2 ne demek 100kg bir insanın 2kg vermesi demek ve biz bunu veremedik
Bu hafta ikinci kartı aldık ilk üçe girerek sildirebiliriz kilo verecek herkes vermek zorunda bahane kabul etmiyorum bi bizim takım regl olup ödem tutuyor diğer takımlarda erkekler yarışıyordu bizim mi haberimiz yok :KK62: herkeste sporu suyu gideceğim ısrarla kaçamak yapanı motivasyonu bozmaktan atarim itirazı olan bugün gitsin :KK4:e yeter artik

Haklısın ayfer. İmkansız. Toparlanıp gelecek hafta ilk üçe girmeliyiz.:KK55:

452.etap hedefler

Erigim=76.2----->75
Sosyoloji=68---->
Judiee=47.6------>
Hira1994=59.4----->
Kraliçe Elsa=59.3--->
_inci=61.7-------------->
K.kelebek=107.6----->
Esmahan38=58-------->
rüzgar_02=78---------->
La_vinya=58------------->