Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@Karacamdan Kelebek haftasonu sanırsam kahvaltılardan ödüllendirdim kendimi :) sonrasında yakmışımdır heralde :) tabi dün akşamki mıhlama teyzemin süprizi oldu bana çok seviyorum mereti :KK70:

Olsun canım bence koruma için iyi gidiyorsun. Sanırım bu 3. haftan olacak. Bence böyle gidersen artık vücudun kilona sabitlenir. +-1 in lafı olmaz bence :KK5:

Günaydın, İnşallah kaçamaksız olur. :KK49: Ben çooook iddalıyım bu hafta. Kendime 2 kilo hedef koydum :KK45:
Bende iddialiyim. Ama ben izinli oldugum icin listede yokum listeye girdigimde bayaga kilo vermis olmak istiyorum. 78 le ciktim izine suan 77 ile 77.2 arasinda gidip geliyrm. 77.4 den kurtuldum cok sukur :))

Gunaayydiiinnn :KK54:
Ya ben son bir kaç aydır erken kalkamiyorum. Sabah kalkıp spor yapmak istiyorum. Hatta namaz kılmak istiyorum.onu da bıraktım resmen. Acaip tembelim. Salı carsamba ve perşembe günleri çalışıyorum diğer günler kalkamiyorum :110: neyse şimdi iyi kötü 9 da kalktım. Bi yumurtami yiyeyim spor yapcam. Plana iyi baslayamadim ama neyse olacak. Başlamak işin yarisidir di mi En Büyük TÜRKİYE
Neyse ben halletcem o işi bende :KK76:

Bende iddialiyim. Ama ben izinli oldugum icin listede yokum listeye girdigimde bayaga kilo vermis olmak istiyorum. 78 le ciktim izine suan 77 ile 77.2 arasinda gidip geliyrm. 77.4 den kurtuldum cok sukur :))

olsun sen listeye bakma. Her şekilde kilo vermen senin açından iyi bir durum. Görelim seni de:KK5:

Ya ben son bir kaç aydır erken kalkamiyorum. Sabah kalkıp spor yapmak istiyorum. Hatta namaz kılmak istiyorum.onu da bıraktım resmen. Acaip tembelim. Salı carsamba ve perşembe günleri çalışıyorum diğer günler kalkamiyorum :110: neyse şimdi iyi kötü 9 da kalktım. Bi yumurtami yiyeyim spor yapcam. Plana iyi baslayamadim ama neyse olacak. Başlamak işin yarisidir di mi En Büyük TÜRKİYE

Günaydınnn,
Bir kaç hafta aynı saatte kalksan uyanırsın diye düşünüyorum. Afiyet olsun. İyi sporlar:KK49:

Olsun canım bence koruma için iyi gidiyorsun. Sanırım bu 3. haftan olacak. Bence böyle gidersen artık vücudun kilona sabitlenir. +-1 in lafı olmaz bence :KK5:

inşallah canım. bide regli olamadım hala 3 gün gecikti bakalım ne zaman olcam. sinüzitten dolayıda yüzüm şiş hissediyorum :(

Gunaydon canim aramiza hosgeldin. Ben elif 24 yasindayim 1 yasinda bi pofidik oglusum var. Aramiza hosgeldin. Hic mutevazi olamicam 10 numara takimiz burdan vazgecemiceksn:))

olsun sen listeye bakma. Her şekilde kilo vermen senin açından iyi bir durum. Görelim seni de:KK5:

Günaydınnn,
Bir kaç hafta aynı saatte kalksan uyanırsın diye düşünüyorum. Afiyet olsun. İyi sporlar:KK49:
Yaza kadar su 7 kiloyu versem. Tatile gittigimde falan rahat ederdim ya insallah verebiliriz hepimiz yaza kadaaaarrrrrr

inşallah canım. bide regli olamadım hala 3 gün gecikti bakalım ne zaman olcam. sinüzitten dolayıda yüzüm şiş hissediyorum :KK43:

Ödem vardır mutlaka. Sıkma canını. Sen onun ödem olduğunu biliyorsun.:KK5:

Yaza kadar su 7 kiloyu versem. Tatile gittigimde falan rahat ederdim ya insallah verebiliriz hepimiz yaza kadaaaarrrrrr

Ooo yaza kadar 7 kilo ne ki :KK12:Rahat rahat verirsin. Yeterkli iste. Biz kadınların isteyipte başaramaycağı şey yok.En Büyük KK

Sen kaçta kalkiyosun spor yapmak için sonra kahvaltı saatin evden çıkışın nasıl oluyor?
Valla bu düzene yeni geçtim. Hatta ilk günüm diyebilirim.

6,30 da kalkıyorum. ceviz + elma yemem gerekiyor ama cevizi bile zor yedim.
7 de spor salonundayım. yarım saat spor. 15 dk duş+ üstümü değiştirip yola düşünüyorum.
1 saat sonra işyerindeyim. Hemencik sabah haşladığım yumurtayı ve kahvaltılıkları yiyiyorum.

Akşamda iş çıkışı gideceğim. :KK8:

10. Numarali takimimin 10 numara kizceleriiii gunaydinnnnnnn sizi coookkkk ozledim ama sizden kopmadm ara ara yazilanlri okudum hep bulusma planlarndam puzzle seceneklerine,kacamaklardan istikrarli tavirlara tatli rekabetlerden verilen spor cezalarina kadar hepsinden haberdarm en sonki kilomn ustne yeni gramlar eklnmeden aranzdaym cuma itibariyle ins ama ben simdiden atanza donmk isyedm kilo almsmda sistgmi hissedyrm meger diyet beni enerjik ve sagliklida hissettryoms onu fark ettim hepinizi coook coook ozledm yazilnlrn cogunu okudm kaldgm yerden devam ediyrm ons bu arada grubumzs yeni katilanlarda hosgelmisler:KK54::KK54::KK54:

Bir kaç güne olursun o zaman rahatlarsın.

Yüzümdeki şişlik sinüzitten canım :(

10. Numarali takimimin 10 numara kizceleriiii gunaydinnnnnnn sizi coookkkk ozledim ama sizden kopmadm ara ara yazilanlri okudum hep bulusma planlarndam puzzle seceneklerine,kacamaklardan istikrarli tavirlara tatli rekabetlerden verilen spor cezalarina kadar hepsinden haberdarm en sonki kilomn ustne yeni gramlar eklnmeden aranzdaym cuma itibariyle ins ama ben simdiden atanza donmk isyedm kilo almsmda sistgmi hissedyrm meger diyet beni enerjik ve sagliklida hissettryoms onu fark ettim hepinizi coook coook ozledm yazilnlrn cogunu okudm kaldgm yerden devam ediyrm ons bu arada grubumzs yeni katilanlarda hosgelmisler:KK54::KK54::KK54:

hoşgeldin canım :)

Günaydın kızlar, bugün sahalara döndüm nihayet.
@Karacamdan Kelebek ben geldim hiç şansın yok tatlım :KK76:
_inci _inci haftasonu dışarda yemek beni çok kötü etkiliyor, kaç aydır çok mecbur kalmadıkça kebapçıya falan gitmiyordum ama bu iki gün üstüste gittik çok kötü oldu o_O
@erigim bugünden itibaren bomba gibiyim :KK49:

_inci _inci haftasonu dışarda yemek beni çok kötü etkiliyor, kaç aydır çok mecbur kalmadıkça kebapçıya falan gitmiyordum ama bu iki gün üstüste gittik çok kötü oldu o_O

Kebap, salata , bulgur pilavı yeseydin :)

Valla bu düzene yeni geçtim. Hatta ilk günüm diyebilirim.

6,30 da kalkıyorum. ceviz + elma yemem gerekiyor ama cevizi bile zor yedim.
7 de spor salonundayım. yarım saat spor. 15 dk duş+ üstümü değiştirip yola düşünüyorum.
1 saat sonra işyerindeyim. Hemencik sabah haşladığım yumurtayı ve kahvaltılıkları yiyiyorum.

Akşamda iş çıkışı gideceğim. :KK8:
Kahvaltıyi is yerinde yapmak mantıklıymış evet. Yazdım kenara ;)

kızlar menümün gidişatı;

sabah: tb ekmeğine sandviç (peynir, marul, maydanoz, dereotu)

öğlen:tavuklu mercimek çorbası, 3 kaşık orman kebabı, 4 kaşık bulgur pilavı, brokoli, yoğurt

arada armut var. akşam yemeğinde ne var bilmiyorum ama :/

Tabii tabi benim hiç şansım yok :KK49: akşama da gideceğim spora :KK49:

Kahvaltıyi is yerinde yapmak mantıklıymış evet. Yazdım kenara :KK66:
Uzun zamandır böyle yapıyorum. Çok iyi oluyor. Pratik yapıyorum. Domatesler küçük oluyor. 4 e bölüyorum bir paket peynir 250 gr kadar alıyorum. 1 haftadan fazla gidiyor. Sabahları sadece yumurta haşlayıp çantama atıyorum. Kalanını iş yerinde ayarlıyorum. Haftalık alışverişime ekstra olarak yazıyorum. Hem sağlıklı hemde güzel bir kahvaltı oluyor:KK39:

kızlar menümün gidişatı;

sabah: tb ekmeğine sandviç (peynir, marul, maydanoz, dereotu)

öğlen:tavuklu mercimek çorbası, 3 kaşık orman kebabı, 4 kaşık bulgur pilavı, brokoli, yoğurt

arada armut var. akşam yemeğinde ne var bilmiyorum ama :/

Güzelllll:KK9:

Back
X