Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menüm son hali.

Kahvaltı:

2 ceviz
1 yumurta
2 domates
2 parmak sütle nescafe

Ara: yok

Öğle:
Yarım kase mercimek çorbası
4 tane etli yaprak sarma
Kocaman bir kase salata
1 yk yoğurt

ara: 1 yeşil elma

ara: 5 tane etli yaprak sarma

Akşam:
Salata
1 köfte (hamburger köftesi kadar)

Su: 2,5 litre

Spor:
Sabah: 35 dakika. Cardio+ağırlık
Öğle: Hafif tempolu yürüyüş yarım saat
Akşam: 1 saat cardio+ağırlık

Normalde akşam gitmeyecektim ama arada yediğim yaprak sarmayı eritmek için gittim.:KK23:

Canim hic bilmiyorum kiiii bende sizlerden fikir alacaktim seker yüklemesi ile ilgili.
Afiyet olsun canım boşver arada olsun o kadar, iki canlısın sen:KK70:
Şeker yüklemesi yaptıracak mısın? Künefeyi görünce aklıma direk şeker geldi:confused:

günaydın arkadaşlar
annem rahatsızlandı şimdi ankarada hafta sonu bende gideceğim ameliyat olacak, cumaları bildirim yaparım, kendinize iyi
bakın
Tatlim cok gecmis ilsun. Umaruim onemli bisey yoktur.

Kizlar benim 3-4 gündür ellerimde, ayaklarimda, vücudunda bi şişlik var. Bunun için ne yapabilirim? Hamilelik ten midir?

dünki menüm
sabah
2 haslanmış yumurta
10 zeytin
oğle
yarım kase tarhana çorba
fırında 1 porsiyon balık
salata
helva vardı ama yemedim :)
akşam
fırında patates köfte yemeği
sadece 1 elma dilim patates, 3 köfte yedim
2 yemek kaşığı yoğurtlu makarna
yarım kase yoğurt

3 fincan ıhlamur , yanına 10 fındık, 10 kuru üzüm
Menu gayet iyi
neredeyse 2 haftadır sürekli taze sıkılmış portakal mandalina suyu tuketiyordum. dünden itibaren bıraktım artık. boşa şeker içip duruyorum ama evdekilere bir turlu anlatamadım. nihayet gripten kurtuldum da rahatladım ..
Valla lkesin cozum taze zencefil casyi hastalik gelemedi bile ilk defa bi kis hasta olmuyorum normalde aytda iki kez olurdum soganli balinda etkisi buyuk

günaydın arkadaşlar
annem rahatsızlandı şimdi ankarada hafta sonu bende gideceğim ameliyat olacak, cumaları bildirim yaparım, kendinize iyi bakın
Cok gecmis olsun haberdar et
Dünkü menüm son hali.

Kahvaltı:

2 ceviz
1 yumurta
2 domates
2 parmak sütle nescafe

Ara: yok

Öğle:
Yarım kase mercimek çorbası
4 tane etli yaprak sarma
Kocaman bir kase salata
1 yk yoğurt

ara: 1 yeşil elma

ara: 5 tane etli yaprak sarma

Akşam:
Salata
1 köfte (hamburger köftesi kadar)

Su: 2,5 litre

Spor:
Sabah: 35 dakika. Cardio+ağırlık
Öğle: Hafif tempolu yürüyüş yarım saat
Akşam: 1 saat cardio+ağırlık

Normalde akşam gitmeyecektim ama arada yediğim yaprak sarmayı eritmek için gittim.:KK23:
Sarmalari yakmissin
Gunaydin kizlarrr :)
Gunasydin
Kizlar benim 3-4 gündür ellerimde, ayaklarimda, vücudunda bi şişlik var. Bunun için ne yapabilirim? Hamilelik ten midir?
odem canim biol bol uxat ayaklarini sutyu artir tuzu cok tuketme kimisinde oluyor bende hic olmadi seker yyklemesi cok arastirdim ama sonra ya gizli sejer varsa nedenriske atiyim ki dedim iki dilim pasta bi bardak kolada ayni sekeri iceeiyor sayki cok aserdin iki dilim paata yedin

E Etabiti kiz sen spor mu yapcan valla soktayim yap canim yap takildin kaldin
kimyager1508 kimyager1508 dun goturmussun ama arada olurf cani cekiyor bazen hamilelikte
Esmahan38 Esmahan38 gel seni mezun edelim ne ben seni atmis olmayim nede sen gitmis olma katilim sifir cumadan cumaya olmaz bu is

Menu gayet iyi

Valla lkesin cozum taze zencefil casyi hastalik gelemedi bile ilk defa bi kis hasta olmuyorum normalde aytda iki kez olurdum soganli balinda etkisi buyuk

Sarmalari yakmissin

Gunasydin
odem canim biol bol uxat ayaklarini sutyu artir tuzu cok tuketme kimisinde oluyor bende hic olmadi seker yyklemesi cok arastirdim ama sonra ya gizli sejer varsa nedenriske atiyim ki dedim iki dilim pasta bi bardak kolada ayni sekeri iceeiyor sayki cok aserdin iki dilim paata yedin

Ben seni hiç yorar mıyım? Hemen cezamı kestim. :-)

Ellerindeki ödemi Şali günü saglik ocagindaki hemşire de farketti. Tuzlu yeme , ayaklarini uzat dinlenme, yürüyüş yap falan dedi senin gibi. Hemsirede aclik tokluk şekeri iyi cikip seker yüklemesi kotu çikan olabiliyor ama sen bilirsin dedi. Dojtorumla da henüz konusmadik zaten. 24-28. Haftalarda yapiliyormus sanirim.
Menu gayet iyi

Sarmalari yakmissin

Gunasydin

Offf yaaa o yüzden disarda yemeyi hic sevmiyorum. Gözüm görünce yiyorum. Evde olsam sebze ve çorba yiyecektir ne güzel.
kimyager1508 kimyager1508 dun goturmussun ama arada olurf cani cekiyor bazen hamilelikte
Esmahan38 Esmahan38 gel seni mezun edelim ne ben seni atmis olmayim nede sen gitmis olma katilim sifir cumadan cumaya olmaz bu is

Ben seni hiç yorar mıyım? Hemen cezamı kestim. :-)
:KK60::KK60:
Ellerindeki ödemi Şali günü saglik ocagindaki hemşire de farketti. Tuzlu yeme , ayaklarini uzat dinlenme, yürüyüş yap falan dedi senin gibi. Hemsirede aclik tokluk şekeri iyi cikip seker yüklemesi kotu çikan olabiliyor ama sen bilirsin dedi. Dojtorumla da henüz konusmadik zaten. 24-28. Haftalarda yapiliyormus sanirim.
ne kadar gec yapturiursan o kadar iyi bebekte buyumus iolur iuyice 27de yaptiurmusi rjjhnjnn

? P m:KK22:mk

Tamam canimm aklimda olsun dikkat ederim. Bu hafta ayrintili USG sonuclarini göstermeye gidicem. Bidaha ki kontrolde ister sanirim. O zaman da o haftalara denk gelmiş olur zaten.
:KK60::KK60:
ne kadar gec yapturiursan o kadar iyi bebekte buyumus iolur iuyice 27de yaptiurmusi rjjhnjnn

? P m:KK22:mk

Cok haklisin kendimi saldigimin farkinfayim :KK43: zayiflayamadikca insanin istegide gidiyo :KK43: bu hafta da kilo alirsam yani yarin cikmak istiyorum bende grubtan hic bi faydam yok kac haftadir :KK43:@erigim

Kızlar sürekli ekranımda goji berry reklamı var. Cidden o kadar faydalı mı ?
Antioksidan değeri yüksekmiş zayıflatıyormuş vs.?

yaaa, şaşırdın de miiii :)
belimi çok zorlamadan ufak ufak başlayayım diyorum ben de spora ..

Bende kahvaltimi yaptimmm
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 KK peynir, 2 ufak parca kapeyniri, yeşillik, 1 TK labne peyniri

@erigim birde senin su greyfurtlu suyundan hazirladim. Belki ödem atmada ise yarar.

Back
X