- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
o zaman senin kaçıncı etapta kaç kilo ayrıldığını bulmamız lazım değil mi @erigim ? ona göre listeye alırken ayrıldığı kiloyu bulup listede kaç hafta geçtiyse ona bölmemiz gerekecek.evet canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman senin kaçıncı etapta kaç kilo ayrıldığını bulmamız lazım değil mi @erigim ? ona göre listeye alırken ayrıldığı kiloyu bulup listede kaç hafta geçtiyse ona bölmemiz gerekecek.evet canım
Allah iyiliğini versin ben de bu kim diyorum bu ne samimiyet, yeni üye sandım seni:)
72 le başladım 66 da bıraktım sadece bunu biliyorum..o zaman senin kaçıncı etapta kaç kilo ayrıldığını bulmamız lazım değil mi @erigim ? ona göre listeye alırken ayrıldığı kiloyu bulup listede kaç hafta geçtiyse ona bölmemiz gerekecek.
buldum canımm, 378. Etapta 66.8 kg ile kendi isteğinle ayrılmışsın. @erigim bilgine tatlımm72 le başladım 66 da bıraktım sadece bunu biliyorum..
vay be ne hız :):) oradaki kilolarım da dahil mi olacak anlamadım? ben sil baştan başlayacağımbuldum canımm, 378. Etapta 66.8 kg ile kendi isteğinle ayrılmışsın. @erigim bilgine tatlımm
canım 375. etapta 68.7 kg ile listeye girmişsin, hedef kilon 60'mış. 378. etapta 66.8 kg ile ayrılmışsın. @erigimvay be ne hız :):) oradaki kilolarım da dahil mi olacak anlamadım? ben sil baştan başlayacağım
hımm.. o 4 kiloyu gruptan önce vermişim demekki...yani ben anlamadım şimdi ben burada gruba dahil olabilecek miyim ?canım 375. etapta 68.7 kg ile listeye girmişsin, hedef kilon 60'mış. 378. etapta 66.8 kg ile ayrılmışsın. @erigim
olacaksın olacaksın tatlım onda sıkıntı yok. sadece listeye girdiğinde adının yanında açıklama yazılacak. zaten diskalifiye olmadığın sürece sorun yok. gerçi diskalifiye olsan da takımlar arası oylama başlatılabilir.hımm.. o 4 kiloyu gruptan önce vermişim demekki...yani ben anlamadım şimdi ben burada gruba dahil olabilecek miyim ?
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.
aynı anda cevap yazmışızhanmeli yeni üye gibi sıfırdan baalayacaksin
yok tatlımm estagfurullah, öyle hissetmene sebep olduysam özür dilerimtamam teşekkür ederim :) ama kendimi damgalanmış gibi hissettimneyse şimdi 2 hafta deneme süremiz var değil mi? hergün menümüzü paylaşacağız..bu iki haftada neler yapmamız gerekli