Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.

hımm.. o 4 kiloyu gruptan önce vermişim demekki...yani ben anlamadım şimdi ben burada gruba dahil olabilecek miyim ?
olacaksın olacaksın tatlım onda sıkıntı yok. sadece listeye girdiğinde adının yanında açıklama yazılacak. zaten diskalifiye olmadığın sürece sorun yok. gerçi diskalifiye olsan da takımlar arası oylama başlatılabilir.

2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.

hanmeli hanmeli yeni üye gibi sıfırdan baalayacaksin
aynı anda cevap yazmışız :KK70:

tamam teşekkür ederim :) ama kendimi damgalanmış gibi hissettim :( neyse şimdi 2 hafta deneme süremiz var değil mi? hergün menümüzü paylaşacağız..bu iki haftada neler yapmamız gerekli

kızlar kilo vermek benim için çok zor olacak bana yardım edin :) tecrübelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var :) ben anaokulunda müdire olarak çalışıyorum.. işim heo otur... okulu geziyorum elbet ama hep pc başında sayılırım. okulda yemeklerimizde çok güzel o yüzden nefsime çok zor söz geçireceğim :) ama kesin kilo vermem lazım elbiselerimi giyemiyorum artık bu kilo bana çok fazla..

tamam teşekkür ederim :) ama kendimi damgalanmış gibi hissettim :KK43: neyse şimdi 2 hafta deneme süremiz var değil mi? hergün menümüzü paylaşacağız..bu iki haftada neler yapmamız gerekli
yok tatlımm estagfurullah, öyle hissetmene sebep olduysam özür dilerim :KK57: sadece takım kuralları gereği bakılması gerekiyordu. sonuçta belli kurallar var.
evet canım 2 hafta deneme süren var, 3. hafta kilo verdiysen listedesib veremediysen deneme süren uzar. hergün menü-su-spor bildirimi ve en az 5 msj yazman gerekli. diğer menülere de yorum yapabilirsin. uzun lafın kısası aktif ol yeter :KK24:

Back
X