Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar, bugün hep dışardaydım, hava güzel olunca dolaşıp durduk:)
Baskülüm bozulmuş, hemen internetten yenisini sipariş verdim, benimki altı sene önceki modeldi yeni aldığım yine aynı marka ama model farkı var, ölçümleri aynı olur mu acaba? Cuma günü tartı farkını nasıl hesaplayacağım bilmiyorum:(

Selam kizlar
sabah
3 patates kizartmasi
1 kk peybir
2 yumurta
4 zeytin
2 cb cay
2 dlm ekmek

ogle
3 yk nohut
Firinda tavuk but +2 elma d patates

aksam
5 6 hamsi
bol salata

1 lt su
10 dkk egzersiz

Bugünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 3 kk peynir, 1 çk tereyağı, 1 tk bal, 1 dlm ekmek
Ara: kahvenin yanında 3 parça bitter:(
Akşam: 2 lahmacun, ayran, salata
Bugün çok berbat bir menüm var farkındayım:( geç kalkıp kahvaltıyı geç yapınca öğlen yemeği yemedim sonuç olarak akşam çok kaçtı. Bana geç kalkmak yaramıyor, en geç 9 da kahvaltı yapmam gerekiyor yoksa tüm gün ne yediğimi bilmiyorum. Yarın yeni bir gün ve diyetimi hiç bozmamış gibi kaldığım yerden devam ettireceğim. Baskülüm de salı günü gelir inşallah

@KraliceaElsa salı gelir galiba dimi en son tarafına gore bakarız anarmol bir fark varsa tartı farkıdır canım

Ne oluyor kızlar kimse yok ortada kimse kimsenin menüsünde yorum bile yapmıyor diyeti biraktiysaniz bilgi verin takımı kapatalim hiç ugrasmayalim

Bıgün de 3mil leslie yürüdüm, 46 dk.
Birazdan tekrar yapa cağımp:KK9:
Süpersonik odemlere savaş acmissin
Bugün
Kahvaltı da,
İki fincan çay
Bir kk peynir
Bir haşlanmış yumurta
Dört zeytin
Bir dilim kızarmış ekmek
Bir çay kaşığı bal
Ara,
Bir kupa az sütlü nescafe
Öğle ve akşam bir oldu bugün, saat dört gibi,
Dört kaşık m antı ve bol yoğurt yedim
Güzel mantı dozunda
Selam kızlar. Sporlar menüler güzel görünüyor.
Hemen bende yazayım.
Sabah 3 ceviz yarım yeşil elma
Öğle
3 yk yoğurt 5 yk haşlanmış buğday
1 haş. Yumurta

Akşam
2 köfte
Salata
1 dilin k.ekmek
Spor 1,5 saat :KK8:
Su 1,5 litre
Sabahı geliştirmiş son akşamda az olmuş benim iki köfte disimi doldurmaz :D
Selam kizlar
sabah
3 patates kizartmasi
1 kk peybir
2 yumurta
4 zeytin
2 cb cay
2 dlm ekmek

ogle
3 yk nohut
Firinda tavuk but +2 elma d patates

aksam
5 6 hamsi
bol salata

1 lt su
10 dkk egzersiz
Hafta sonu sabah biraz fazla olmuş ama akşam dengelemis
Bugünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 3 kk peynir, 1 çk tereyağı, 1 tk bal, 1 dlm ekmek
Ara: kahvenin yanında 3 parça bitter:KK43:
Akşam: 2 lahmacun, ayran, salata
Bugün çok berbat bir menüm var farkındayım:KK43: geç kalkıp kahvaltıyı geç yapınca öğlen yemeği yemedim sonuç olarak akşam çok kaçtı. Bana geç kalkmak yaramıyor, en geç 9 da kahvaltı yapmam gerekiyor yoksa tüm gün ne yediğimi bilmiyorum. Yarın yeni bir gün ve diyetimi hiç bozmamış gibi kaldığım yerden devam ettireceğim. Baskülüm de salı günü gelir inşallah
benim gibi geç kalkınca öğünler karışıyor bu hafta mezun mu olcan sen bakalım

Hayirli sabahlar kizlar :KK52:
Dun tum gunum temizlikle gecti. Esim ise gitmisti, o gelince once yemek yedik sonra esimin pansumaniyla ilgilendim ve uyuyakalmisim. Menumu yazayim.
Sabah; Yumurt, peynir(40gr), salam(30gr), Makarna yagsiz(3yk). 350 kalori
Ara; yarim muz, 200ml sut. 170 kalori.
Aksam; 7 acili kanat. 1 biscuit ekmegi (yemek hazirlayamayinca ben kfcden soyledik :KK22:) 670 kalori.
Toplam: 1190 kalori.

@KraliceaElsa salı gelir galiba dimi en son tarafına gore bakarız anarmol bir fark varsa tartı farkıdır canım
Tartım birkaç saat sonra kendine geldi, inşallah mezun olana kadar idare eder beni, yeniyi de iptal ettim artık;) bu hafta mezun olabilir miyim bilmiyorum, pazartesinin şişliği var üzerimde cumaya hayırlısı diyelim artık:))) olmazsa bi hafta uzatırım.

Ne oluyor kızlar kimse yok ortada kimse kimsenin menüsünde yorum bile yapmıyor diyeti biraktiysaniz bilgi verin takımı kapatalim hiç ugrasmayalim
Ben elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum ama havalar ısınmaya başladı ya artık gezmeler arttı sonra eve gelince çocukların banyosu uykusu falan derken yorum yapacak halim kalmıyor inan, menümü yazıp kaçtım hemen. Diğer arkadaşlar da aynı durumdadır herhalde. Haftaiçi daha düzenli oluruz di mi kızlar :KK73:

Günaydın kızlarrr :) kaçak geldi :)

çok yoğun bi haftasonu geçirdim, misafirlerim vardı sonra yeğenimin doğumgünüydü falan derken nasıl geçti anlamadım. tabi yemekler biraz hamurişi oldu, miktarları fazla olmasada ccumartesi kötüydü. pazarda sabah simit vardı akşam kurufasulye yoğurt yedim.

havalar ısınmaya başladı ben kendimi dışarlara attım hemen 1 saat yürüyüş yaptım dün. İnşallah hep böyle gider içim kıpır kıpır oluyor :)

sizlerde ne var ne yok?

Dun tum gunum temizlikle gecti. Esim ise gitmisti, o gelince once yemek yedik sonra esimin pansumaniyla ilgilendim ve uyuyakalmisim. Menumu yazayim.
Aksam; 7 acili kanat. 1 biscuit ekmegi (yemek hazirlayamayinca ben kfcden soyledik :KK22:) 670 kalori.

Kalori olarak toplamda iyi gibi görünsede akşam olmamış sende biliyorsun. O kfc falan çok yağlı oluyor.
Hadi bakalım bu hafta dikkat ediyoruz. :KK24:

Ben elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum ama havalar ısınmaya başladı ya artık gezmeler arttı sonra eve gelince çocukların banyosu uykusu falan derken yorum yapacak halim kalmıyor inan, menümü yazıp kaçtım hemen. Diğer arkadaşlar da aynı durumdadır herhalde. Haftaiçi daha düzenli oluruz di mi kızlar :KK73:

Evet evet evet :)
İnşallah mezun olursun canımcım :) Sende korumaya geçersin.:KK39:

çok yoğun bi haftasonu geçirdim, misafirlerim vardı sonra yeğenimin doğumgünüydü falan derken nasıl geçti anlamadım. tabi yemekler biraz hamurişi oldu, miktarları fazla olmasada ccumartesi kötüydü. pazarda sabah simit vardı akşam kurufasulye yoğurt yedim.

havalar ısınmaya başladı ben kendimi dışarlara attım hemen 1 saat yürüyüş yaptım dün. İnşallah hep böyle gider içim kıpır kıpır oluyor :)

sizlerde ne var ne yok?

aaaa kimler gelmiş.:KK19:
Kendi adıma konuşuyorum bende hafta sonu böyleyim.:KK53:
Hafta içi düzenliyim. bu hafta harika gitmeyi planlıyorum ama kötü başladım. çok trafik vardı geç gelince düzgün kahvaltı yapamadım. Maalesef simit yedim.:KK34:

Kalori olarak toplamda iyi gibi görünsede akşam olmamış sende biliyorsun. O kfc falan çok yağlı oluyor.

Hafta içi düzenliyim. bu hafta harika gitmeyi planlıyorum ama kötü başladım. çok trafik vardı geç gelince düzgün kahvaltı yapamadım. Maalesef simit yedim.:KK34:

ben geldim ki :KK200:

haftasonu faaliyetler olunca mecbur kaçamak yapıyorum ama 2 öğün yiyorum acıkmıyorum . bide ben yine kilo vermişim 56,5 tan 56 ya düştüm :) dün akşam vücudum temizlensin diye maydanoz kürü yaptım annemle içtik :KK50:

Herkese günaydınlar :KK36:
Yeni bir hafta, yeni bir başlangıç mantığıyla başladım güne.
Klasik kahvaltımı yaptım. Evi havalandırdım. Çamaşır yıkandı, serildi, yenisi yıkanıyor. Aslında kahvaltıdan sonra dışarıya çıkacaktım, ama, işler bilsin sonra çıkarım dedim.
Şimdi kahve molası  buyursunlar :KK200:

Akşam olmamış hafta içi dengelersin artik
Tartım birkaç saat sonra kendine geldi, inşallah mezun olana kadar idare eder beni, yeniyi de iptal ettim artık:KK66: bu hafta mezun olabilir miyim bilmiyorum, pazartesinin şişliği var üzerimde cumaya hayırlısı diyelim artık:))) olmazsa bi hafta uzatırım.
Oo yenisinin geleceğini duyunca kendine geldi öyle mi

sizlerde ne var ne yok?
İyice kaçak oldun gerçekten sana görev msjlari say:D

Gün içinde senelerden sınırı sorun olmaz
Herkese günaydınlar :KK36:
Yeni bir hafta, yeni bir başlangıç mantığıyla başladım güne.
Klasik kahvaltımı yaptım. Evi havalandırdım. Çamaşır yıkandı, serildi, yenisi yıkanıyor. Aslında kahvaltıdan sonra dışarıya çıkacaktım, ama, işler bilsin sonra çıkarım dedim.
Şimdi kahve molası  buyursunlar :KK200:
İmmm ben camlara giristim hiç sevmem parça parça iş yapmayı başladığı bitecek ama fındık oglumla olmuyor bende mutfağın camlarını aradan çıkardım güneşi giren temizlik yapıyor bekarlara gezsin :(
Kızlar bu adım sayarı devlet hadtaneri vriyormu acaba.
veriyor cnm ben aldim netten aldığım bozuldu bitanesinide kaybettim bu defada göbek cevremi fazla yazdı hemşire bilerek kriterleri var işte uydurduk vermek isterse veriyor yanı ama anneme vermemisler

Akşam olmamış hafta içi dengelersin artik

Oo yenisinin geleceğini duyunca kendine geldi öyle mi

İyice kaçak oldun gerçekten sana görev msjlari say:KK70:

Gün içinde senelerden sınırı sorun olmaz

İmmm ben camlara giristim hiç sevmem parça parça iş yapmayı başladığı bitecek ama fındık oglumla olmuyor bende mutfağın camlarını aradan çıkardım güneşi giren temizlik yapıyor bekarlara gezsin :KK43:
veriyor cnm ben aldim netten aldığım bozuldu bitanesinide kaybettim bu defada göbek cevremi fazla yazdı hemşire bilerek kriterleri var işte uydurduk vermek isterse veriyor yanı ama anneme vermemisler

mesaj saymanın kısa yolu neydi kaptan :D

Selam kizlarrr ben geldim :))) dun aksam annemlerdeydik. Yeğeninin doğum günüydü. Bugünde erken uyanmama rağmen miskinlik yapip yataktan geç kalktim. Öğle yemeği niyetine yeni kahvalti yaptim :))

Back
X