Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogum gunun kutlu olsunBugün doğum günüm benim
Canlarımla güzel bir gün geçirdik. Gezdik eğlendik, yemeğe gittik ve bir dilim de pasta yedim![]()
Kolay gelsin canimGünaydın kızlar.
Bugün biraz işim cokkk. Hastaneye gideceğim rutin kontrol var. İşyerindede işim birikeceğinden bugün pek aktif olamayabilirim. Akşam görüşürüz en kötü. Bugün dikkat yarın tartı günü.![]()
Bugün doğum günüm benim
Canlarımla güzel bir gün geçirdik. Gezdik eğlendik, yemeğe gittik ve bir dilim de pasta yedim![]()
Neööööö Tulumba muuuu hemi de 4 taneeeAksam yemegi
1 parca tavuk
Patates puresi
Yogurt biraz
4 tane tulumba
1 kac saat sonra meyva yiyecegim
bende bugünkü menümü yazayım. bikaç gündür yazmıyordum
kalkınca büyük bardak su,
kahvaltı; 2 yumurta, 1 çay bardağı süt, 2 kk peynir, 4 zeytin, 2 tatlı kaşığı reçel, domates, limonlu çay, 3 dilim ekmek
ara; 4-5 tane kuru erik, 5-6 tane badem, 1 muz
akşam, 1 kepçe tavuklu çorba, 3 tane kuru patlıcan dolması, 1 kase yoğurt
ara, çay ve 1 dilim elmalı turta
su; 2 lt olmuştur.
O kadar 1 dilimcik turta da ye tabi canım ama yemek az yemissin sanki be gülüm :/Dünkü menümü de yazayım.
kalkınca büyük bardak su,
kahvaltı; 2 yumurta, 1 çay bardağı süt, 2 kk peynir, 7-8 zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel, domates, limonlu çay, 3 dilim ekmek
ara; 2 tane ufak muz
öğlen, 1 kepçe tarhana çorbası, 1 dilim ekmek
ara, türk kahvesi
akşam, 3 ufak dilim börek, peynir, zeytin, 1 tk bal, çay
ara, 1 avuç patlamış mısır
su; 2-2.5 lt
Mutlu yıllar canım sağlıklı yaşlar dilerimBugün doğum günüm benim
Ahhh işte bu hatunun menülerine hastayım@katre-i dem Nick havalı olmuş kaptan, alışmamız biraz zaman alacak ama neyse :)))
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 çk bal,1dlm ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 tabak karnabahar, 2 kaşık yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 kase yoğurt, 2 kuru incir
Akşam: 6 kaşık mantar sote, 1 dlm ekmek
Ara: 2 dlm elma, 1 muz ( bu olmadı farkındayım, o muzu nasıl ağzıma attım hiç farkında değilim, iradem devre dışı kaldı)
Su: 3 litre
Ben de çok enerjik başladımselam kızlarr :)
bugün bi enerji var bende, hayırdıe inşallah :)
silkindim ve kendime geldim, bugün çok güzel bi menü uygulayacağım inş :)
sabah tb ekmeğine sandviçimi yedim, şimdi çay keyfi yapıyorum.
öğlen yemekte ne var henüz bilmiyorum ama ben sağlıklı olanları yiyeceğim sadece.
bu akşam da menüde yine pırasa, yoğurt var .çok severim pırasa, yoğurt, pulbiber üçlüsünü ımmm :)
yarın şirkette mantı günüymüş, bi ozaman mantı yiyeceğim ama gün içerisinde onu da dengeleyeceğim inş :)
bide yarın yeşil kahveye başlıyorum şirkette biri getircem sana dedi hediye gelmiş onlar içememiş sen içersin kesin öyle şeyleri diyoyedim faydalarına bakınca tadı kötü de olsa içmeye karar verdim tabiyaaa
Hayir gercekten dayanamadim ama cok kucuklerdiCok güzel tebrik ederim...
4 tane tulumba ? Şaka yapıyorsun![]()
Kayınvalideler öyle der hep, sen boşver onu yoksa gidene kadar verdiğin kiloları geri alırsın, pişman olma sonraKilom 58.7kayinvalidem bi gidince yemezsinn ye simdi diyoo
miaafirler olunca zaten mutfaktan cikamiyorum oda tartiya yansidi iste
![]()
Günaydın sevgili arkadaşlar
Benim de yeni bir hedefim var artık
15 gün sonra 3 yıldır görmediğim arkadasima gideceğim
Yatılı hem de
Zayıf gitmek istiyorum
Eski günlerdeki gibi
2 haftada 3 kilo veririm heralde
Bi de regl olcam
Ordan da gider azcik![]()
Ben de çok enerjik başladım
Sabah haşlanmış yumurtami yedim :))
Öğle için salata getirdim
Aksam da kabak yapcam az yağda yoğurt salata ohh
Selam kizlarr bi kac gun giremedim cok hastalandim anneme gittim orda kaldm bi kac gun smdi iyim cok sukur
Nice güzel yaşlara canımBugün doğum günüm benim
Selam kizlarr bi kac gun giremedim cok hastalandim anneme gittim orda kaldm bi kac gun smdi iyim cok sukur
Geçmiş olsunSelam kizlarr bi kac gun giremedim cok hastalandim anneme gittim orda kaldm bi kac gun smdi iyim cok sukur
Sagol canim birden halsizlestim heryerim agrimaya basladi soguk alginligi sanirimGeçmiş olsun canım, hayırdır neyin var?