Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm,
Sabah
2 haş. Yumurta
Az sütlü kahve

Ara yok

Öğle
2 yk kısır+salata
Patatesli tavuk sote ( sadece tavukları yedim)
Doymadım 1 kase yoğurt yedim üstüne

Ara 1 kupa sütlü kahve

Ara 1 yeşil elma

1 saat önce 3 ceviz + yarım elma

Suan trafikteyim eğer yol açılırsa spora gideceğim.

Akşam yemeği spordan sonra bilmiyorum henüz. Annecim salata yapmıştır :)

Su 1,5 litre bitti
Spor: daha yapmadım:)

merhabaa. ben işten 3 gibi geliyorum. cumaları tartı saatinde evde degilim. acaba perşembe yazsam olur mu. napsam?
Cuma günü evden çıkmadan tartılabilirsin, sabah kalkınca tuvalete gittikten sonra kıyafetsiz, biz bu şekilde yapıyoruz

sabah tartılsam bile bilgisayar açılana yüzdeleri hesaplayana kadar geç kalma ihtimalim olabilir bilmiyorum bakalım denicem :) zaten bu hafta daha kilo veresi olmadım bu benim 3. günüm daha

Kızlar işler yoğun arada okudum takip ettim ama yazamadım. :KK43: yarında böyle olacak. Mesai arkadaşımız 10 günlük rapor aldı cok sıkısığız :KK43:(
Kolay gelsin bu hafta bende çok yoğundum, akşamları çok yorgun oluyordum spor bile yapamadım ama bu gün deli gibi plates yapmayı düşünüyorum;)

Kızlar işler yoğun arada okudum takip ettim ama yazamadım. :KK43: yarında böyle olacak. Mesai arkadaşımız 10 günlük rapor aldı cok sıkısığız :KK43:(
selam profilinde evil queen resmi var:)) sen de benim gibi yabancı dizi bagımlısısın galiba:)) ben demin bisiklete binerken almost humana basladım güzel

sabah tartılsam bile bilgisayar açılana yüzdeleri hesaplayana kadar geç kalma ihtimalim olabilir bilmiyorum bakalım denicem :) zaten bu hafta daha kilo veresi olmadım bu benim 3. günüm daha
Tartılsan hesaplarını sonra yaparsın cep telefonundan bildirirsin, ben hep telefondan giriyorum siteye
Sen bilirsin ama elinde veride bulunur gelecek haftaya kadar ne kadar kilo verdiğini görürsün

Tartılsan hesaplarını sonra yaparsın cep telefonundan bildirirsin, ben hep telefondan giriyorum siteye
Sen bilirsin ama elinde veride bulunur gelecek haftaya kadar ne kadar kilo verdiğini görürsün
insallahh kilo veririm de bildiririm valla birkaç kilo versem kendime güvenim gelcek. o güne kadar sabredicem mecbur. güvenim bi gelse sebat etmek daha kolay olur

Kızlarrrrr dun yazamadım bugun ama orucum bugun malum coluk cocuktan 2 senedır tutamadım gunler kısayken tutayım dedım ama aksamkı menum bükme yapıcam corba falan salata aksamkı menumu yazarım sadece gecelerı zaten oyle abur cubur yıyen ınsan degılım ama dun gece elmayla sahuru yaptım kılomu ne zaman yazayım :)
Sabah taetilip yaz canım
kızlar size kilo hikayemi anlatayım kısaca
ben hep toplu bir çocuktum. üniversiteye 65 basladım 70e cıktım. sonra bir süre diyet yaparak 65e inmiştim. iş hayatıma 65 basladım sonra 2012'de bir azim geldi hayatımda ilk defa 58 kiloya düşerek smaall bedene kavustum (boyum 168) o seferde millet çok çirkin olmusun kafan kocaman boynun ince kalmıs falan filan dediler !!!!!!!!!!!!
2013te 60 falandım
2014 65 gibi
2015 gecen sene 70e vurdum
2016 bu yılda 80i geçmeye basladı ibre.
kendimi bildim bileli herkes zayıfla diyo durmadan. daha bugun de dediler :KK43:(((((((((((((
bu insanoglu ne acımasızdır ya
insanları mutlu etmeyi bi kenara bir alacaksın baktın kilo veriyorsun istediğini gidiyorsun hemen yeter çok zayıf iyi değil hastamisin güzelliğin gitti vs ama alınca da aynı o sistin iyice filminin vs vs kendin mutlu olmak için yap

Hesaplama imkânı olmayanlar kilo bildirse yeter biz hesaplariz
valla size zahmet olmayacaksa süper olur benim için:) yarın sabah ilk tartı günüm olacak. tartı konusunda sabırlıymdır daha dogrusu ayaklarım hiç baskül tarafına gitmek istemez:) hayal kırıklıgına ugrama endişesi. bakalım yarın ne çıkacak 3 günde belki biraz ödem atmışımdır

Sabah taetilip yaz canım
insanları mutlu etmeyi bi kenara bir alacaksın baktın kilo veriyorsun istediğini gidiyorsun hemen yeter çok zayıf iyi değil hastamisin güzelliğin gitti vs ama alınca da aynı o sistin iyice filminin vs vs kendin mutlu olmak için yap
aynen ya öyle zayıf da degildim 168 boy 58 kilo. hçkimse heyecanımı paylaşmadı çekirdek ailem bile güzel olmussun demedi. ben o rakamı tartıda gördüğüm zman heyecandan çıldırmıştım oysa ki. şimdi de göbegime parmağıyla dürtüp erit bunu diyorlar.

selam profilinde evil queen resmi var:)) sen de benim gibi yabancı dizi bagımlısısın galiba:)) ben demin bisiklete binerken almost humana basladım güzel
Regina sevilmez mi :)
Ben tv izlemiyorum. Salak saçma dizilerden uzaklaşalu yıllar oldu. Yabancı diziyi keşfettiğinden beri İzlemem. İlk geldiğin gün dedim ya sana niklausu bende severim diye kaçırdın galiba arada :) ben yine elijahı tercih ederim. :)
Fantastik bilim kurgu polisiyr macereia tarihi ne varsa izliyorum ama bu kış sezonu yetişemiyorum. Şuan sadece the originals, the blacklist, the flash, csı cyber,nashville tam takip ediyorum. The 100 grim favorilerim arasında. Onları toplu izleyeceğim öyle daha tatlı oluyor. Grimin yeni bölümünü beklemek zor geliyor. Grimm izlemiyorsan bence izlemelisin. Once upon a time thhe originals izleyen biri bu diziye bayılır.

Tamam konu dısı oldu takım arkadaşlarım sorry. Bu arada nickimi the evil queenden esinlendim. Evil koysaydım fazla ergence olur dedim :KK70:

Regina sevilmez mi :)
Ben tv izlemiyorum. Salak saçma dizilerden uzaklaşalu yıllar oldu. Yabancı diziyi keşfettiğinden beri İzlemem. İlk geldiğin gün dedim ya sana niklausu bende severim diye kaçırdın galiba arada :) ben yine elijahı tercih ederim. :)
Fantastik bilim kurgu polisiyr macereia tarihi ne varsa izliyorum ama bu kış sezonu yetişemiyorum. Şuan sadece the originals, the blacklist, the flash, csı cyber,nashville tam takip ediyorum. The 100 grim favorilerim arasında. Onları toplu izleyeceğim öyle daha tatlı oluyor. Grimin yeni bölümünü beklemek zor geliyor. Grimm izlemiyorsan bence izlemelisin. Once upon a time thhe originals izleyen biri bu diziye bayılır.

Tamam konu dısı oldu takım arkadaşlarım sorry. Bu arada nickimi the evil queenden esinlendim. Evil koysaydım fazla ergence olur dedim :KK70:
onların hepsini ve daha onlarca dizinin onlarca sezonlarını bitirdim :) aynen ben de tv izleyemiyorum tahammül edemiyorum daha dogrusu :)

Bu günki menüm
Kahvaltı domates, yeşil biber, zeytin, peynir bir dilim kepek ekmek
Öğlen yumurta salatası bir dilim kepek ekmek
Ara bir tane armut
Akşam tarhana çorbası, salata, fırında somon yarım dilim kepek ekmek
Ara yani şuan yeşil çay
40 dakika plates

Menumu yaziyorum, :KK54:
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim tam bugday ekmegi, 2 dilim beyaz peynir, bol salatalik ve bol domates. 280 kalori
Ogle: Yarim kase domates corbasi, 1 dilim armut, 2yk etli nohut. 120 kalori
Aksam: Adana durum. 400 kalori
Atistirma: 1 tarcinli kurabiye 100 kalori (yarin ogrencilerim icin seker hamurlu kurabiye yaptim da, ustunde suslemesi olmayan bir kurabiye yedim dayanamadim :KK43: )
Toplam: 900
Acikirsam belki yarim muz veya bir bardak sut icerim uyumadan

2litreden fazla su ictim kizlar. Spor da karin bolgesi hareketleri yapacagim, mekik filan. Bir 20-25dakika surer diye tahmin ediyorum :KK49:

onların hepsini ve daha onlarca dizinin onlarca sezonlarını bitirdim :) aynen ben de tv izleyemiyorum tahammül edemiyorum daha dogrusu :)

Ooo dizi listesini karşılaştırıp farklarımızı bulalım :)

Bu günki menüm
Kahvaltı domates, yeşil biber, zeytin, peynir bir dilim kepek ekmek
Öğlen yumurta salatası bir dilim kepek ekmek
Ara bir tane armut
Akşam tarhana çorbası, salata, fırında somon yarım dilim kepek ekmek
Ara yani şuan yeşil çay
40 dakika plates

Güzel menü tebrikler

Menumu yaziyorum, :KK54:
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim tam bugday ekmegi, 2 dilim beyaz peynir, bol salatalik ve bol domates. 280 kalori
Ogle: Yarim kase domates corbasi, 1 dilim armut, 2yk etli nohut. 120 kalori
Aksam: Adana durum. 400 kalori
Atistirma: 1 tarcinli kurabiye 100 kalori (yarin ogrencilerim icin seker hamurlu kurabiye yaptim da, ustunde suslemesi olmayan bir kurabiye yedim dayanamadim :KK43: )
Toplam: 900
Acikirsam belki yarim muz veya bir bardak sut icerim uyumadan

2litreden fazla su ictim kizlar. Spor da karin bolgesi hareketleri yapacagim, mekik filan. Bir 20-25dakika surer diye tahmin ediyorum :KK49:

Aaaoooww o kurabiye tartı günü öncesi olmasaydı iyiydi :)

Back
X