Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugun cookk yoruldum.Uyumadan menumu yazayim.Ama yine sacma sapan bir menu.Kosturmaktan ne aclik hissediyorum,ne de yemek yemeye vaktim oluyor.Ama isler bitti artik.Bi de ben gun boyu ac kaldigimda daha guzel kilo veriyorum.

Uyaninca 1 tatli kasigi k.tohumu yagi
1/2 lt limonlu su

Sabah : Yok
Ara : Yari sutlu nescafe

Ogle : 1/2 dilim meyveli yas pasta.Hst deki arkadasim iyice zayiflamisin ne hale gelmisin diyerek zorla yedirdi.Kiramadim maalesef

Aksam : 2 tane hş yumurta (sabah hasladim ama yemeye firsat olmadi)

Su: 2 lt Spor : Yarim saat yuruyus,15 dk koşu 10 355 adim
Cok az yemişsin canım ya sonra metabolizman sana küsmesin :110:

evet foto ekledim.oradan görebilirsiniz.onu sordum aslında takıma ama pek kimsedn ses çıkmadı..

onları aksam yemeginde yerim aebencim.ama yapabildigim kadar ekmeksiz devam, dün zorlamadı bakalım bugün nasıl geçecek..

Çocuklar benim ekmeksiz yaşayacağıma inanmıyorlar:).bugün ekmek yemedim dedim inanmadılar hafta sonu göreceklermis beni..

canım mortim aman kendine dikkat et, ufak şey büyük olmasın.neden morardıki öyle? Acaba dikiş falan mı istiyor?

foto ekledim oradan bak canım.e karatay da zeytinyağı meyva suyudur, her gün fondipleyin diyor :)

yaa hiç te aç kalmadım :( ama yinede seni geçemem emin ol..

hadi bakalım kuzucum.birlikte yapalım karatayvari bir seyler..

ohh ne güzel yapmışsın yasocan.eski arkadaşların verdiği keyfi mutluluğu kimse vermiyor.sefan olsun :)

:))

üstadım meal tefsir hepsi var maasallah..donanımlı bir bacımızsın :)

nil bence diger takımların casusu.geçen haftadan sonra onu takım başarısınin sırrını çözmek için yollamışlar :))
Aaaa olabilir bak, nilişşşş casusmusun kız çık ortaya :D:D:D:D:74:

Haa simdi anladim, sen ekmegi kendin yapacan diyon :D :D ohoo cok bos zamanim varda bide yapacam tam bugday yerim yaaa bisey olmaz
Karatayımsı yap sen o vakit zehra :D:D

Aaa bakın montignac karatayın ekmeklisidir ;)
Sabah yersiniz iki dl tambuğday
sonrasında sebze salata yogurt- et salata yogurt - baklagil salata şeklinde menüler kilo berimide aynı karatay gibidir . Tek dikkat etmeniz gereken gl endeksi yüksek gidalardan uzak durmak şekeri dalgalandırmamak ;)

Ah ah tekrar monti yapabilsem bende ne güzel olurdu denediğim en sağlıklı ve doyurucu diyet şekli...

Geçen hafta 62.5
Bu hafta 62.3
-200 Gr çıkık :(
Yanlış olmadıysa yüzde 0.12
Pamugum hedefin kaç ?
Egerki 5 kilo civarı vereceksen bu şekilde az az verip serbest diyet yapman mantıklı canım . Kalıcı olur verdiğin kilo.
Eğerki daha çok gitsin diyorsan karbonları azaltmalısın ;)

menümüde yazayım yatayım geç oldu
sabah
2 kaşık yulaf 2 kayısıs 2 erik ve 1 çeviz bir bardak kefir
öğlen
2 küçük but az salata ve ayran
akşam
vicdan yemeğim ve yoğurt
2.5lt su spor yapmadım ama 9000 bin adım atmışımdır dur bakem 9350:KK23:
yarın ola hayrola kilo vermiş olarak uyanmak istiyom:KK22:
menün güzel yaseminim . Kilona gelince artıların gitmiş ne güzel artı olmaktansa sabit iyidir üzülme :74:

0425E18B-A104-48CC-A731-A598FA096411.webp

Pamugum hedefin kaç ?
Egerki 5 kilo civarı vereceksen bu şekilde az az verip serbest diyet yapman mantıklı canım . Kalıcı olur verdiğin kilo.
Eğerki daha çok gitsin diyorsan karbonları azaltmalısın :KK66:
57 hedefim aebenim yanda 5 kilo kaldi ama daha önceki kilo verişimde hedefi değiştirip durmuştum 55 e inmistim yine ister miyim bilmiyorum :)

Dün menü
Sabah omlet, peynir kk, zeytin7, TK bal , çk tereyağ, yarım domates bir dilim tb ekmeği
Oğlen bir kase patates bezelye sulusu, 2 kaşık pilav ve maalesef yarım dilim ıslak kek
Aksam tavuk ızgara salata ekmeksiz
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
aeben aeben evinizinmimari evinizinmimari ozlemkartal ozlemkartal

Dün menü
Sabah omlet, peynir kk, zeytin7, TK bal , çk tereyağ, yarım domates bir dilim tb ekmeği
Oğlen bir kase patates bezelye sulusu, 2 kaşık pilav ve maalesef yarım dilim ıslak kek
Aksam tavuk ızgara salata ekmeksiz
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
aeben aeben evinizinmimari evinizinmimari ozlemkartal ozlemkartal
Sabah ve akşamın çok güzel olmuş . Ama öğlen facia hemde tüm yediklerinin gl endeksi çok yüksek.patates, bezelye,kek, pilav.
Bunların hepsinin gl endekdi çok yüksek ve cıs dediğimiz şeyler. Ve hepsi aynı öğünde olunca yükleme olmuş ;) bu memüye ragmen gene kilon gitmişki bu metanın iyi çalıştıgını gösterir pamugum.
Bu önümüzdeki hafta daha dikkatli ol bakalım ne kadar gidecek ;)

Back
X