- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
neli 8. takımdan izinli üyesin. takımına ve kaptanına takım değiştireceğini belirtirsen şık olur. banum benim yakın arkadaşım, yanlış anlamalara mahal vermeyelim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neli 8. takımdan izinli üyesin. takımına ve kaptanına takım değiştireceğini belirtirsen şık olur. banum benim yakın arkadaşım, yanlış anlamalara mahal vermeyelim.
geçmiş olsun canım.Yazarım tatlım bugünlerde kafam karışık kızımın disini çektirdik çürük enfeksiyon yapmış ateşi yeni düştü diş etleri iltihaplı onda uğraşıyorum yaşı küçük olduğu için hafif narkozla diş çektiler suan biraz huysuz
fulyacım sen ne durumdasın, diyete adapte oldun mu?geçmiş olsun canım.
evet foto ekledim.oradan görebilirsiniz.onu sordum aslında takıma ama pek kimsedn ses çıkmadı..
onları aksam yemeginde yerim aebencim.ama yapabildigim kadar ekmeksiz devam, dün zorlamadı bakalım bugün nasıl geçecek..
Çocuklar benim ekmeksiz yaşayacağıma inanmıyorlar:).bugün ekmek yemedim dedim inanmadılar hafta sonu göreceklermis beni..
canım mortim aman kendine dikkat et, ufak şey büyük olmasın.neden morardıki öyle? Acaba dikiş falan mı istiyor?
foto ekledim oradan bak canım.e karatay da zeytinyağı meyva suyudur, her gün fondipleyin diyor :)
yaa hiç te aç kalmadımama yinede seni geçemem emin ol..
hadi bakalım kuzucum.birlikte yapalım karatayvari bir seyler..
ohh ne güzel yapmışsın yasocan.eski arkadaşların verdiği keyfi mutluluğu kimse vermiyor.sefan olsun :)
:))
üstadım meal tefsir hepsi var maasallah..donanımlı bir bacımızsın :)
nil bence diger takımların casusu.geçen haftadan sonra onu takım başarısınin sırrını çözmek için yollamışlar :))
Sabit gelmeyi basarman bile super yasomum.Tebrik ederimgünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar arkadaşlar........
üzgünüm ama ne kadar dikkat edersem edeyim malasef eksiye geçemedim kilom sabit
66.800 kgmoni
fulyacım sen ne durumdasın, diyete adapte oldun mu?
valla monicim salı akşam yemeğiyle birlikte yeni bir sisteme başladım. hayırlı olur inşallah. şu ana kadar iyi gidiyor çok şükür. önceden tutarlı değildim. o nedenle liste talebim olmadı, uygun da olmazdı zaten. şu an iyiyim. sanırım öğle yemeğiyle ilk öğün ve akşam öğünüyle arasız bir şekilde bu sisteme ayak uydurucam. uygun görürsen istersen listeye girebilirim.listede olma hedefin var mı, yoksa kenardan devam mı ediyim diyorsun?
Koşuşturmadan iki gundur duzenim bozuldu.Ama simdilik siparisler cok az.Artik eski beslenme duzenime veeee leslie me basliyorum.Leslie yapmayi cok ozledim desem gulersiniz banaCok az yemişsin canım ya sonra metabolizman sana küsmesin![]()
durumunu kontrol ederim, listeninde durumuna göre olabilir. bir iki haftada olabilir.valla monicim salı akşam yemeğiyle birlikte yeni bir sisteme başladım. hayırlı olur inşallah. şu ana kadar iyi gidiyor çok şükür. önceden tutarlı değildim. o nedenle liste talebim olmadı, uygun da olmazdı zaten. şu an iyiyim. sanırım öğle yemeğiyle ilk öğün ve akşam öğünüyle arasız bir şekilde bu sisteme ayak uydurucam. uygun görürsen istersen listeye girebilirim.
tamam canım.durumunu kontrol ederim, listeninde durumuna göre olabilir. bir iki haftada olabilir.
Allah razi olsun kaptanicem.Hastaliklar,ufak kazalar vs. Omur boyle geciyor canim.Oyy kuzum ya çok geçmiş olsun
Takıma nazar değdi toparlanıcaz inş.![]()
Tamam canım gruba yazıyım.neli 8. takımdan izinli üyesin. takımına ve kaptanına takım değiştireceğini belirtirsen şık olur. banum benim yakın arkadaşım, yanlış anlamalara mahal vermeyelim.
Tebrikler ozlemcimgünaydın hayırlı cumalar takım arkadaşlarım
geçen cuma 97.6
bugün 97.1
fark 0.5 kg
yüzde 0.512 doğru mu bilmiyorum öğrenemedim gitti matematik orantısı kuruyorum kendimce
Sagol gamzem.El gercekten zor,bi de baş parmak.
Bence diyetin bitip sopanın başladıgı yerdesin zottirikGeçen hafta 61
Bu hafta 61.2
Kelimelerin bittiği yerdeyim![]()
Teşekkür ederim, fazlaca yorulduğum için, dünde boş olunca vücut error verdi galiba.
Amma mide yine güzel çalıştı, onda sorun yok maşallah![]()
NanaytayNan tay yapcam ben![]()
![]()
![]()