Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yazarım tatlım bugünlerde kafam karışık kızımın disini çektirdik çürük enfeksiyon yapmış ateşi yeni düştü diş etleri iltihaplı onda uğraşıyorum yaşı küçük olduğu için hafif narkozla diş çektiler suan biraz huysuz
geçmiş olsun canım.

evet foto ekledim.oradan görebilirsiniz.onu sordum aslında takıma ama pek kimsedn ses çıkmadı..

onları aksam yemeginde yerim aebencim.ama yapabildigim kadar ekmeksiz devam, dün zorlamadı bakalım bugün nasıl geçecek..

Çocuklar benim ekmeksiz yaşayacağıma inanmıyorlar:).bugün ekmek yemedim dedim inanmadılar hafta sonu göreceklermis beni..

canım mortim aman kendine dikkat et, ufak şey büyük olmasın.neden morardıki öyle? Acaba dikiş falan mı istiyor?

foto ekledim oradan bak canım.e karatay da zeytinyağı meyva suyudur, her gün fondipleyin diyor :)

yaa hiç te aç kalmadım :KK43: ama yinede seni geçemem emin ol..

hadi bakalım kuzucum.birlikte yapalım karatayvari bir seyler..

ohh ne güzel yapmışsın yasocan.eski arkadaşların verdiği keyfi mutluluğu kimse vermiyor.sefan olsun :)

:))

üstadım meal tefsir hepsi var maasallah..donanımlı bir bacımızsın :)

nil bence diger takımların casusu.geçen haftadan sonra onu takım başarısınin sırrını çözmek için yollamışlar :))
:KK70::KK70::KK70:O zaman biz sirlarimizi ozelde paylasalim.Nili devre disi birakalim.Nolur nolmaz :KK70:

fulyacım sen ne durumdasın, diyete adapte oldun mu?
listede olma hedefin var mı, yoksa kenardan devam mı ediyim diyorsun?
valla monicim salı akşam yemeğiyle birlikte yeni bir sisteme başladım. hayırlı olur inşallah. şu ana kadar iyi gidiyor çok şükür. önceden tutarlı değildim. o nedenle liste talebim olmadı, uygun da olmazdı zaten. şu an iyiyim. sanırım öğle yemeğiyle ilk öğün ve akşam öğünüyle arasız bir şekilde bu sisteme ayak uydurucam. uygun görürsen istersen listeye girebilirim.

valla monicim salı akşam yemeğiyle birlikte yeni bir sisteme başladım. hayırlı olur inşallah. şu ana kadar iyi gidiyor çok şükür. önceden tutarlı değildim. o nedenle liste talebim olmadı, uygun da olmazdı zaten. şu an iyiyim. sanırım öğle yemeğiyle ilk öğün ve akşam öğünüyle arasız bir şekilde bu sisteme ayak uydurucam. uygun görürsen istersen listeye girebilirim.
durumunu kontrol ederim, listeninde durumuna göre olabilir. bir iki haftada olabilir.

neli 8. takımdan izinli üyesin. takımına ve kaptanına takım değiştireceğini belirtirsen şık olur. banum benim yakın arkadaşım, yanlış anlamalara mahal vermeyelim.
Tamam canım gruba yazıyım.

Back
X