Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canımsın arada düşüyorum yerlere moralim sıfırlıyor hemen kendime gelmem gerekitiğini düşünüp reset atıyom geçmişe çünkü rabbimden başka kimsemiz yok ona sığınıp ayağa kalkıyorum çok şükür yoksa hep depresif ve olumsuz düşünmek beni yoruyor:işsiz: hayat devam ediyor ve rabbim nefes verdikçe mücadeleye devam.:KK60:
yaseminim çok güzel yazıyorsun arada vakti olanlar lütfen paylaşsın böyle şeyleri günlük hayatın koşturmacasında neleri atlıyoruz da mutsuz oluyoruz hatırlamak için..benim de bazan göğsüm öyle sıkışır ki ölecem sanırım bunlar iyi geliyor,rahatlatıcı bir dua var mı ben kısa dualar okuyorum gün içinde

Biri 70 lere yakınken çektiğim fotoğraf diğeri yeni :) nasıl ilk bu daha zayıflamış hakimdi tabi ben 72 kiloyla başlamıştım aslında diyete
Güzel bir güne dua ile başlamak neşe bile bitmesini sağlar hayırlı ve mutlu günler.:KK200::KK200:
ahan da buldum,mortim harikasın hala diyet mi yapıyosun,maşallah diyim:nazar::nazar: gaza geldim bak şimdi

Aaaa hiç kara degilmiso_O:KK53:
Şöyle büyük siyah bı lahana hayal ettiydim:olamaz:
Belki yeşillik lerin arasında vardır bı dikkat edeyim bu hafta:KK19:

Bak bu hiç fark etmemiştim :KK56:
Kara değil lahana
Yeşil deseler daha iymis :KK48:
Bugun ku menum :

Uyaninca : 1/2 lt tarcin+yesil cay+limonlu su.Bugun soda koymadim acikmadim

Sabah : 1 hş yumurta
1 dl kizarmis tb ekmegi
1.5 yemek kasigi lor
2 yesil zeytin

Oglen : 1.5 kepce vicdan corbasi

Aksam : 1 tavuk but başlama
Yogurt ve salata

Su : 1.5 lt Spor : 8473 adim
aeben aeben

Aylinnn senin menüler ateş ediyor bana
:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:

canımsın arada düşüyorum yerlere moralim sıfırlıyor hemen kendime gelmem gerekitiğini düşünüp reset atıyom geçmişe çünkü rabbimden başka kimsemiz yok ona sığınıp ayağa kalkıyorum çok şükür yoksa hep depresif ve olumsuz düşünmek beni yoruyor:işsiz: hayat devam ediyor ve rabbim nefes verdikçe mücadeleye devam.:KK60:

aynı ben gibisin arada dibe vuruyorum ama sonra Ya Allah deyip ayağa kalkıyorum Allahtan başka sığınacak kapımız yok canım medet Ondan derman Ondan :dua::dua::dua:

Aaaa hiç kara degilmiso_O:KK53:
Şöyle büyük siyah bı lahana hayal ettiydim:olamaz:
Belki yeşillik lerin arasında vardır bı dikkat edeyim bu hafta:KK19:

beyaz lahanaya göre çok koyu olduğu için öyle diyorlardır belki canım burada beyaz lahanayada top pancarı diyorlar :-):-):-)

Aynen canım çok haklısın
İnşallah salı spor salonuna başlatınca sabahtan bu işi halledem

spor salonunamı başlıyosun canım senin adına çok sevindim inan :KK74::KK74::KK74:

ah saracım o köfteyi yuğuracak güç yok kollarımda mercimekli köfte yaptım istanbulda kardeşim istedi gelenler çoçuklar yüz buruşturdular niye mercimekli köfte bizz yemeyiz dediler çokta yapmıştım bian üzüldüm tabaklara 1er tane koyduk yemeyecekler diye ıh ıh :-) kalmadı bu çok güzel olmuş diye:KK70: hepsi çiğ köfte bekliyomuş :KK70:ama eskisi gibi yuğuramıyom kollarım ağrıyor:işsiz:

sana bir tüyo vereyimmi bende bazen o gücü kendimde bulamıyorum ve ne yapıyorum biliyomusun bulguru kısır yapar gibi ıslatıyorum bir saat şişmesini bekliyorum sonra diğer malzemeleri, katıp yoğuruyorum 10 dakikada muhteşem çiğ köfte oluyor :-):-):-):KK39:

ama aslına uygun yapacam dersen tarifimdeki gibi yapacaksın hiç su kullanmadan bulguru avuç içinde eze eze yoğuracaksın lezzeti tartışılmaz olur o zaman :kk77::kk77::kk77:

:KK60:

canım sen yurtdışında mısın yoghurt yazmışsın menün güzel

bana hiç çok gelmezdi bıraksın sadece kuruyemiş yerdim o yüzden hiç bulaşmıyorum

geçmiş olsun canım

amin hepimize canım

yassah diyor:rolleyes:karabuğdaylı salataya bayılırım bir de yoğurda katınca fena değil

sara cım senin önceki menülere göre bu listen biraz fazlaca,o yüzden vücut alışma dönemine girmiştir tekrar verecek bence

canım bence benim tartımda bozuk yada pili bitti çünkü arada eror veriyor

bu haftaki diyetim çok kalabalık görünsede hepsi kilo yapmayacak şeyler ve su olup gidiyo ama bedenim benimle dalga geçiyo en doğrusunu çarşamba günü öğrenecem diyetisyenimden :KK39:

işte benim istediğim de iki öğün ama herşeyi yemek

demirin düşük mü canım,onu yersen çiğneme hareketi değil bizzat çiğneme olur:KK53: ben de sakıza taktım bayadır sakız çiğneyerek stres atıyorum leptini bozuyodur kesin
Diğer türlü diyette bunalıma girdim
Herşeyi yiyerek diyet daha kolay bana da

Demirim hep düşük sürekli ilaç kullanmam gerek
Leptini sakız bozuyor hatta sigara dumanı bile bozuyor :KK14:

Arkadaşlarım bir sürü alıntı yapmıstım kk ya gir çık hepsi gitti.o yüzden sorry :(

Gelelim benim diyetisyen olayına.en son 20 gün önce gitmistim , 2.6 kilo vermişim hepsi yağdan gitmiş.çok iyi harikasın dedi.ne yapıyosan aynen devam dedi ( bütün gün kk da takılıyorum, kilo veremezsem beni parçalarlar diyemedim tabi :))en az kiloyu kollardan vermişim zaten farkındayım, olmayan giysilerimin önü kapanıyor, pazulardan olmuyor :(

Ödül ister misin dedi istemem dedim, daha yolun başındayım gerek yok dedim:cool: haftada dört kere cayın yanında yemek icin yulaf kepeği , hurmayla yapılan bir tarif verdi.onu ye tatlı ihtiyacını bastırır dedi de zaten tatlı ihtiyacım yok ki :işsiz: ben tuzluya aşeriyorum ( diyemedim tabii)

Neyse, yulaf kepeğimi aldım geldim netekim..

Evet diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye hadi diyoruz nerde benim kurtlarım kuzularım bakim :-).

Bu sabahki kilom 69,9

Yaklaşık 4 kilo artım var mezun oldugum kilodan. 1-2 kilosu ödemle çabuk gider 2 kilodan fazka yag almışım yani :sinirli:
Benim sıkıntım karbona karşı olan zafım:( hipogilisemi oldugum içinde etki tepkiyke karbon karbonu çagırıyor :45:
Diyet yapmasam salata yogurt yiyecegim yok :sopa:
Hadi bakalım bismillah .
Yasdmin bizim koçumuzsun etimizde yagımızda senin olsun kemik bize kalsa kafi :D:D

Arkadaşlarım bir sürü alıntı yapmıstım kk ya gir çık hepsi gitti.o yüzden sorry :KK43:

Gelelim benim diyetisyen olayına.en son 20 gün önce gitmistim , 2.6 kilo vermişim hepsi yağdan gitmiş.çok iyi harikasın dedi.ne yapıyosan aynen devam dedi ( bütün gün kk da takılıyorum, kilo veremezsem beni parçalarlar diyemedim tabi :))en az kiloyu kollardan vermişim zaten farkındayım, olmayan giysilerimin önü kapanıyor, pazulardan olmuyor :KK43:

Ödül ister misin dedi istemem dedim, daha yolun başındayım gerek yok dedim:cool: haftada dört kere cayın yanında yemek icin yulaf kepeği , hurmayla yapılan bir tarif verdi.onu ye tatlı ihtiyacını bastırır dedi de zaten tatlı ihtiyacım yok ki :işsiz: ben tuzluya aşeriyorum ( diyemedim tabii)

Neyse, yulaf kepeğimi aldım geldim netekim..

aynen ben gibisdin obez cim ya bende tatlı istemiyorum tuzluya aşeriyorum özellikle böreğe :KK70:

Evet diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye hadi diyoruz nerde benim kurtlarım kuzularım bakim :-).

Bu sabahki kilom 69,9

Yaklaşık 4 kilo artım var mezun oldugum kilodan. 1-2 kilosu ödemle çabuk gider 2 kilodan fazka yag almışım yani :sinirli:
Benim sıkıntım karbona karşı olan zafım:KK43: hipogilisemi oldugum içinde etki tepkiyke karbon karbonu çagırıyor :KK45:
Diyet yapmasam salata yogurt yiyecegim yok :sopa:
Hadi bakalım bismillah .
Yasdmin bizim koçumuzsun etimizde yagımızda senin olsun kemik bize kalsa kafi :KK70::KK70:

hayırlı uğurlu olsun canım hoşgeldin diyete :KK70::KK70::KK70:

Back
X