Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçmiş olsun kaptanım:KK200:, bende hala düzelemedim, 2 hafta oldu neredeyse:KK43:
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun kuzum:KK60:
Nasıl bir şeyse ne rahatsızlık olursa olsun bu dönemde geçmiyor, herkes hasta ve bi şekil ve uzun sürüyor. Gripi falan anlarımda şu günlerde her hastalık öyle garip bi şekilde.:KK51:

IMG_2085.webp

Eki Görüntüle 2203172

Yarinki menum buzdolabina asicam bunu

Yazında liste nde super

kilomuda yazam
cuma 66 800
pazartesi 66 700
düne göre 100 gr vermişim:halay:kesin temizlik yaptım ya bu tembellikle:KK23: ondan vermişimdir:KK70::KK70:

Tebrikler canim

Günaydın kızlar
Cuma 81.8
Bugün 80.6
Fark -1.2
aeben aeben moni moni

Tebrikler canım 7 ler geliyor inşallah
aynı ben gibisin arada dibe vuruyorum ama sonra Ya Allah deyip ayağa kalkıyorum Allahtan başka sığınacak kapımız yok canım medet Ondan derman Ondan :dua::dua::dua:

beyaz lahanaya göre çok koyu olduğu için öyle diyorlardır belki canım burada beyaz lahanayada top pancarı diyorlar :-):-):-)

spor salonunamı başlıyosun canım senin adına çok sevindim inan :KK74::KK74::KK74:

Teşekkürler canım inşallah yarın başlıyor um

teşekkür ederim canım
seninde doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı seneler dilerim :KK68:
teşekkür ederim canım amin inşallah:KK68:

iyi çalışmalar canım :KK54:
:KK68:

canım bence benim tartımda bozuk yada pili bitti çünkü arada eror veriyor

bu haftaki diyetim çok kalabalık görünsede hepsi kilo yapmayacak şeyler ve su olup gidiyo ama bedenim benimle dalga geçiyo en doğrusunu çarşamba günü öğrenecem diyetisyenimden :KK39:
en iyisi canım,ah bu bedenler ne yapacağı belli değil sağlıklı olsun da

Diğer türlü diyette bunalıma girdim
Herşeyi yiyerek diyet daha kolay bana da

Demirim hep düşük sürekli ilaç kullanmam gerek
Leptini sakız bozuyor hatta sigara dumanı bile bozuyor :KK14:
cuvara da bozuyorsa yandım,benim kardeşim de kahve çekirdeği yerdi hatta kahveyi kaşıkla yutardı demiri çok düşüktü onun için sordum,ben de kahve tiryakisiyim demirim düşük demek ki bir bağlantı var:kahve:

Arkadaşlarım bir sürü alıntı yapmıstım kk ya gir çık hepsi gitti.o yüzden sorry :KK43:

Gelelim benim diyetisyen olayına.en son 20 gün önce gitmistim , 2.6 kilo vermişim hepsi yağdan gitmiş.çok iyi harikasın dedi.ne yapıyosan aynen devam dedi ( bütün gün kk da takılıyorum, kilo veremezsem beni parçalarlar diyemedim tabi :))en az kiloyu kollardan vermişim zaten farkındayım, olmayan giysilerimin önü kapanıyor, pazulardan olmuyor :KK43:

Ödül ister misin dedi istemem dedim, daha yolun başındayım gerek yok dedim:cool: haftada dört kere cayın yanında yemek icin yulaf kepeği , hurmayla yapılan bir tarif verdi.onu ye tatlı ihtiyacını bastırır dedi de zaten tatlı ihtiyacım yok ki :işsiz: ben tuzluya aşeriyorum ( diyemedim tabii)

Neyse, yulaf kepeğimi aldım geldim netekim..
ben de guruyemişe:KK48:

Evet diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye hadi diyoruz nerde benim kurtlarım kuzularım bakim :-).

Bu sabahki kilom 69,9

Yaklaşık 4 kilo artım var mezun oldugum kilodan. 1-2 kilosu ödemle çabuk gider 2 kilodan fazka yag almışım yani :sinirli:
Benim sıkıntım karbona karşı olan zafım:KK43: hipogilisemi oldugum içinde etki tepkiyke karbon karbonu çagırıyor :KK45:
Diyet yapmasam salata yogurt yiyecegim yok :sopa:
Hadi bakalım bismillah .
Yasdmin bizim koçumuzsun etimizde yagımızda senin olsun kemik bize kalsa kafi :KK70::KK70:
üstad şaşırtma bizi :KK53: önlemini alırsın sen 3-5 kilo nedir yahu hele ki senin gibi sosyal hatuna mecbur yani

Back
X