- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
kaptanım 4 hafta sonra liste için yerimi rezerve edeyim şimdidenKızlar yeni yarışmacı duyurusu yapması için kazene yazmıştım, az önce duyuruyu yolladı. Yeni azimli arkadaşlar gelir inşallah. Taze kan iyidir.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaptanım 4 hafta sonra liste için yerimi rezerve edeyim şimdidenKızlar yeni yarışmacı duyurusu yapması için kazene yazmıştım, az önce duyuruyu yolladı. Yeni azimli arkadaşlar gelir inşallah. Taze kan iyidir.![]()
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun kuzumgeçmiş olsun kaptanım, bende hala düzelemedim, 2 hafta oldu neredeyse
![]()
Çok çalışmalısın çokkaptanım 4 hafta sonra liste için yerimi rezerve edeyim şimdiden![]()
Dün bende bikac yere baktım, davet yollayım diye, kuzular koymadı, tam inceleyemedimKızlar yeni yarışmacı duyurusu yapması için kazene yazmıştım, az önce duyuruyu yolladı. Yeni azimli arkadaşlar gelir inşallah. Taze kan iyidir.![]()
kilomuda yazam
cuma 66 800
pazartesi 66 700
düne göre 100 gr vermişimkesin temizlik yaptım ya bu tembellikle
ondan vermişimdir
![]()
aynı ben gibisin arada dibe vuruyorum ama sonra Ya Allah deyip ayağa kalkıyorum Allahtan başka sığınacak kapımız yok canım medet Ondan derman Ondan
beyaz lahanaya göre çok koyu olduğu için öyle diyorlardır belki canım burada beyaz lahanayada top pancarı diyorlar
spor salonunamı başlıyosun canım senin adına çok sevindim inan![]()
aynen öyle kaptanım çalışmak lazım, kilo vermek düzen istiyor, emek istiyor, sonrası ise paha biçilemez mutlulukÇok çalışmalısın çok
![]()
Saraycam burdan uzak olmak artı kilo biliyorsunaynen öyle kaptanım çalışmak lazım, kilo vermek düzen istiyor, emek istiyor, sonrası ise paha biçilemez mutluluk
Senle saat farkımız iki oldu demiNe tartılması o saatte
Geri uyudum, şimdi uyandım, birazdan kalkarim
buradayım aebenim hatta daha düzenli besleniyorum inan ki. sadece menü vs. kilo bir süre bildirmek istemiyorum, bu akşam artık spora başlayacağım yetti gari, yaptığım sporları yazarım tabi ki.Saraycam burdan uzak olmak artı kilo biliyorsun![]()
Kiz valla cok tatli bi zottiriksin.Ates ediyoBak bu hiç fark etmemiştim
Kara değil lahana
Yeşil deseler daha iymis
Aylinnn senin menüler ateş ediyor bana
![]()
Hadiii kilo bildirimi bekliyoz hanimlarSenle saat farkımız iki oldu demiyat yat kavun karpuzda yata yata büyür
![]()
Sagol canim insallah guzel ve cok eksili bir hafta olurSelam canlarım güzel bir hafta olsun inşallah![]()
Slm canim.Nasilsinhu hu kızlar selam hepinize![]()
Cuma gugü 104.0
P.tesi 103.3
hu hu kızlar selam hepinize![]()
teşekkür ederim canım amin inşallahteşekkür ederim canım
seninde doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı seneler dilerim![]()
iyi çalışmalar canım![]()
en iyisi canım,ah bu bedenler ne yapacağı belli değil sağlıklı olsun dacanım bence benim tartımda bozuk yada pili bitti çünkü arada eror veriyor
bu haftaki diyetim çok kalabalık görünsede hepsi kilo yapmayacak şeyler ve su olup gidiyo ama bedenim benimle dalga geçiyo en doğrusunu çarşamba günü öğrenecem diyetisyenimden![]()
cuvara da bozuyorsa yandım,benim kardeşim de kahve çekirdeği yerdi hatta kahveyi kaşıkla yutardı demiri çok düşüktü onun için sordum,ben de kahve tiryakisiyim demirim düşük demek ki bir bağlantı varDiğer türlü diyette bunalıma girdim
Herşeyi yiyerek diyet daha kolay bana da
Demirim hep düşük sürekli ilaç kullanmam gerek
Leptini sakız bozuyor hatta sigara dumanı bile bozuyor![]()
ben de guruyemişeArkadaşlarım bir sürü alıntı yapmıstım kk ya gir çık hepsi gitti.o yüzden sorry
Gelelim benim diyetisyen olayına.en son 20 gün önce gitmistim , 2.6 kilo vermişim hepsi yağdan gitmiş.çok iyi harikasın dedi.ne yapıyosan aynen devam dedi ( bütün gün kk da takılıyorum, kilo veremezsem beni parçalarlar diyemedim tabi :))en az kiloyu kollardan vermişim zaten farkındayım, olmayan giysilerimin önü kapanıyor, pazulardan olmuyor
Ödül ister misin dedi istemem dedim, daha yolun başındayım gerek yok dedimhaftada dört kere cayın yanında yemek icin yulaf kepeği , hurmayla yapılan bir tarif verdi.onu ye tatlı ihtiyacını bastırır dedi de zaten tatlı ihtiyacım yok ki
ben tuzluya aşeriyorum ( diyemedim tabii)
Neyse, yulaf kepeğimi aldım geldim netekim..
üstad şaşırtma biziEvet diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye hadi diyoruz nerde benim kurtlarım kuzularım bakim.
Bu sabahki kilom 69,9
Yaklaşık 4 kilo artım var mezun oldugum kilodan. 1-2 kilosu ödemle çabuk gider 2 kilodan fazka yag almışım yani
Benim sıkıntım karbona karşı olan zafımhipogilisemi oldugum içinde etki tepkiyke karbon karbonu çagırıyor
Diyet yapmasam salata yogurt yiyecegim yok
Hadi bakalım bismillah .
Yasdmin bizim koçumuzsun etimizde yagımızda senin olsun kemik bize kalsa kafi![]()