Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizlerde yarın kilo bildireceğiz değil mi
Bir de bişey sorcam pazardan brokoli aldım bu sefer. Onu nasıl yapayım en diyete uygun şekilde hatunlar.
Aah kocum nasil tik yokhadi bakalım bekliyoruz
yağmur var burda.hiç cam silmelik hava yok ..
evet şiş de indi bugün, gayet güzel basıyorum üzerine.bir problem yok sağolasın..
yaa senin havanı yerim ben " dereceden hevesini almış" bak bakhadi nazlanma bu hafta da yap bişeyler, bende tık yok netekim
kız belki senden geliyodur bi şeyler hı?valla bugünden söyluyorum benden beklentiye girmeyin aşkilotalarım :)
en diete uygunu haşlamak tabii ki..ama en lezzetli olanı dersen kremalı çorbası.hazır koçumaeben yokkene tarif verirdim ama sonra gelip okuyup sopalıyo beni :)
Hayırlı olsunAyyy kepimide almışım ben
Takım arkadaşlarıma teşekkür ederim![]()
gayet güzel fatmacım, ben yapamadım aksilik. zaten gün aşırı yapacaktım bu gün ve yarın yaparsam pazartesi çarşambayı telafi ederim, pes etmedim yaniİlk spor günüme gittim iyi geçti çok şükür
10 dk yürüyüs
30 dk koşu bandı
20 dk bisiklet
25 dk kardio
gezegenfeza
Sarayca
sara_28
Protein sana iyi geliyor saram
Maşallah, ben şöyle yandan yandan kacabilirmiyimPeki kuzun sana fikir versin o zaman.Bugun ki kiloma gore yuzdem 1.96 pamugum
diyet modu olmasa dediğin gibi yapıp içine birazda mayonez koyunca meze gibi oluyor bende çok severim ama çok zararlı tabi
geleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
menim minnak ejderyalayımm,![]()
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış![]()
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz![]()
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın![]()
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz![]()
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz
o zaman dans
Gunaydin herkeslere
Canım suyum yeterli bugün temizlik yapınca spor yapmadım yarın salona gidicem diye
Evet canım kürü yemis kafamdaki menüme uygun değildi onu film izlerken eşimden asirdim yemese nekadar rahat edicem ama bişey de diyemiyorum
Teşekkürler canım
Sabah sabah o pacayi nerden buldun hadi buldun nasıl yedin hiç kelle paça yediğim i hatirlamam aram yoktur ama sana afiyet olsun harikasın canim
Yok tatlım yasak, aman deyimAy öyle bişey varsa ben de isterim.
Bu saate kalmamıştır, sayın hocamFox ta canan karatay var canlarım
aaa kuzular kazan mı kaldırıyo bakiimmAah kocum nasil tik yok![]()
arkadaşım sen arada bir menü veriyosun ama takımda yarışıyor musun yarışmıyomusun bilmedigim icin bir sey diyemiyorumPaArtesi menum
Salatalık
Maydanoz bir tutan
3 ince dilim sucuk
Peynir
3 zeytin
Çay şekersiz
Iki lokma kadar ekmek
Ara
Şekersiz cay
Bir kactane badem
Öyle
1 kepce
karnabahar
1kase domates çorbası
Ara
Yeşil elma
Akşam
Içinde haşlanmış
Tavuk
Patates
Salatalık
Maydanozlu
Karışık salata
Su 2litre
senin sopana gurbanBiri benimi andı
Dışarda işlerim var akşama sopalarım malum şahsı![]()
![]()
ahahahhh bencede gezegenim yaa.biz yarın hiç uğramayalım bence takımaMaşallah, ben şöyle yandan yandan kacabilirmiyim![]()
devam ediyooBu saate kalmamıştır, sayın hocam