Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bir de bişey sorcam pazardan brokoli aldım bu sefer. Onu nasıl yapayım en diyete uygun şekilde hatunlar.

Güzelce haşla çatalla ez içine bir tane havuçda ekleyebilirsin sonra maydanoz dereotu kuru soğan doğra iki tanede yumurta kır tuzunu istediğin baharatları koy iki üç yemek kaşığı yulaf kepeği yada yulaf unu kat hepsini karıştır fırın kabına koy fırına ver 10 - 15 dakika sonra çıkar kaşar peyniri serp üzerine tekrar fırına ver kaşarlar eriyince çıkar servis yap

Diyet için olmasaydı üzerine beşamel sos koyup sonra kaşar peyniri koyarsın dahada lezzetli olur :KK39:

persembe_006.jpg

geleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım:cool:
menim minnak ejderyalayımm,
19_1521899120l.jpg

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
jw5_s_saxe2VRJbD0tbVgffBLWECaeoymx9jxpGXUkos0byF2YIWKXXRHzzYdXjEyZ_woAKfbtXapTB8fAgSsQHYytpobnjXI2lVcD8L83A1ZjxToovQjJHWNtfvqJLZ1fpJaQcl

gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
pfMjevB_sWnBvKHEra0h_FEHj9SIyVP58BIsCt4pl9oqJKIGTnYC0Zf6_QbJ2M2MIbdyfzLQNDM7UgIqkn0tAW2sMKogiVmVipI4FJfnnivpi4Wa85CvxjzihP3aF_h4N7slwVhG

çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
7vcgDJZzBhVUhTuBP-LgvdDmEqqTWG6r6E1swCx8Mt-kxPRQweU6u-pQL4-gZxLuNyRQNpoLhd9Wg-xpdMBYJwrudCZDZbZmmaRVgebxNOYcCb4kduqcIPWwSUHPfKE7dTkEY9TV

müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
Hh7ft4qWJxTfTaeB31W0u1Sh_Ctnelgmfh3e8wub5TKPHs82pGhAG1YoO985nRATzy48ExOv2NQx2dczdzd3mDvqNUJch_gH25USZCBM1ABR5SGoKjSIuO5WLakU7ejGxdVX6qEs

muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
:KK200::KK200::KK200:

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz:KK36:

:nazar::nazar::nazar:
o zaman dans:rapci:

:KK71::KK71::KK71:

hadi bakalım bekliyoruz :KK19:

:KK43:yağmur var burda.hiç cam silmelik hava yok ..

evet şiş de indi bugün, gayet güzel basıyorum üzerine.bir problem yok sağolasın..

yaa senin havanı yerim ben " dereceden hevesini almış" bak bak:KK19: hadi nazlanma bu hafta da yap bişeyler, bende tık yok netekim :KK43:

kız belki senden geliyodur bi şeyler hı?valla bugünden söyluyorum benden beklentiye girmeyin aşkilotalarım :)

en diete uygunu haşlamak tabii ki..ama en lezzetli olanı dersen kremalı çorbası.hazır koçum aeben aeben yokkene tarif verirdim ama sonra gelip okuyup sopalıyo beni :)
Aah kocum nasil tik yok:sinirli:

PaArtesi menum
Salatalık
Maydanoz bir tutan
3 ince dilim sucuk
Peynir
3 zeytin
Çay şekersiz
Iki lokma kadar ekmek

Ara
Şekersiz cay
Bir kactane badem

Öyle
1 kepce
karnabahar
1kase domates çorbası

Ara
Yeşil elma

Akşam
Içinde haşlanmış
Tavuk
Patates
Salatalık
Maydanozlu
Karışık salata

Su 2litre

Salı menum
2haslanmis yumurta
Peynir zeytin
Çay

Ara
1mandalin

Öyle
4 5kasik nohut yemeği
Eriste çorbası
4 tane biber turşusu

Ara
Şekersiz cay
3 kurabiye

Akşam
10 tane hamsi
Salata
Su hatırlamıyorum ama 3 lider pek olmadi

diyet modu olmasa dediğin gibi yapıp içine birazda mayonez koyunca meze gibi oluyor bende çok severim ama çok zararlı tabi

benim soyledigimde zararli olan ne ki ? listene mi uygun degil

geleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım:cool:
menim minnak ejderyalayımm,
19_1521899120l.jpg

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
jw5_s_saxe2VRJbD0tbVgffBLWECaeoymx9jxpGXUkos0byF2YIWKXXRHzzYdXjEyZ_woAKfbtXapTB8fAgSsQHYytpobnjXI2lVcD8L83A1ZjxToovQjJHWNtfvqJLZ1fpJaQcl

gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
pfMjevB_sWnBvKHEra0h_FEHj9SIyVP58BIsCt4pl9oqJKIGTnYC0Zf6_QbJ2M2MIbdyfzLQNDM7UgIqkn0tAW2sMKogiVmVipI4FJfnnivpi4Wa85CvxjzihP3aF_h4N7slwVhG

çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
7vcgDJZzBhVUhTuBP-LgvdDmEqqTWG6r6E1swCx8Mt-kxPRQweU6u-pQL4-gZxLuNyRQNpoLhd9Wg-xpdMBYJwrudCZDZbZmmaRVgebxNOYcCb4kduqcIPWwSUHPfKE7dTkEY9TV

müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
Hh7ft4qWJxTfTaeB31W0u1Sh_Ctnelgmfh3e8wub5TKPHs82pGhAG1YoO985nRATzy48ExOv2NQx2dczdzd3mDvqNUJch_gH25USZCBM1ABR5SGoKjSIuO5WLakU7ejGxdVX6qEs

muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
:KK200::KK200::KK200:

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz:KK36:

:nazar::nazar::nazar:
o zaman dans:rapci:

:KK71::KK71::KK71:

ekleme yapabilitmiyimm ?
çıplak ve munkunse wc sonrasi

Gunaydin herkeslere :KK54:

Canım suyum yeterli bugün temizlik yapınca spor yapmadım yarın salona gidicem diye

Evet canım kürü yemis kafamdaki menüme uygun değildi onu film izlerken eşimden asirdim yemese nekadar rahat edicem ama bişey de diyemiyorum

Teşekkürler canım

Sabah sabah o pacayi nerden buldun hadi buldun nasıl yedin hiç kelle paça yediğim i hatirlamam aram yoktur ama sana afiyet olsun harikasın canim

hosbulduk canim tesekkur ederim

amin canim sagolasin
Evet takım banada sicak geldi
:KK68:

isteyen herkesmi ozelden sey ediyor :KK39:
[/QUOTE]
Sormak istediğin bişey varsa özelden kk da yazabilirsin. Whats. Yasak canım

Hanımlar tartım kafayı yedi diye gittim yenisini aldım. Dün burda yazmıştım kaç kilo çıktığımı. Şu an tartıldım ve yine arada çok fark var. Olabilir mi böyle bişey??
Günde 1 kilodan fazla verilebilir mi? Dünü aç hissetmeden tamamladım bir de.
Bugün tartıyı yerine kaldırırken öylesine tartıldım kahvaltımı da yapmıştım.
Ödem mi atıyorum sizce? Normal mi bu? Şok diyet yapıyomuşum gibi hissettim şu an.

Aah kocum nasil tik yok:sinirli:
aaa kuzular kazan mı kaldırıyo bakiimm:KK20:nayn kuzu nayn! Yarını bekle

PaArtesi menum
Salatalık
Maydanoz bir tutan
3 ince dilim sucuk
Peynir
3 zeytin
Çay şekersiz
Iki lokma kadar ekmek

Ara
Şekersiz cay
Bir kactane badem

Öyle
1 kepce
karnabahar
1kase domates çorbası

Ara
Yeşil elma

Akşam
Içinde haşlanmış
Tavuk
Patates
Salatalık
Maydanozlu
Karışık salata

Su 2litre
arkadaşım sen arada bir menü veriyosun ama takımda yarışıyor musun yarışmıyomusun bilmedigim icin bir sey diyemiyorum :(

Biri benimi andı :sopa:

Dışarda işlerim var akşama sopalarım malum şahsı :KK70::KK70: :KK74:
senin sopana gurban :KK19:bekliyorum

Maşallah, ben şöyle yandan yandan kacabilirmiyim:KK70::KK70:
ahahahhh bencede gezegenim yaa.biz yarın hiç uğramayalım bence takıma

Bu saate kalmamıştır, sayın hocam
devam ediyoo

Back
X