Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yalnız ödem oldu akşama doğru anlamadım. valla nazar değdi yaaa tam listeye girdiğim hafta. iki öğünü bozmadım gerçi. onda sorun yok ama. herşeyi yiyemediğimden öğünlerin son 3 gün değişti. umarım ödem sabaha iner.

Fulyam bugun biraz karbonlu olmuş menün :KK66:
Salata ve yogurda daha ağırlık ver karnını doyur ekmek seni şişiriyor biliyorsun :KK66:.

Tekrar geçmiş olsun canım :KK74:

tatlım kebabı sipariş etmiştim. yanındaki maydanoz, soğan, meze ve salatayı yemedim. midemi rahatsız eder diye.köz biber de acıydı. bozar diye yemedim. sadece 1 parça köz domatesi yedim. ama yanında gelen koca 2 lavaşı da yemedim :KK66: sev beni o yüzden :KK66:

herşeyi yiyemiyorum canım hala. o nedenle maalesef karbona kaçtım son 3 gün. ben de farkındayım. benim de hoşuma gitmiyor. pazartesiye anca toparlar midede sanırım. neyse hayırlısı olsun. sağlığım yerinde olsun da. Allahtan gelene bir şey denmiyor. çok şükür bugünüme yine de :dua:

Tebrik eden arkadaşlar, hepinize teşekkür ederiz. Yeğenimizin bir tane daha kız bebeği oldu.
Darısı burdaki bacılarımıza aeben aeben seninkiler büyümüştü dimi :KK70::KK70:
Ay bende tebrik ederim. Allah analı babalı buyutsun bu arada siz divinity divinity ile akrabasiniz sanırım. Ben şok ben fransız

Son düzenleme:
Büşracım hadi hayırlı olsun:KK74:
Büşracım hadi hayırlı olsun:KK74:

ilk gün için süper menü büşracım devam tbr ederim inanki aburcuburu kaldır ye herşeyi inan kilo verecen evet saymak zor ama zamanla alışıyorsun.
Teşekkür ederim. Sayenizde inşallah. Bol bol motive yazıları okuyorum. Çok çabuk gaza gelip çok çabuk sonuyorum sürekli sil baştan. Bi başlasam aslında bi 5 kilo falan verebilsem yapabildiği mi gorucem inşallah. Hadi bakalım ilk hedef 75 olsun bana.

tatlım kebabı sipariş etmiştim. yanındaki maydanoz, soğan, meze ve salatayı yemedim. midemi rahatsız eder diye.köz biber de acıydı. bozar diye yemedim. sadece 1 parça köz domatesi yedim. ama yanında gelen koca 2 lavaşı da yemedim :KK66: sev beni o yüzden :KK66:

herşeyi yiyemiyorum canım hala. o nedenle maalesef karbona kaçtım son 3 gün. ben de farkındayım. benim de hoşuma gitmiyor. pazartesiye anca toparlar midede sanırım. neyse hayırlısı olsun. sağlığım yerinde olsun da. Allahtan gelene bir şey denmiyor. çok şükür bugünüme yine de :dua:
Çok geçmiş olsun.afiyet olsun.

Severim seni sevmemmi :74:

Kendini toparlada o zaman sopalarım seni :D:D:D

Ooo gözünüz aydın :KK9:

Baban demişken tatliller ne vakit çıkacak?
Allah razı olsun ortim
2 hafta sonra telefonla soracaz tahlil sonuçlarını
Bu arada dün babam gildeydimya ,bana ısrar ettiler illa bişey ye diye ben yemedim diyetteyim dedim
Ben yemeyince onlarda yemedi benim yüzümden aç kaldılar
Sonra tam kalkacağıma yakin bir arkadaşları geçmiş olsuna geldi
Etli pide yaptırmış
Israrla oturttular..yememek için direndim
Babamın eşi diyetteyim deyince hiç ısrar etmiyor ama arkadaşı ısrar etti..
yemezsen alinir dediler babam gil
Türk değil...bazı insanlar gavur diyormuş kadın kırılıyormuş ..kırmamak için yedim

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Sağol sara abla Allah razı olsun
Darısı sana ve ssy8 (nikini hatırlayamadım) arkadaşımıza inşallah :dua:

divii kimin bebegi oldu?? Gözunüz aydın olsun.babanın durumu nasıl?
Sagol obeztom Allah razı olsun canım
Yigenimin bebeği oldu 2. kızı
Bu senenin son hamilesinide doğurttuk bitti şükür :)
Çocukta yaparım kariyerde :deli:
Yapta görek :KK45::KK8:
allah bağışlasın divi gezegen gözünüz aydın darısı olmayanların başına inşallah.
Allah razı olsun yasom abla
İnşallah rabbim olmayanlara da nasip eder :dua:

Back
X