- 30 Kasım 2014
- 29.914
- 132.048
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fulyam bugun biraz karbonlu olmuş menün![]()
Salata ve yogurda daha ağırlık ver karnını doyur ekmek seni şişiriyor biliyorsun.
Tekrar geçmiş olsun canım![]()
Büşracım hadi hayırlı olsun![]()
Büşracım hadi hayırlı olsun![]()
Teşekkür ederim. Sayenizde inşallah. Bol bol motive yazıları okuyorum. Çok çabuk gaza gelip çok çabuk sonuyorum sürekli sil baştan. Bi başlasam aslında bi 5 kilo falan verebilsem yapabildiği mi gorucem inşallah. Hadi bakalım ilk hedef 75 olsun bana.ilk gün için süper menü büşracım devam tbr ederim inanki aburcuburu kaldır ye herşeyi inan kilo verecen evet saymak zor ama zamanla alışıyorsun.
Çok geçmiş olsun.afiyet olsun.tatlım kebabı sipariş etmiştim. yanındaki maydanoz, soğan, meze ve salatayı yemedim. midemi rahatsız eder diye.köz biber de acıydı. bozar diye yemedim. sadece 1 parça köz domatesi yedim. ama yanında gelen koca 2 lavaşı da yemedimsev beni o yüzden
herşeyi yiyemiyorum canım hala. o nedenle maalesef karbona kaçtım son 3 gün. ben de farkındayım. benim de hoşuma gitmiyor. pazartesiye anca toparlar midede sanırım. neyse hayırlısı olsun. sağlığım yerinde olsun da. Allahtan gelene bir şey denmiyor. çok şükür bugünüme yine de![]()
teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun.afiyet olsun.
Tebrik eden arkadaşlar, hepinize teşekkür ederiz. Yeğenimizin bir tane daha kız bebeği oldu.
Severim seni sevmemmi
tatlım kebabı sipariş etmiştim. yanındaki maydanoz, soğan, meze ve salatayı yemedim. midemi rahatsız eder diye.köz biber de acıydı. bozar diye yemedim. sadece 1 parça köz domatesi yedim. ama yanında gelen koca 2 lavaşı da yemedimsev beni o yüzden
herşeyi yiyemiyorum canım hala. o nedenle maalesef karbona kaçtım son 3 gün. ben de farkındayım. benim de hoşuma gitmiyor. pazartesiye anca toparlar midede sanırım. neyse hayırlısı olsun. sağlığım yerinde olsun da. Allahtan gelene bir şey denmiyor. çok şükür bugünüme yine de![]()
Allah razı olsun ortimOoo gözünüz aydın
Baban demişken tatliller ne vakit çıkacak?
Sağol sara abla Allah razı olsunGözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Sagol obeztom Allah razı olsun canım
divii kimin bebegi oldu?? Gözunüz aydın olsun.babanın durumu nasıl?
Yapta görekÇocukta yaparım kariyerde![]()
Allah razı olsun yasom ablaallah bağışlasın divi gezegen gözünüz aydın darısı olmayanların başına inşallah.
Akrabamı buşracımAy bende tebrik ederim. Allah analı babalı buyutsun bu arada sizdivinity ile akrabasiniz sanırım. Ben şok ben fransız
Sağol canım Allah razı olsunAllah analı babalı büyütsün. hayırlı olsundivinity
Su meşhur patlak eti gong şeklinde yuvarlak şeffaf gibi bir ambalajda olan mi markasını unuttum.bugün A101 uğradım aa bi baktım patlaklardan kasiyer kız abla çok güzel al dedialdım ama tadına bakmadım
![]()
Teşekkürler Allah razı olsunAy bende tebrik ederim. Allah analı babalı buyutsun bu arada sizdivinity ile akrabasiniz sanırım. Ben şok ben fransız
Severim seni sevmemmi![]()
Kendini toparlada o zaman sopalarım seni![]()
Aaaaa çok şaşırdım ne güzel kardes kardes.Akrabamı buşracım
Onlar iki bacı yav![]()
karabuğday patlagı bulduk oSu meşhur patlak eti gong şeklinde yuvarlak şeffaf gibi bir ambalajda olan mi markasını unuttum.
Hmmm onu ben de görmedim. Bende de karabugday in kendi var. Yağsız teflon tencerede o da mısır gibi patliyormus sanırım ama denemedim daha.evdekiler mısır patlatinca ben de onu denicem.Yok canım karabuğday patlagı bulduk o![]()
karabuğday patlagı bulduk o![]()
Evet yuvarlak bir pakette şeffaf
karabuğday patlagı bulduk o![]()
Evet yuvarlak bir pakette şeffaf