Geçmiş olsun madem. Onca emek sabır uğraş boşa gitmiş.2018 Nisa’nda başladım Eylül’de bitirdim diye hatırlıyorum tam 1 sene içinde geri aldım![]()
Bu seferkinde tecrübeli olursun ve kilonu korursun :)

Hepimize bol irade ve şans diliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun madem. Onca emek sabır uğraş boşa gitmiş.2018 Nisa’nda başladım Eylül’de bitirdim diye hatırlıyorum tam 1 sene içinde geri aldım![]()
Tintin sendede haşimato vardı demi ?Geçmiş olsun madem. Onca emek sabır uğraş boşa gitmiş.
Bu seferkinde tecrübeli olursun ve kilonu korursun :)
Hepimize bol irade ve şans diliyorum![]()
Hataysa hata sevapsa sevab istedik aldıkAbboww
Olsun bir daha dene..biz sağlıklı yaşamayı ögrenene kadar böyle sil baştan başlıycaz herhalde..
Bende 73 le izne ayrılip 90 döndüm.yok birbirimizden farkımız![]()
Tamam efserim yeni başlıyorsun diye düşünMoral bozuklukla tartıya tek gözümle baktım 94 sanki
Herşey bizim için oldu Bir kere sil baştan diyelim hiç yaşanmamış olarak kabul ediyorumnerde kalmışdım demeye geldim
![]()
Evet bende de var o nalet hastalıktanTintin sendede haşimato vardı demi ?
Senin koçun yasemin olsun o bu hastalıgın piri![]()
* Sarmısak, su teresi ve yumurta sarısı gibi besinleri fazla tüketmemelisiniz. Bu besinler tiroid hastalarının yememesi gerekenler arasındadır.Az mı yemem gerekiyor?
Hiç de bakmadım ne yenir ne yenilmez diye ahahah bilgisiz hastayım![]()
efser hanım kilo verirken çok şok diyetlermi yaptınız?Hataysa hata sevapsa sevab istedik aldıkşimdide omuz omuza paşa paşa veririz
![]()
Olsun canım verirsin inşallah. Tekrardan hoşgeldin ben büşra.96 ile başladım 65 ile ayrıldım 1 yıl içinde hepsini geri aldım![]()
Tüm sorumluluk bana ait hiç koçunmuyorumTamam efserim yeni başlıyorsun diye düşün.
Hadi bakalım bismillah
Kaynanan napıyo![]()
Ara ara yarışmada yaptığım dönemler oldu ....Ben çok çabuk kilo verebilen bir bünyeye sahibim bu konuda metabolizmam beni hiç üzmediefser hanım kilo verirken çok şok diyetlermi yaptınız?
Çok teşekkür ederimOlsun canım verirsin inşallah. Tekrardan hoşgeldin ben büşra.
ozaman kendinizi yoksunluğa sokmadan herşeyden yiyeyerek kilo verin bu sefer.Ara ara yarışmada yaptığım dönemler oldu ....Ben çok çabuk kilo verebilen bir bünyeye sahibim bu konuda metabolizmam beni hiç üzmedibu dönem içinde ne yapacak bilemiyorum ona güveniyorum
sanırım benim hatam özlediğim şeylere birden dönünce önünü alamadım
Çok teşekkür ederim![]()
Moral bozuklukla tartıya tek gözümle baktım 94 sanki![]()
Herşey bizim için oldu Bir kere sil baştan diyelim hiç yaşanmamış olarak kabul ediyorumnerde kalmışdım demeye geldim
![]()
Bakalım....öncelik tahliller vb uğraşcağım, ünsilin direnci başlamışımı diye bakmam lazımozaman kendinizi yoksunluğa sokmadan herşeyden yiyeyerek kilo verin bu sefer.
Sağol canım iyi geceler
evet canım olmuş bir kere. geçmişe bakmıcaz. yarın sabah aç karnına tartıl ve başla bizimle. hadi hayırlı olsun yeni maratonun![]()
Canim dukkan için hemen telefon geliyor öyle gidiyorum belli bir zaman i yok belli olsa evden gotururum senin dediğin gibi ama maalesef insülin direnci olduğu için çok cabuk acikiyoacı hatta tatli krizlerim oluyor elim ayağım titriyor bu yüzden yedimPide yemeseydin iyiymiş.
Yada akşam salatayla geçiştiredebilirdin.
Evden yapıp götüremiyor musun dükkana yemek? Daha iyi olur senin için
Birden acligim oluyor ve elim ayağım titriyor sonra gozum donuydöve hersehe yiyebiliyorum bu insülin yüzündenAkşamı pilavsız geçirseydin gündüz yedigin pideyi tolore etmiş olurdun ama..
Hipogilisemisin gl endeksine dikkat ederek beslenmesin rayyanBirden acligim oluyor ve elim ayağım titriyor sonra gozum donuydöve hersehe yiyebiliyorum bu insülin yüzünden