Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin kizlar :KK24:
Gece neredeyse hic uyumadim beninkide uyumadigi icin bizide uyutmadi haliyle. sanirim su 2 gundur bisey var tanidigim bi cok bebeklerin uykusunda su 2 gundur sorun var.
Herneyse
Baslangic kilom: 75.7
Hedef kilom 64 (Oncelikle dogum oncesi kilom)

Dogumda 26 kilo aldim dogumdan bugune kadar yaklasik 15 kiloyi verdim ve bi caba sarfetmedim. Bazen bebegik o kadar huysuz oluyorki kahvalti yapamiyorum oglen yemek hazirlayamiyorum eger beni cok kitliyorsa suyu aksama dogru esimin gelecege zamana dogru icmeye basliyorum. en az 1.5 lt iciyorum ama yemek normalinden +500 kalori almam gerek ya emzirdigimden dolayi bence onu alamiyorum
eskiden duzenli saatli ara ogun yapabiliyordum simdi duzenli belli bi saatim malesef yok. bana bu surecte bu huysuz cocugumla zayiflama surecimde onerisi olan var mi ? cok sevinirim isimi kolaylastiracak bisey olursa

İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım burada senin gibi emziren anneler var sana yardımcı olacaklardır :KK39:

Günaydın kızlar tartıya çıktığımda gözlerime inanamadim:rolleyes:
Kilo bildirimi
Geçen cuma 75.8
Bu hafta 73.7
-2.100

Önce çok yiyordum diyete girince Menüm çok iyi olmasada eskisinden daha az beslenmeye başladım ya ödem gitti yada vücudu şaşırttın çok mutluyum yeniden 6 lira merhaba diyecem inşallah :KK73:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilo bildirimi
Geçen cuma 75.8
Bu hafta 73.7
-2.100

Önce çok yiyordum diyete girince Menüm çok iyi olmasada eskisinden daha az beslenmeye başladım ya ödem gitti yada vücudu şaşırttın çok münlüyüm yeniden 6 lira merhaba diyecek inşallah :KK73:

Tebrik ederim canım :KK60:

Melabaaaa
Ben geldim
Takıma girmek istiyorum kızlaar herkeslere selamlar
Hemen kilo vermem lazım bi arayış yaptım buraya düştüm diyim kaç gündür kadınlarkülübünü okuyorum ama okuyup olmuyo bari üye olıyım gaza geliyim didim iyi ettim mi acaba
Tabiki ıyi ettin, hoşgeldin canım

Arkadaşlarim bu hafta aç gezmek bana hiç yaramadı :KK43: pazartesiden sonra tartı hiç aşağı inmedi.dün belki fark eder diye spor dahi yapmadım ama nafile.. iki öğünü bırakıp tekrar üç öğüne geçiyorum

Gecen hafta 84
Bu hafta: 83.7
Fark: -300
Eksi eksidir tebrikler canım
cuma 81.8
bugün 79.8
fark -2
moni moni
Yine süpersin canım tebrikler

bende kilomu bildireyim

Geçen Hafta : 86,0
Bu hafta : 85,0
Fark : -1 Kğ
Yüzde : 1,16

:halay::halay::halay::halay::halay:
Tebrikler tatlım :KK74:
Evdelerin en son porası şimdi çıktı :KK45:

Bende evi toparlayıp kursa gideceğim :KK68:

Kilo bildirimim
Pazartesi 69,9
Cuma 69,2
Fark -700 gr
Yüzde% 1.001

Son iki gün diyet yaptım sayılmaz . Bu şelikde az az verip devam etmeyi dşünüyorum .
Tebriker canım

Kilo bildirimi
Geçen cuma 75.8
Bu hafta 73.7
-2.100

Önce çok yiyordum diyete girince Menüm çok iyi olmasada eskisinden daha az beslenmeye başladım ya ödem gitti yada vücudu şaşırttın çok mutluyum yeniden 6 lira merhaba diyecem inşallah :KK73:
moni moni

Back
X