- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
cuma 81.8
bugün 79.8
fark -2
moni
Tebrik ederim fulyacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cuma 81.8
bugün 79.8
fark -2
moni
Gunaydin kizlar
Gece neredeyse hic uyumadim beninkide uyumadigi icin bizide uyutmadi haliyle. sanirim su 2 gundur bisey var tanidigim bi cok bebeklerin uykusunda su 2 gundur sorun var.
Herneyse
Baslangic kilom: 75.7
Hedef kilom 64 (Oncelikle dogum oncesi kilom)
Dogumda 26 kilo aldim dogumdan bugune kadar yaklasik 15 kiloyi verdim ve bi caba sarfetmedim. Bazen bebegik o kadar huysuz oluyorki kahvalti yapamiyorum oglen yemek hazirlayamiyorum eger beni cok kitliyorsa suyu aksama dogru esimin gelecege zamana dogru icmeye basliyorum. en az 1.5 lt iciyorum ama yemek normalinden +500 kalori almam gerek ya emzirdigimden dolayi bence onu alamiyorum
eskiden duzenli saatli ara ogun yapabiliyordum simdi duzenli belli bi saatim malesef yok. bana bu surecte bu huysuz cocugumla zayiflama surecimde onerisi olan var mi ? cok sevinirim isimi kolaylastiracak bisey olursa
Günaydın kızlar tartıya çıktığımda gözlerime inanamadim
Kilo bildirimi
Geçen cuma 75.8
Bu hafta 73.7
-2.100
Önce çok yiyordum diyete girince Menüm çok iyi olmasada eskisinden daha az beslenmeye başladım ya ödem gitti yada vücudu şaşırttın çok münlüyüm yeniden 6 lira merhaba diyecek inşallah![]()
fulyaaaaa harikasın canım, isteyince nede güzel kilo veriyorsun sen tebrik ederimcuma 81.8
bugün 79.8
fark -2
moni
kilo bildirildiğine göre diyete başlanmış anlaşılan
Sağol tatlimTebrik ederim canım![]()
kankim nerelerdesin yaGünaydın
benim kilo 61
sabit takili kaldim
kilo verecek kadar dikkat etmiyorum![]()
benim kuzumdan bu beklenir zaten tebriklerbende kilomu bildireyim
Geçen Hafta : 86,0
Bu hafta : 85,0
Fark : -1 Kğ
Yüzde : 1,16
![]()
Geçen hafta 62.3kızlar kilo bildirimlerini bekliyorum.
@Aylin42Konya
Pamukprncess
@ozlemkartal
gezegenfeza
@boga_hatunu
@Ask933
@Heyanet
@Ya habibi
@nellie01
gayet güzel canımcım,bu hafta gene hayal kırıklığıyla uyandım ödemlerim hala devam ediyor yapacak bişey yok sona doğru gene başladı aksilikler
geçen hafta 66 800
bu hafta 66 500
fark 300
moni
Tabiki ıyi ettin, hoşgeldin canımMelabaaaa
Ben geldim
Takıma girmek istiyorum kızlaar herkeslere selamlar
Hemen kilo vermem lazım bi arayış yaptım buraya düştüm diyim kaç gündür kadınlarkülübünü okuyorum ama okuyup olmuyo bari üye olıyım gaza geliyim didim iyi ettim mi acaba
Aferin zottirikGünaydın
benim kilo 61
sabit takili kaldim
kilo verecek kadar dikkat etmiyorum![]()
Eksi eksidir tebrikler canımArkadaşlarim bu hafta aç gezmek bana hiç yaramadıpazartesiden sonra tartı hiç aşağı inmedi.dün belki fark eder diye spor dahi yapmadım ama nafile.. iki öğünü bırakıp tekrar üç öğüne geçiyorum
Gecen hafta 84
Bu hafta: 83.7
Fark: -300
Yine süpersin canım tebriklercuma 81.8
bugün 79.8
fark -2
moni
Tebrikler tatlımbende kilomu bildireyim
Geçen Hafta : 86,0
Bu hafta : 85,0
Fark : -1 Kğ
Yüzde : 1,16
![]()
Tebriker canımEvdelerin en son porası şimdi çıktı
Bende evi toparlayıp kursa gideceğim
Kilo bildirimim
Pazartesi 69,9
Cuma 69,2
Fark -700 gr
Yüzde% 1.001
Son iki gün diyet yaptım sayılmaz . Bu şelikde az az verip devam etmeyi dşünüyorum .
Geçer inşallah canımbu arada benim enfeksiyon yeniledigeceden beri uyumadım
napıcam bilmiyom
![]()
Mutsuzluk yok, moral bozmak yok. Ben tartıda istediğim rakamı görmediğim zaman böbrek üstü bezlerime meydan okuyorum. Sırf onlar kötü etkilenmesin diye kilomdan çok memnunmuş gibi yapıyorum.insallah..çok mutsuzum bugün![]()