Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

slm hayırlı akşamlar arkadaşlar bir kutsal cumamızda 1.likle bitti şükür benim takıma fazla bir katkım olmasada artı olmaktan iyidir şükür hepinizi canı gönülden kutluyorum tek tek emeğiniz için azminiz için :KK9::KK9::KK9:

moni moni :KK60:monicim hastalığından dolayı benim gibi az kilo verememişsin menülerini yazssanda görsek bu arada:KK200:
aeben aeben :KK60: sen bu işin pirisin ve vucudunu çok iyi tanıyorsun bacım 2haftaya ideal kilona düşeceksin inş:KK200:
gezegenfeza gezegenfeza :KK60: gezegenim cisları bir kaldırsan tıkır tıkır gidecek kilolar:KK200:
@divinity:KK60:sana çok kızıyom aslında daha yeni mezun oldun az dikkat etsenki bak az dikkat ettin 800 gr gitmiş az sabit kalmaya çalışki kilo alma hemen:KK200:
sevgili koçum@sara_28 azmin beni gururlandiriyor:KK200::KK37:sana layık olamadım ama :110:

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim gerçekten bir haftadır çok kötüydüm .
60kiloyum 60kiloyum fulyam geçmiş olsun dikkat et kendine lutfen.:KK200:
@ Sarayca canim lutfen sende ihmal etme dr git pazartesi.:KK200:
ozlemkartal ozlemkartal bacim sıkıntı neyse rabbim gönül ferahlığı versin inşallah:KK200:
obezzto obezzto kız sana dedimki diyetisyenin ne verdiyse ye ne moral bozuyon haftaya daha iyi olacan.:KK200:
Pamukprncess Pamukprncess desteğin için teskler.:KK200:
Antepia27 Antepia27 fatmam azmin zaferi kutlarım yola devam.:KK200:
Aylin42Konya Aylin42Konya bacim ne güzel beni geçtin tbr ederim:KK200:

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
Bir dilim kaşar peyniri
Bir domates bir salatalık
Bir yeşil biber
Bir fincan şekersiz çay

Ara
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Bir bardak su

Öğle
Bir kepçe ezo gelin çorbası
Bir porsiyon köfte
Bir tane kadınbudu köfte
Salata
Ayran

Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
6 tane çiğ badem

Akşam
Bir kepçe sütlü brokoli çorbası
Bir tabak kabak spagetti
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu bol otlu kinoa

Ara (22.00 gibi)
Bir bardak zerdeçallı süt
Bir mandalina

Su 2,5 litre spor 45 dakika yürüyüş yarım saat leslie yarım saat pilates

aeben aeben yasom7272 yasom7272 Antepia27 Antepia27

Sanırsınız destan yazdım :KK70::KK70::KK70:

slm hayırlı akşamlar arkadaşlar bir kutsal cumamızda 1.likle bitti şükür benim takıma fazla bir katkım olmasada artı olmaktan iyidir şükür hepinizi canı gönülden kutluyorum tek tek emeğiniz için azminiz için :KK9::KK9::KK9:

moni moni :KK60:monicim hastalığından dolayı benim gibi az kilo verememişsin menülerini yazssanda görsek bu arada:KK200:
aeben aeben :KK60: sen bu işin pirisin ve vucudunu çok iyi tanıyorsun bacım 2haftaya ideal kilona düşeceksin inş:KK200:
gezegenfeza gezegenfeza :KK60: gezegenim cisları bir kaldırsan tıkır tıkır gidecek kilolar:KK200:
@divinity:KK60:sana çok kızıyom aslında daha yeni mezun oldun az dikkat etsenki bak az dikkat ettin 800 gr gitmiş az sabit kalmaya çalışki kilo alma hemen:KK200:
sevgili koçum@sara_28 azmin beni gururlandiriyor:KK200::KK37:sana layık olamadım ama :110:

Kız daha ne yapacaksın hastayken bile bozmadın diyetini yeter bu kadar mahcubiyet kızacak ama artık :KK67:

Sen bu takımın yüzaklarındansın bikere :KK74:

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
Bir dilim kaşar peyniri
Bir domates bir salatalık
Bir yeşil biber
Bir fincan şekersiz çay

Ara
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Bir bardak su

Öğle
Bir kepçe ezo gelin çorbası
Bir porsiyon köfte
Bir tane kadınbudu köfte
Salata
Ayran

Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
6 tane çiğ badem

Akşam
Bir kepçe sütlü brokoli çorbası
Bir tabak kabak spagetti
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu bol otlu kinoa

Ara (22.00 gibi)
Bir bardak zerdeçallı süt
Bir mandalina

Su 2,5 litre spor 45 dakika yürüyüş yarım saat leslie yarım saat pilates

aeben aeben yasom7272 yasom7272 Antepia27 Antepia27
afiyet olsun saracım herzamanki gibi süper gelelim az yeme porsiyon küçültme işine aeben gayet güzel açıklamış bak ben evde olsam daha çok yerim gündüz vaktim olmadığı için ara öğün yapamıyorum saracım ve ilerde benim için iyi olmayacak belkide ama takıma gelmeden öncede az yiyordum çünkü artık yiyemiyorum ve benim en büyük sıkıntım spordu spor yapmassam kilom sabit kalmıyor ne kadar az yesemde o yüzden benim hiç sporu bırakmadan en azından yürüyüşlerimi yapmam gerekiyor sende lütfen diyetisyenin ne ölçüde verdiyse okadar ye sakın küçülme porsiyonunu sonra kilo azaldıkça kilo vermen eskisi gibi olmayacak 2 kilo 3 kilo vermeyecen bazen 1 kilo bazen 500 gr verecen bitanem :KK200:

Menüm

Sabah(08.00)
1 gül böreği

Öğle(12.00)
1 tabak patates yemeği
Bol yeşil salata

Akşam(15.30)
2 kase et yahnisi
Bol yeşil salata

2lt su

Yarım saat yürüyüş...
aha aha meslektaşım bu nasıl bir menü bol karbonlu neyse ilk günün ama daha dikkatli yemelisin sabah yumurtalı peynirli kahvaltı öğlen çıkan yemeklerden ölçülü yemelisin canım.

afiyet olsun saracım herzamanki gibi süper gelelim az yeme porsiyon küçültme işine aeben gayet güzel açıklamış bak ben evde olsam daha çok yerim gündüz vaktim olmadığı için ara öğün yapamıyorum saracım ve ilerde benim için iyi olmayacak belkide ama takıma gelmeden öncede az yiyordum çünkü artık yiyemiyorum ve benim en büyük sıkıntım spordu spor yapmassam kilom sabit kalmıyor ne kadar az yesemde o yüzden benim hiç sporu bırakmadan en azından yürüyüşlerimi yapmam gerekiyor sende lütfen diyetisyenin ne ölçüde verdiyse okadar ye sakın küçülme porsiyonunu sonra kilo azaldıkça kilo vermen eskisi gibi olmayacak 2 kilo 3 kilo vermeyecen bazen 1 kilo bazen 500 gr verecen bitanem :KK200:

Haklısınız bitanem tavsiyelerinizi dikkate alacam :KK39: daha vermem gereken çok kilolar var ama ben bunun üstesinden gelirim :21::21::21:

moni moni sevgili kaptanım senden zahmet olmassa kaç kiloda mezun olabiliyorum öğrenebilirmiyim mezun olayımda gençlere yer açılsın listede

Gençleremi sen yaşlımısın tızım anlaşılan bugece seninle önce kapışacaz :KK67:sonra anlaşacak :KK4:

İnşallah mezun olacaksın ama bizi burayı bırakıp gitmek yok ben çok alıştım sana buraya bir gün yazmasan merak ediyorum :KK74:

Kız daha ne yapacaksın hastayken bile bozmadın diyetini yeter bu kadar mahcubiyet kızacak ama artık :KK67:

Sen bu takımın yüzaklarındansın bikere :KK74:
saracım dişimin ağrısından yiyemedim ama kiloda veremedim düzensiz uyku gece ağrıyla uyandım defalarca ama spor yaptım bir çarşamba yapamadım ama aldığım ilaçlardanmı uykusuzluktanmı bilmem ödem oldum .

saracım dişimin ağrısından yiyemedim ama kiloda veremedim düzensiz uyku gece ağrıyla uyandım defalarca ama spor yaptım bir çarşamba yapamadım ama aldığım ilaçlardanmı uykusuzluktanmı bilmem ödem oldum .

Haşimatodan canım ödemlerin baş sorumlusu o mslesef sen daha iyi biliyosun buda bu haftanın nazarı olsun gülüm benim :KK74:

Gençleremi sen yaşlımısın tızım anlaşılan bugece seninle önce kapışacaz :KK67:sonra anlaşacak :KK4:

İnşallah mezun olacaksın ama bizi burayı bırakıp gitmek yok ben çok alıştım sana buraya bir gün yazmasan merak ediyorum :KK74:
sizleri mezun etmeden biyere gitmem merak etmeyin burayı bıraktığım an geri kilo alıp dönüyom siz ne zaman mezun olacaksınız ozamana kadar rabbim izin verirse burdayım aslında benim hedefim 60 ama 65te mezun yazdığımı hatırlıyom en azından ocağa kadar menü vermeye devam ne kadar kilo verebilirsem tabi dediğim gibi rabbim nasip ederse.

Bugünkü menüm

Sabah 10.00
Iki yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, domates,roka, bir dilim ekmek

Öğle 14.30
Bir kepçe ezogelin, tonlu salata

Ara: yarım ayva

Akşam: bir kepçe çorba, kereviz

Su:2 litre
Spor: 10 bin adım
obezim hani ekmek sadece sabah yemişsin yeni listen böylemi ?

Haşimatodan canım ödemlerin baş sorumlusu o mslesef sen daha iyi biliyosun buda bu haftanın nazarı olsun gülüm benim :KK74:
bazen canım sıkılıyor bu duruma bazende diyom elimden geleni yapıyorum takdir allahın en azından sağlıklıyız elimiz ayağımız tutuyor gözümüz kulağımız görüyor duyuyor hamdolsun rabbime diorum ama işte arada düşüyorum.:110::KK200:

Back
X