Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yasom7272 yasom7272 yaseminim canım yarışmaya 10 Nisan 2015 de 80 kilo ile başlamışsın, hedef kilon 65

mezun olabilmen için 68 kilo olman yetiyormuş. :KK56:
hedefine sadece 1,5 kilo kalmış.:KK9:
çok zahmet verdim monim hakkını helal et yani 1.5 kilo sonra mezun olacam inşallah takımı zora sokmadan verebilirim bikaç haftaya:110:

DE8A9288-E06F-424D-A0E6-DB9E4490F62D.webp

9 94kilo canım takımımıza hgdin geç satte eve geldiğini yazmışsın ve yemek yediğini senin için bir alternatif bulalım geç satte yemek yemek sana kilo aldırmış buraya bakınca seninle neler yapabiliriz konuşalım.
Aman çok sevinirim benle ilgilenirseniz bilmiyorum ne yapacaımı hep şişman bir kızdım ama 5 senedir iyice şişmanm çalıştığım yerde dalga geçtiler birkaç sefer moralim çok bozuldu yeme düzenim yok annemlerle yaşıyorum ev kalabalık bana tek yemek pişmez ben erken çıkıp geç giriyorum eve gelince ne kaldıysa onu yiyip yatıyorum ama biktim şişman olmaktan belki işten çıkarırlar diye bile korkuyorum çünkü getir götür yapıyrm hantaldın dedi müdür

Aman çok sevinirim benle ilgilenirseniz bilmiyorum ne yapacaımı hep şişman bir kızdım ama 5 senedir iyice şişmanm çalıştığım yerde dalga geçtiler birkaç sefer moralim çok bozuldu yeme düzenim yok annemlerle yaşıyorum ev kalabalık bana tek yemek pişmez ben erken çıkıp geç giriyorum eve gelince ne kaldıysa onu yiyip yatıyorum ama biktim şişman olmaktan belki işten çıkarırlar diye bile korkuyorum çünkü getir götür yapıyrm hantaldın dedi müdür
canım evdemi kahvaltı yapıyorsun iştemi?
öğlen yemeğini dışardamı yiyorsun yoksa çalıştığın yerde yemek çıkıyormu?
işe yemek götürebilirmisin?

Müdürde amma patavatsızmış. Boşver sen hepsini, burdaki arkadaşlara kulak ver ve tavsiyelerine uy, yavaş yavaş verdiğini göreceksin

Sen ne güzel kilo vermişsin gülüm ya ne yaptın
Burda herkes hergün tartılıyordu ben sabah 6 da kalkıyorum tartışmayı unutup çıktım otobüse yetişmek için
gergün tartılmıyoz canım pazartesi ve cuma günleri zorunlu ben 2015te verdim 20 kilo tabi kk gelişim 80 kilo ama 85 le başladım diyete burda 15 kilo civarı vermiştim 3 sene sonra 75 kilo olarak döndüm şimdide 66 500 kiloyum

Back
X