- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yengem çizi paketi ve bir kavanoz nutella fotosu gönderdi can sıkıntısından yiyorum diye. Ama o iğne ben davlumbaz
Bende 0 pozitifim, banada protein iyi geliyorO grubu olduğumdan mıdır nedir protein olmazsa veya belli bir miktarın altında olursa çok acıkıyorum. akşamki balık azdı. aslında bir küçük kutu daha açacaktım ama vazgeçtim. keşke açsaydım.
daha sonra ben de mercimek köfte yapacağım. canım istedi.
AferinBu yediğim beni uzun zaman götürür ozaman başka yok![]()
Hakkında hayırlısı olsun canımSelam arkadaşlar
Ben bu hafta menüden muaf olabilir miyim gerçekten çok zor bir hafta oluyor ve olmaya devam ediyor
Sağlıklı menülerim yok atlatacağım inşallah bakalım
![]()
Ay deme öyle yaa ben de yengeme sormuştum nasıl zayıf kalıyprsın diye, bilmem ben yiyorum hatta pilavı ekmekle bile yiyorum dediYengem çizi paketi ve bir kavanoz nutella fotosu gönderdi can sıkıntısından yiyorum diye. Ama o iğne ben davlumbaz
Ay deme öyle yaa ben de yengeme sormuştum nasıl zayıf kalıyprsın diye, bilmem ben yiyorum hatta pilavı ekmekle bile yiyorum dedikadın bildiğin 20 senwdir 53 kg.
Hatta doğuma gitmişler annem ,yengem ve biri daha varmış ,hemşire sormuş kim doğum yaoacak diyeo derece hepsi toplucaya
Bugün benim küçükte başımda bitti hergün 10 kalkan çocuk 8 i geçerek kalktık. Hala kendime gelemedim. Üşüme var içimde.Günaydınn
Aylar sonra ilk kez bu saatte kalktım kuzum sağ olsun, annecim şeni uyandırmakta çok zorlanıyoyum diye diye alıştırdı beni erken kalkmaya 3.5 yaşında![]()
Selam arkadaşlar
Ben bu hafta menüden muaf olabilir miyim gerçekten çok zor bir hafta oluyor ve olmaya devam ediyor
Sağlıklı menülerim yok atlatacağım inşallah bakalım
![]()
Benimde öyle oluyor canım panik yapmaBugün benim küçükte başımda bitti hergün 10 kalkan çocuk 8 i geçerek kalktık. Hala kendime gelemedim. Üşüme var içimde.
Bu arada cumadan beri kilom aynı niye düşmüyorki
Bizde tek tük çıkan var canım, bizde evdeyiz biyere gittiğimiz yokGünaydin kizlar...nasilsiniz....biz evdeyiz..çikmiyoruz mecbur kalmadikca.her ihtimale karşi tedbirli davraniyoruz.. .siz neyapuyorsunuz..burda sokaklar bomboş sanki terkedilmiş bir şehir gibi