Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

IMG_20200322_005048.webp
kimler böyle itiraf edin bakalım🙂🙂🙂

O grubu olduğumdan mıdır nedir protein olmazsa veya belli bir miktarın altında olursa çok acıkıyorum. akşamki balık azdı. aslında bir küçük kutu daha açacaktım ama vazgeçtim. keşke açsaydım.
daha sonra ben de mercimek köfte yapacağım. canım istedi.
Bende 0 pozitifim, banada protein iyi geliyor

Yengem çizi paketi ve bir kavanoz nutella fotosu gönderdi can sıkıntısından yiyorum diye. Ama o iğne ben davlumbaz
Ay deme öyle yaa ben de yengeme sormuştum nasıl zayıf kalıyprsın diye, bilmem ben yiyorum hatta pilavı ekmekle bile yiyorum dedi😄 kadın bildiğin 20 senwdir 53 kg.
Hatta doğuma gitmişler annem ,yengem ve biri daha varmış ,hemşire sormuş kim doğum yaoacak diye😄 o derece hepsi toplucaya

Ay deme öyle yaa ben de yengeme sormuştum nasıl zayıf kalıyprsın diye, bilmem ben yiyorum hatta pilavı ekmekle bile yiyorum dedi😄 kadın bildiğin 20 senwdir 53 kg.
Hatta doğuma gitmişler annem ,yengem ve biri daha varmış ,hemşire sormuş kim doğum yaoacak diye😄 o derece hepsi toplucaya
:KK70: :KK70: :KK70:

Günaydınn💙🌼🍀🌹
Aylar sonra ilk kez bu saatte kalktım kuzum sağ olsun, annecim şeni uyandırmakta çok zorlanıyoyum diye diye alıştırdı beni erken kalkmaya 3.5 yaşında😄
Bugün benim küçükte başımda bitti hergün 10 kalkan çocuk 8 i geçerek kalktık. Hala kendime gelemedim. Üşüme var içimde.
Bu arada cumadan beri kilom aynı niye düşmüyorki

Günaydin kizlar...nasilsiniz....biz evdeyiz..çikmiyoruz mecbur kalmadikca.her ihtimale karşi tedbirli davraniyoruz.. .siz neyapuyorsunuz..burda sokaklar bomboş sanki terkedilmiş bir şehir gibi
Bizde tek tük çıkan var canım, bizde evdeyiz biyere gittiğimiz yok

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Bizde cıkmıyoruz dışarı sokak lar cok ürkütücü kimseler yok aynen terkedilmiş şehir gibi sadece market ihtiyacına cıkıyorm o bile raflar bom boş cok kötü

Back
X