Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım.Merhabalar ben aranıza yeni geldim... Nerden başlayacağım![]()
Hoşgeldin aramiza..ilk sayfada forum var onu doldurabilirsin.☺.hedef kilon şu anki kilon vs..Hoş buldum teşekkür ederim...
İyi geceler
Menüm
Öğle
2 hs yumurta
Ceviz
Akşam
Közlenmiş patlıcan yemeği
Salata
Bulgur pilavı
Spor 3 mil lesli
Gulhan1
Hoşgeldin canımMerhabalar ben aranıza yeni geldim... Nerden başlayacağım![]()
Canım benim Allah sizleri korusun, başımızdan eksik etmesin.Merhaba arkadaşlar bazıalrınız biliyor sağlıkçıyım ve zor günler geçiriyoruz eve geç gelebilirim bu süreçte mesai saati haftasonu kavramımız kalmadı her an ne haber gelse oraya gidiyoruz. O yüzden birkaç hafta beni mazur görün geleceğim elbette ama az bir zaman geçiriyorum bilgisayarda. Allah hepimizi korusun sağlık versin direnç versin kurtulacağız inşallah. Lütfen gerekmedikçe evinizden çıkmayın ev dışından kimse ile görüşmeyin![]()
Wc den sonra 69 u gormustumCuma 70.5
Bugun 70.7
+200
Wc ye cikmayinca boyle oluyor![]()
Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorumMerhabalar ben aranıza yeni geldim... Nerden başlayacağım![]()
Bizim burada marketlerin tüm reyonları bom boş hele bakliyat un hiç yok markete girdim mi ürküyorum valla o boş rafları gördük ceŞimdi geldim alişverişten wc kağidi yok süt yumurta yok neyseki önceden fazladan almiştim daha 3 paket var yumurta..biterse ne olur bilmem artik... mayada bulamadim.unda yoktu yeni gelmiş tekrar..onun içinde kasada tartişma çikti adamin bitanesi 6 kilo aldi kasiyerde 2 kilodan fazlasina izin vermedi...kabus gibi ..bu günleri bi atlatabilseydik hayirlisiylan
Hoş buldum teşekkür ederim sağ olunHoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorum