Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar hiç iyi değilim bugünlerde şu geçmeyen bogaz agrısı halsizlij iyice azdı bende bir yemek yapıyorum hemen atıyorum kendimi mevsimsel degişiklilk mi anlamadım bugün meyveye cok yöneldim vitamin takviyesi olarsk hareket yok off
tez zamanda iyileşirsin inşallah canım.
Kızlarrrr yine ben başlıyorum😵🙂
şu an şu dakikadan itibaren milat
besmele çekip , Allah ın adıyla başlayıp yeni bir başlangıç yapıyorım
yarın itibariyle seviyeye devam
az önce pijamalı falandım
şimdi güzel bluz, kot pantolon giydim
göz kalemimi sürdüm
temziliğimi yapıp kocam olacak kişiye hiçbir şekilde yüz vermemeye başlayacağım yeter ya
görmezlikten gelir,erkek arkadaşıyla(tanıyorum) saatlerce telefonda corona muhabbeti yapıp benimle tek kelime konuşmaz
iki dakika bacağına kafamı koysam saçımı ellemez anasını satim millet cilveli karım olsun diye takla atar benimkisi sapık mısın diyor 😄niye neden çok cilveliyim
bu dan böyle ben de ona sevgi göstermemeye karar verdim biraz da onun zoruna gitsin bakalım

hak ettiği gibi davran kuzum. bazı insanlar kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor maalesef :mapus:

Kızlarrrr yine ben başlıyorum😵🙂
şu an şu dakikadan itibaren milat
besmele çekip , Allah ın adıyla başlayıp yeni bir başlangıç yapıyorım
yarın itibariyle seviyeye devam
az önce pijamalı falandım
şimdi güzel bluz, kot pantolon giydim
göz kalemimi sürdüm
temziliğimi yapıp kocam olacak kişiye hiçbir şekilde yüz vermemeye başlayacağım yeter ya
görmezlikten gelir,erkek arkadaşıyla(tanıyorum) saatlerce telefonda corona muhabbeti yapıp benimle tek kelime konuşmaz
iki dakika bacağına kafamı koysam saçımı ellemez anasını satim millet cilveli karım olsun diye takla atar benimkisi sapık mısın diyor 😄niye neden çok cilveliyim
bu dan böyle ben de ona sevgi göstermemeye karar verdim biraz da onun zoruna gitsin bakalım
Kendine gelmene sevindim.
Eşine burdan ben bile kızdım. Sen de güçlü dur yakın davranma sende ki soğukluğu görsün bakalım

Screenshot_20200325-171442.webp

Eklentiler

• Screenshot_20200325-171503.webp
    Screenshot_20200325-171503.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 23
Eşiminde dayisi vefatt etti dün akşam....istanbulda yaşiyorlardi ..virus yüzünden Ordudaki köylerine gitmişler...çatiyi tamir edeceğim diye çatiya çikmiş sonra đüşmüş beyin kanamasi geçirmiş..doktorlar kurtaramamiş ...düşünsenize ..virus korkusundan köye gidiyor ama ordada bu olay başina geliyor ..😐
Allah rahmet eylesin.
Rüya tabiri yapan bi peygamber döneminden bir hikaye var bilirmisin. Hatırlayamadım ayrıntıları da. O hesap işte. Ecel orada bekliyormuş

Eşiminde dayisi vefatt etti dün akşam....istanbulda yaşiyorlardi ..virus yüzünden Ordudaki köylerine gitmişler...çatiyi tamir edeceğim diye çatiya çikmiş sonra đüşmüş beyin kanamasi geçirmiş..doktorlar kurtaramamiş ...düşünsenize ..virus korkusundan köye gidiyor ama ordada bu olay başina geliyor ..😐
Başınız sağolsun 😔

Ben de rüyamda Canan Karatay ı arıyordum telefonla, konuştık biraz sorular sırdum dedi ki kesinlikle tuz yok ,tuzsuz yiyeceksin, sonra bir anda yanımda oldu ,bizim koltuğu açtı altından kabak çıkardı, al bunlatı pişir ye dedi 😃 dedim ki ya bunları ne zaman koymuşu_z
Senin po tamamen açık kalmış :KK70: :KK70: :KK70:

Back
X