Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kızlar
Geçen hafta 80. 4
Bu hafta 80.2
Fark - 200 gr

Bu hafta hiç dikkat etmedim edilmiyor gerçekten hiç iyi hallerde değilim. Sadece suyumu hep içtim. Ki bu bende herzamn ise yarar suyumu içmezsem artı çıkarım ve kilomu geri alırım eminim. Verdiğim 4 kiloyu korumaya çalışıyorum inşallah önümüzdeki hafta 7leri giricem eminim 🤗

Benim de oyle çalısan bir anne olarak oğlumla yıllardır böyle bol zamanımız olmamıştı. O da yoģun bir şekilde üniversite hazırlığindaydı iki yıldır özellikle. Ocak ayinda çok ciddi bir rahatsızlık gecirmisti. Boğaz enfeksiyonu kalbine indi. Kalp kasi ve zarı iltihaplanmıştı. Yoğun bakımda kaldı. O yuzden uzakta olması beni tedirgin ediyordu. Hastalığı atlattı ama yine de aklım ondaydı. Bu bizim için bir yönden hayır oldu. Ama her şeyi Allah bilir tabi...Biz sıradan bir grip enfeksiyonundan zaten büyük tehlike atlattik... O yuzden bu virüsten korunmaya daha çok dikkat etmeye çalısıyorum ama taktir Allahın. Rabbim hepimizi korusun. Allah insanı sevdikleriyle sinamasın çok zor..Cok haklısın insanlığa çok ders verdi o kesin canım
Çok geçmiş olsun canım.

Canım yemek saatim den önce tartilinca
Biraz odemimde var ama inceldigimi hissediyorum baskule pek yansımıyor
Kilom sabit
olsun canım sorun değil. bir sonraki hafta yansır. sabit kalmak da iyi birşey.
Geçen hafta 68, 600
Bu hafta 68,800
Fark + 200 gr

Regldenmidir, yoksa 2. Sefer duraklamamı bilmiyorum, bu hafta böyle oldu 😔
+ gelen yüzdeyi hesaplayamiyorum
+200 çok birşey değil. menülerin belli. takılma hiç.

Back
X