Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar takımım tebrik ediyorum pek katkım olamasada sizinle birlikteyim devam edicem bu yolda ınsallah. Gelelim diyet olmayan menümüze
Sabah güveçte yumurta patates

Ara kahve
Öğle yemeği yok

Akşam lahmacun 1.5 tane

Su 1 lt spor yok evi temizlemekten ye mek yapmaktan fırsat olmuyorki.

Bugün dışarıya çıktım alışveriş için bulunduğun şehirde hicbir önlem yok herkes çok rahat bu durum beni endişelendiriyor ilerisi için zor günler bizi bekliuor

Slm kızlar takımım tebrik ediyorum pek katkım olamasada sizinle birlikteyim devam edicem bu yolda ınsallah. Gelelim diyet olmayan menümüze
Sabah güveçte yumurta patates

Ara kahve
Öğle yemeği yok

Akşam lahmacun 1.5 tane

Su 1 lt spor yok evi temizlemekten ye mek yapmaktan fırsat olmuyorki.

Bugün dışarıya çıktım alışveriş için bulunduğun şehirde hicbir önlem yok herkes çok rahat bu durum beni endişelendiriyor ilerisi için zor günler bizi bekliuor
Neresi reklam yerin

Nasılsın saracım

İyiyim canım sen nasılsın

Koronavirüs yüzünden paranoyak oldum hergün temizlik yapıyorum alış veriş yaptığımda aldıklarımı balkonda üç dört saat bekletip sonra silip içeri alıyorum elimi yıkamaktan ellerim kurudu Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin bu derde de hepimiz rahat edelim inşallah

İyiyim canım sen nasılsın

Koronavirüs yüzünden paranoyak oldum hergün temizlik yapıyorum alış veriş yaptığımda aldıklarımı balkonda üç dört saat bekletip sonra silip içeri alıyorum elimi yıkamaktan ellerim kurudu Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin bu derde de hepimiz rahat edelim inşallah
Amin canım
Bende iyiyim çok şükür

Iyi geceler kızlar ben geldim 🎈🎈🎈
Esim 10gun olacak evde ye iç yat iyice şişeceğiz 🥺
Pazartesi tekrar aranızdayım esimle konuştum bana yardımcı ol diye 🤔
Yarin son kez bide pizza yap söz daha bişey istemiycem dedi 🤷🏼‍♀
Beni dürtün etiket yapin kemigim benim olsun etim yağım sizin yaktirin eritin🙏🙏

Back
X