- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neresi reklam yerinSlm kızlar takımım tebrik ediyorum pek katkım olamasada sizinle birlikteyim devam edicem bu yolda ınsallah. Gelelim diyet olmayan menümüze
Sabah güveçte yumurta patates
Ara kahve
Öğle yemeği yok
Akşam lahmacun 1.5 tane
Su 1 lt spor yok evi temizlemekten ye mek yapmaktan fırsat olmuyorki.
Bugün dışarıya çıktım alışveriş için bulunduğun şehirde hicbir önlem yok herkes çok rahat bu durum beni endişelendiriyor ilerisi için zor günler bizi bekliuor
GaziantepNeresi reklam yerin
Istanbulda syni durumdaymiş .insanlar hic umursamiyormuşGaziantep
Nasılsın saracım
ben de 1,5 ay önce ara verdiğimde listede adımı göremeyince tuhaf olmuştum![]()
Ya bunlar bu ölen insanların hakkını naisl oducek yaGaziantep
Bide akşam Corba 1 kepçe unutmuşum yazmayı ezogelinSabah
Kendi yaptığım ekmek 2 dilim
Menemen
2 dilim peynir çay
Oglen yeşil çay
Akşam
Salatalık cacigi
1 kase salata ufak
1 dilim tb
1 litre su
Spor yok
Ben fark etmistim bir seylerin eksik oldugunuBide akşam Corba 1 kepçe unutmuşum yazmayı ezogelin
Bilemiyorum zihniyetleri nasil illaki bir tadinikmi ölmesi lazimYa bunlar bu ölen insanların hakkını naisl oducek ya
Onlar müslüman onlara birşey olmazBilemiyorum zihniyetleri nasil illaki bir tadinikmi ölmesi lazim
Amin canımİyiyim canım sen nasılsın
Koronavirüs yüzünden paranoyak oldum hergün temizlik yapıyorum alış veriş yaptığımda aldıklarımı balkonda üç dört saat bekletip sonra silip içeri alıyorum elimi yıkamaktan ellerim kurudu Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin bu derde de hepimiz rahat edelim inşallah
O kadar azdiki unuttumBen fark etmistim bir seylerin eksik oldugunu![]()