• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıllık evliyim yaptığımdan utandım

Muhendoz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
5.646
7.625
198
Belki basit bisey ama yine de içimi dökmek istedim
Dün oğlumla bir yerdeyken eşimin numarası soruldu ben de 11 sene önceki sevgilimin numarasını söyledim.
Oğlum anne bu babamın numarası değil ki dedi.
O an yanımızda eşim yoktu durumu toparladım ama ben niye böyle yaptım 🤦🏻‍♀️
Üzerinde çok düşündükçe de bilinç daha da büyütür diye düşünmek de istemiyorum ama çok üzgünüm
Bu kişi eşimin tırnağı etmez ama o zamanlar ergenlik işte arkasından bir yıl aglamistim hala rüyalarıma girer
Yaptigimdan çok utanıyorum
Bu umarım onu unutamadım hala seviyorum demek değildir 😓

Hala hatırlamanız çok ilginç. Şaşırdım gerçekten. Ben eski numaraları ezberimde tutamıyorum ondan şaşırdım sanırım. Sadece kendi numaram eşimin numarası anneminkini ezbere bilirim. Eskiyi eskiden ezbere bilirdim şimdi asla hatırlamıyorum. 11 senedir sürekli tekrar etmediyseniz hatırlamanız çok çok ilginç

Saçmalık ötesi. Kim 11 yıl önceki numarayı neden niçin hatırlar? Bi de neden eşiniz numarası soruluyor mesela hiç denk gelmedim o kadar da her yere girip çıkarım.
Şöyle
Gittiğimiz yer bir erkek kuaförüydü oğlumla ben disardaydik erken gittik hem oğlum hem de eşim saç kestirecek.
Adam boş ama dedi ki şu an sizi alamam bjr müşteriyi bekliyorum
Ben de dedim ki arayan numara eşim olabilir numara su mu ?
Oğlum düzeltti
Neyse gerçekten eşimmis arayan numara zaten onun sırasını biz almış olduk olay bu

Sevgili olayını o kadar çözemedim ki o kadar çok flört mlört oldu ki 3-4ten sonrakilerin ismini unuttum . (Annemin telini de bilmiyorum misal internette çok vakit geçirmekten beynimin yarısını kısa süreli kaybettim)

Belki basit bisey ama yine de içimi dökmek istedim
Dün oğlumla bir yerdeyken eşimin numarası soruldu ben de 11 sene önceki sevgilimin numarasını söyledim.
Oğlum anne bu babamın numarası değil ki dedi.
O an yanımızda eşim yoktu durumu toparladım ama ben niye böyle yaptım 🤦🏻‍♀️
Üzerinde çok düşündükçe de bilinç daha da büyütür diye düşünmek de istemiyorum ama çok üzgünüm
Bu kişi eşimin tırnağı etmez ama o zamanlar ergenlik işte arkasından bir yıl aglamistim hala rüyalarıma girer
Yaptigimdan çok utanıyorum
Bu umarım onu unutamadım hala seviyorum demek değildir 😓
Yaa bu bu numara hafızası bendede var. Taaa 7 yıl önceki numaramı hatırlıyorum,eşimin eski numarası hala aklımda. Bir de lise zamanı çok yakın arkadaşımla numaralarımızı ezberlemiştik o bile aklımda.
Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor 😆

Back
X