Midem ekşiyor yiyemiyorum diyetle alkasi yok yaniSahur yazmadığını farkettim ama acaba sahurla iftarı ayrı mı yazıyo dedim. . Sormayı unutuyordum... neden peki??
Okudumya kızlar 1 elham 3 kulhuvallahu benim niyetime okur musunuz ?
camiye gidicem yoksa yaw
Mis gibi ne kadar sağlıklıEvet, Adana canım. Mercimekli pek yapmam yemek yaptıysam. Tek çeşit yapınca yaparım. Tereyağ da zeytinyağ da bulgur da köyden. Organik.
Vayyy harikasin miu
Yapamadım ki inci ya. Art arda 2 gün yapmak lazımdı kahvaltı listesi vardı onun dışında da bişey yememek lazımdı kahve falan da içilmicekti. Ben 1 gün yaptım dün yapmadım bugün de kaldı diye içtim adı detoks çorba diye öyle yazdım yoksa detoks falan yapamadımBu detoksun kacinci gunu miu
Çok güzel ve doyurucu kuzumSabah
1kucuk patlicandan tost
1.5dilim tb ekmegi
6zeytin dimates salatalik
2kk peybir
5 cig findik
Bolll yesillik
1.5 rafadan yumurta
Ara
Bir avuc kayisi círí
Oglen
Susuz bir kepce kuru fasulye
1kase yogurt corba
1 kase yogurt tarvin zencefil zerdecal attim
Aksam
Bir kase sehriye corbasi
1 tabak kabak yemegi
1su bardagi yogurt
1 kahve
2hurma
Su simdilik 2.5litre
İnci sporun harika. Oruçken şu kadar yiyip nasıl doyuyorsun ya maşallah.Kizlar menum
1 kase kremali domates corbasi
1 yk yesil fasulye
1 yk bulgur pilavi
Yarim kase cacik
Avuc ici kadar pide
1 dilim karpuz kavun
12 kiraz
Su 2 litre
Spor leslie 3 mil fast
6000 adim
Bak bir az iftar daha. Kız maşallahınız var iftarda gözünüz de dönmüyor. Çok güzel gün olmuşslm
menüm
sahur
yumurta 2 tane
2 kk peynir
çay
maydanoz domates
iftar
mantar çorbası
et köfte 3 tane
ayran
3 hurma
3 litre su
Canımmm sağol ama oruç değilim kırmızı kartı gördüm ya 2 gün önce.tutamıyorum.bide şişliğimde ondanmış geçenn haftakiAyyyyy ağzın be güzel laf yapıyooorrrr olamaz mı? Olabiliiiiiiiir
Bana da sarıl hemen böyle
Korhi bu ne tempo kuzum kolay gelsin bi de oruçsun
Aaaa doğru ya kız unuttum onu. Tabi ondan başka neyden olcak menülerinle kilo alman imkansızCanımmm sağol ama oruç değilim kırmızı kartı gördüm ya 2 gün önce.tutamıyorum.bide şişliğimde ondanmış geçenn haftaki
Canım kahvaltı yapman lazım miucum.metabolizma 5 km koşmuş gibi hızlanıyor kahvaltıyla.sporuna diyecek yok zaten..Günün ilk menüsü benden gelsin. Pek menü yok ama
08:40 1 tk fıstık ezmesi, 1 kayısı
10:15 detoks çorba
13:45 detoks çorba
14:20 2 kuru kayısı
15:25 detoks çorba
17:25 detoks çorba
20:30 yeşil elma
Uyumadan 2 kuru kayısı
Su: 3 lt
Spor:
5. Gün
Squat : 70
Plank : 40 sn
Wallsit : 50 sn
30 dk yürüyüş
50 dk yürüyüş bandı interval
20 dk eliptik , 20 dk bisiklet , 500 ip
100 jumping jack , 100 ayakta yan mekik
Bnde 1 kez almıştım migrostan protein bar bademliydi nefisti yaKızlar menümdeki yeşil elma yerine 1 süt ve 1 protein bar yedim spordan sonra.
yemek yemeği unutunca hepten unutuyorsunMis gibi ne kadar sağlıklı
Yaşasın
Yapamadım ki inci ya. Art arda 2 gün yapmak lazımdı kahvaltı listesi vardı onun dışında da bişey yememek lazımdı kahve falan da içilmicekti. Ben 1 gün yaptım dün yapmadım bugün de kaldı diye içtim adı detoks çorba diye öyle yazdım yoksa detoks falan yapamadım
Çok güzel ve doyurucu kuzum
İnci sporun harika. Oruçken şu kadar yiyip nasıl doyuyorsun ya maşallah.
Bak bir az iftar daha. Kız maşallahınız var iftarda gözünüz de dönmüyor. Çok güzel gün olmuş
Helal olsunMiu ölmüş miu vefat Eki Görüntüle 2012128
Menün dolu dolu canım.gözüme çarpan bişey olmadı.afiyet olsun eylülcm.patlıcan tostunu merak ettim ama ???nasıl yapıyorsunSabah
1kucuk patlicandan tost
1.5dilim tb ekmegi
6zeytin dimates salatalik
2kk peybir
5 cig findik
Bolll yesillik
1.5 rafadan yumurta
Ara
Bir avuc kayisi círí
Oglen
Susuz bir kepce kuru fasulye
1kase yogurt corba
1 kase yogurt tarvin zencefil zerdecal attim
Aksam
Bir kase sehriye corbasi
1 tabak kabak yemegi
1su bardagi yogurt
1 kahve
2hurma
Su simdilik 2.5litre
Süper menün canım.sahur çok hafif iftarda da hiç kaçamaksız iyi olmuşşşslm
menüm
sahur
yumurta 2 tane
2 kk peynir
çay
maydanoz domates
iftar
mantar çorbası
et köfte 3 tane
ayran
3 hurma
3 litre su
Kız uyuyakaldım ya sabah işe de 1 saat geç kaldımCanım kahvaltı yapman lazım miucum.metabolizma 5 km koşmuş gibi hızlanıyor kahvaltıyla.sporuna diyecek yok zaten..
Ay ben de ilk kez aldım süt almak için rossman a girmiştim karnım da çok açtı. Hep görüyodum hiç almamıştım alıyım dedim neymiş. Çok beğendim ben de bayıldım. Bildiğin çikolata gibiydi benim aldığımBnde 1 kez almıştım migrostan protein bar bademliydi nefisti yaama paketli olduğu için karatauda cıssss oluyoo
Helal olsun
öğreniyorum canımcımSüper menün canım.sahur çok hafif iftarda da hiç kaçamaksız iyi olmuşşş
Vay vay vayyyyyy yine çoooook güzel olmuş bütün öğünlere ba yıl dımmmmMenümm
Kahvaltı 7.45
3 yum ile bol yeşillikli salata.
2 kk peynir. 3 çeri.çay
Öğle 13.45
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 kuru incir
Akşam 18.45
2 yk mantar sote
2 pazı sarması
3 yk bamya.
Yarım kase yoğurt
1 avuç kuruyemiş. 2 kupa çay
Su 2lt
Spor 5000 adım
Ben de okurdum kızum ama malum dönemdeyimbu arada fatiha ve ihlaslarımı tamamladım .okuyanlara slm ve sevgiler.dilinize sağlık canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?