Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet, Adana canım. Mercimekli pek yapmam yemek yaptıysam. Tek çeşit yapınca yaparım. Tereyağ da zeytinyağ da bulgur da köyden. Organik.
Mis gibi ne kadar sağlıklı
Yaşasın
Vayyy harikasin miu

Bu detoksun kacinci gunu miu
Yapamadım ki inci ya. Art arda 2 gün yapmak lazımdı kahvaltı listesi vardı onun dışında da bişey yememek lazımdı kahve falan da içilmicekti. Ben 1 gün yaptım dün yapmadım bugün de kaldı diye içtim adı detoks çorba diye öyle yazdım yoksa detoks falan yapamadım
Çok güzel ve doyurucu kuzum
Kizlar menum
1 kase kremali domates corbasi
1 yk yesil fasulye
1 yk bulgur pilavi
Yarim kase cacik

Avuc ici kadar pide
1 dilim karpuz kavun
12 kiraz
Su 2 litre
Spor leslie 3 mil fast
6000 adim
İnci sporun harika. Oruçken şu kadar yiyip nasıl doyuyorsun ya maşallah.
slm
menüm
sahur
yumurta 2 tane
2 kk peynir
çay
maydanoz domates
iftar
mantar çorbası
et köfte 3 tane
ayran
3 hurma
3 litre su
Bak bir az iftar daha. Kız maşallahınız var iftarda gözünüz de dönmüyor. Çok güzel gün olmuş

Canım kahvaltı yapman lazım miucum.metabolizma 5 km koşmuş gibi hızlanıyor kahvaltıyla.sporuna diyecek yok zaten..

yemek yemeği unutunca hepten unutuyorsun

Menün dolu dolu canım.gözüme çarpan bişey olmadı.afiyet olsun eylülcm.patlıcan tostunu merak ettim ama ???nasıl yapıyorsun

Canım kahvaltı yapman lazım miucum.metabolizma 5 km koşmuş gibi hızlanıyor kahvaltıyla.sporuna diyecek yok zaten..
Kız uyuyakaldım ya sabah işe de 1 saat geç kaldım
Bnde 1 kez almıştım migrostan protein bar bademliydi nefisti ya ama paketli olduğu için karatauda cıssss oluyoo
Ay ben de ilk kez aldım süt almak için rossman a girmiştim karnım da çok açtı. Hep görüyodum hiç almamıştım alıyım dedim neymiş. Çok beğendim ben de bayıldım. Bildiğin çikolata gibiydi benim aldığım

Vay vay vayyyyyy yine çoooook güzel olmuş bütün öğünlere ba yıl dımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…