Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 porsiyon lor
Semizotu salatası
1 bardak süt.
İftar
Mercimek çorbası
Kıymalı patlıcan tava
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran.
2 yk bulgur pilavı çok kararında olmuş canım.maşallah menüne bol bol eksi getirsin

Çooook güzel kıymalı patlıcan tava çok yağlı değildi dimi?
Adı tava, hiç su koymadan kısık ateşte pişiyor. Soğan sarımsak domates kıymadan toplar patlıcan diziyorsun, kendi suyuna 1 saatte kısık ateşte pisiyor. Kızartma olmadığı için çok hafif. Kıyma yağsız dana idi, 2 yk koyun kuyruk yağı koydum büyük tencere dolusu yemeğe, koku ve tat versin diye.

var mı klında yapacağın yemek fikri?
Valla kuzum bu aksam evde resmen yemek kiyimi oldu kalan yemekler vardı bitsin dedim eşim onlara yanaşmadı. Sarma sardım ortada olur salata çorba güzel olur diye sarma o kadar tuzlu olmuştu ki yani millet pide çorba karpuzla karnını doyurdu. peki ben, resmen ac kaldım. Kaç gündür n3dir bu tuzdan c3ktigim

Kızlar bende bugün +100 gördüm.. çok üzüldüm sonra hatırladım bugün yarın adet olucam :)) onun için gözümün önüne tatlılar çikolatalar geliyo..
Hiç sorma canım bende 83 olmuşum hem WC'ye çıkmadım hemde adet yaklaşıyor

O tatlıları sorma geçen misafirler baklava getirmişler ben baklavaya baktım baklavada bana

Hiç sorma canım bende 83 olmuşum hem WC'ye çıkmadım hemde adet yaklaşıyor

O tatlıları sorma geçen misafirler baklava getirmişler ben baklavaya baktım baklavada bana
İnan bura olmasa nasıl saldırıcam.. evde yok kendim yapıcam nerdeyse.. tevafuk55 in tatlısını mı yapim yiyim napim

Neyse bugünküne böyle olsun ne olcak
Tuzu sen mi çok attın anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…