Ben de okurdum kızum ama malum dönemdeyim
2 yk bulgur pilavı çok kararında olmuş canım.maşallah menüne bol bol eksi getirsinSahur
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 porsiyon lor
Semizotu salatası
1 bardak süt.
İftar
Mercimek çorbası
Kıymalı patlıcan tava
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran.
Çooook güzel kıymalı patlıcan tava çok yağlı değildi dimi?Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 porsiyon lor
Semizotu salatası
1 bardak süt.
İftar
Mercimek çorbası
Kıymalı patlıcan tava
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran.
Adı tava, hiç su koymadan kısık ateşte pişiyor. Soğan sarımsak domates kıymadan toplar patlıcan diziyorsun, kendi suyuna 1 saatte kısık ateşte pisiyor. Kızartma olmadığı için çok hafif. Kıyma yağsız dana idi, 2 yk koyun kuyruk yağı koydum büyük tencere dolusu yemeğe, koku ve tat versin diye.Çooook güzel kıymalı patlıcan tava çok yağlı değildi dimi?
Valla kuzum bu aksam evde resmen yemek kiyimi oldu kalan yemekler vardı bitsin dedim eşim onlara yanaşmadı. Sarma sardım ortada olur salata çorba güzel olur diye sarma o kadar tuzlu olmuştu kivar mı klında yapacağın yemek fikri?
Hiç sorma canım bende 83 olmuşum hem WC'ye çıkmadım hemde adet yaklaşıyorKızlar bende bugün +100 gördüm.. çok üzüldüm sonra hatırladım bugün yarın adet olucam :)) onun için gözümün önüne tatlılar çikolatalar geliyo..
İnan bura olmasa nasıl saldırıcam.. evde yok kendim yapıcam nerdeyse..Hiç sorma canım bende 83 olmuşum hem WC'ye çıkmadım hemde adet yaklaşıyor
O tatlıları sorma geçen misafirler baklava getirmişler ben baklavaya baktım baklavada bana
En hafifi o bence yap ye ama cuma gunu yeİnan bura olmasa nasıl saldırıcam.. evde yok kendim yapıcam nerdeyse..tevafuk55 in tatlısını mı yapim yiyim napim
Valla kuzum bu aksam evde resmen yemek kiyimi oldu kalan yemekler vardı bitsin dedim eşim onlara yanaşmadı. Sarma sardım ortada olur salata çorba güzel olur diye sarma o kadar tuzlu olmuştu kiyani millet pide çorba karpuzla karnını doyurdu. peki ben, resmen ac kaldım. Kaç gündür n3dir bu tuzdan c3ktigim
Şerbetli tatlı çok hafif değilEn hafifi o bence yap ye ama cuma gunu ye
bura olmasa bende yapıp yerim kış boyu yaptım yedim zaten şimdi yemiycemİnan bura olmasa nasıl saldırıcam.. evde yok kendim yapıcam nerdeyse..tevafuk55 in tatlısını mı yapim yiyim napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?