Cahide yetişme muzu küçük küçük doğradı sonra buzdolabı poşetinin içine koydu üstüne de kakao döktü yedi tatlı isteğini köreltiyor dedi evde muz yok ama çok tatlı çekince yapıcamŞerbetli tatlı çok hafif değilama tekrar inceledim bugün yapar mıyım diye yaparım dedim.. ben yıllarca ev baklavası, su böreği yapan insanım.. bayrama bakıcaz artık..
Yaprak tuzliymis ya ben tuzsuz haşlanmış yaorak sanmistimNeyse bugünküne böyle olsun ne olcak
Tuzu sen mi çok attın anlamadım
Için e şeker girmiyor ya o yüzden hafif dedim benŞerbetli tatlı çok hafif değilama tekrar inceledim bugün yapar mıyım diye yaparım dedim.. ben yıllarca ev baklavası, su böreği yapan insanım.. bayrama bakıcaz artık..
Yaparım inş bayrama.. yaparsam resmini atarım sana..Için e şeker girmiyor ya o yüzden hafif dedim ben
Yumurtalar has değil mi kız?Menümü vereyim
Sahur 1,5 yumurtadan omlet
Kk peynir
Domates salatalık
4 kaşık peynirli erişte
Iftar: 1 kase paça çorbası
1 dilim karpuz
Bol salata avuç içi pide
Ara türk,kahvesi 1 hurma
Su 2 litre
Ya cok kotu olmus o kadar emek bosa gitmişYaprak tuzliymis ya ben tuzsuz haşlanmış yaorak sanmistim
Yok canım tereyağındaYumurtalar has değil mi kız?
Sorma iki saat de oturdum sardımYa cok kotu olmus o kadar emek bosa gitmiş
Yaa inanmıyorum has haşlanmış demek miydi? Ya ben hep onun has yani hakiki gerçek köy yumurtası olarak okumuştum.. niye her seferinde has diye belirtiyo kİ acaba demiştim içimdenYok canım tereyağında
Kız allah seni hiç gülesim yoktuYaa inanmıyorum has haşlanmış demek miydi? Ya ben hep onun has yani hakiki gerçek köy yumurtası olarak okumuştum.. niye her seferinde has diye belirtiyo kİ acaba demiştim içimden
Yumurtalar has değil mi kız?
Kk yı çözdüm ama her seferinde senin menüde has yumurta has yumurta görünce dedim nerden alıyo acaba? Bu sefer bakkaldan mı almışKız allah seni hiç gülesim yoktu
Has haşlanmış demek tabikk kibrit kutusu demek bak.
Çatladım akşam akşam sen çok yaşa canım yaaYaa inanmıyorum has haşlanmış demek miydi? Ya ben hep onun has yani hakiki gerçek köy yumurtası olarak okumuştum.. niye her seferinde has diye belirtiyo kİ acaba demiştim içimden
Ya ne bilim hiç aklıma gelmedi ya..Çatladım akşam akşam sen çok yaşa canım yaa
Kizlar menum
1 kase kremali domates corbasi
1 yk yesil fasulye
1 yk bulgur pilavi
Yarim kase cacik
Avuc ici kadar pide
1 dilim karpuz kavun
12 kiraz
Su 2 litre
Spor leslie 3 mil fast
6000 adim
hiç şekersiz :
Az mı ya.. ne bilim vicdan yaptım bende artı 100 çıkınca. . Ama hatırladım regl olucam bugün yarın.. bide yarın tartı var.. sahur yapmasam mı diye düşünüyorum. . Bu arada 1 şekerli içiyordum malum bi şahıs adı aramızdq ( @MiuLego ) ona da karıştı :))Krema çok kalorili değil mi canım.hiç kullanmadım da merakımdan soruyorum
hiç şekersiz :
Az olmamış mı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?