Kaptan ayrımcılık mı yapıyor demek istiyorsunsen ne zaman izin aldın 17.15 e kaptanım sadece bana izin verdi
Allah Allah miu bozacaktı da bozamadı mı. Ben kabul etmedim o kuralı falan diye bişeyler yazmıştı bak merak ettim çatlarım şimdi.ben bozdum
Hayır herkesi 17.15 e bekleyemem. 17.00 son. Bildirim yapanları duzenlerken inci tartılır yazar. :))),Kaptan ayrımcılık mı yapıyor demek istiyorsun
Bana ayrıcalık tanıyor mu diyorsun
Bir kere o adaletli bir kaptan sana yaptıysa bana da yapar herkese de yapar
Hayır herkesi 17.15 e bekleyemem. 17.00 son. Bildirim yapanları duzenlerken inci tartılır yazar. :))),
Ben lafta söyledim ki onuAllah Allah miu bozacaktı da bozamadı mı. Ben kabul etmedim o kuralı falan diye bişeyler yazmıştı bak merak ettim çatlarım şimdi.
hahaha hahahah sen de oruç tutuyorsun asıl bildirim saatin dün iftardan öncekiydi o zaman
Maalesef yok diye biliyorum.Konuyla ilgisi yok ama bişey sorucam. Kk nın apple için uygulaması var mı? Ben bulamadımda varsa. Böyle sürekle googledan girmek bayz zor oluyor telefondan..
Hayır herkesi 17.15 e bekleyemem. 17.00 son. Bildirim yapanları duzenlerken inci tartılır yazar. :))),
ya tabi tabi söz dinledin de yenildin hıhı tabi tabiBen lafta söyledim ki onusen öyle dedin diye ben hemen söz dinledim seni mi kırcaktım sanki hiç deeeeeeeeee ama inci söz dinlemiyor ONU GRUPTAN AAAATTTTTTTTT
hahaha hahahah sen de oruç tutuyorsun asıl bildirim saatin dün iftardan öncekiydi o zaman
ANKAAAAAAAAAAAAA
Ay resmen tarafını belli et aferin anka
ben bunalıma girmeye gidiyom izninizle
15 dk da kaç kilo vermeyi hedefliyorsun miu. 1.5,2 kilo farklı bildirim yaparım diyorsan sana da izin vereyim.ANKAAAAAAAAAAAAA
Ay resmen tarafını belli et aferin anka
ben bunalıma girmeye gidiyom izninizle
inci öyle mi yapcakmış kız15 dk da kaç kilo vermeyi hedefliyorsun miu. 1.5,2 kilo farklı bildirim yaparım diyorsan sana da izin vereyim.
yapar kaptan ona hiç belli olmaz bugün spor salonundan çıkmaz artık15 dk da kaç kilo vermeyi hedefliyorsun miu. 1.5,2 kilo farklı bildirim yaparım diyorsan sana da izin vereyim.
tımımMiu senin yüzünden liste geride kalıyor. Listeyi getirir misin ceza olarak.
Ama kurala ters hileci inciya tabi tabi söz dinledin de yenildin hıhı tabi tabi
ayrıca ben hep cuma kilo bildirimi yaptım
benim öğle ile akşam arasında 5 saat var canım evde tartılıyorum beninci öyle mi yapcakmış kız
Aynen 3 kilo olma ihtimali var dedi ben de verdiminci öyle mi yapcakmış kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?