Bayramda 4 gün izin vereceğim zaten. Bayramdan sonra bomba gibi başlarsın
Umutcum Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah canını sıkma kuzum mübarek günler çokça dua et gerisini Allah'a bırak..Canımsın inş
kıyamam gecenin köründe listeyi paylaşmış ya***12. Takım 523. Etap***
anka_misali(67,7
eylul7158eylul(59.3/
tevafuk55 ( 62,8/
MiuLego (55.3/
Sily (60.5/
Korhilalp (56,9/
hippotalamus (86.6/
5816bursa (70.1/
florence_N (78.5
inciakis (69.5/
umut-16 (68,5
ICIR (83,1/
12. Takım Ortalaması :
Jalapeno(
Yüzde hesaplama (geçen hafta kilosu - bu hafta kilosu) * 100 / geçen hafta kilosu
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnGünaydın arkadaşlarrrrr hadi bakalım sallayalım yine listeleriiiiii
ya daha ne kadar vercen daha bi dur daha ne dk sı istiyosun yakaptan bi 15 dk daha veremez misin işten çıkıp eve gidinde tartılayım
offff hayır ya kaptan verme izin ya gömdü zaten beni yine verme verme bak haftaya çok lazım olcak her gr bayram dönüşüTamam canım mümkün olduğunca 17.00 de bitsin. Ben listeleyi kontrol edene kadar sen tartılır yazarsın canım. O da baya oyalıyor malum bayram telaşı var.
Günaydın canım amin ağzından bal damlıyorGünaydınlar 1. olacağımız bir cuma olsun inşallah.. sahur bulaşıgini halledip ise gidiyorum
iznimi aldım canım akşam bekle beniya daha ne kadar vercen daha bi dur daha ne dk sı istiyosun yabana da kefen yolla o zaman 17:15 de tamam mı
offff hayır ya kaptan verme izin ya gömdü zaten beni yine verme verme bak haftaya çok lazım olcak her gr bayram dönüşüya daha hala az daha eksi çıkayım diye uğraşıyor haksızlık ya.
Hoş geldin hayırlı olsun bakalımMerhaba:))) ben geldim bugünden tezi yok diyetteyim..:))
Sana hergün izin incim hergün ye iç yat ama çok ye çok iç çok yat4 gün izin mi
-1,5 mi olcan ne olcan ne söyle bi heleiznimi aldım canım akşam bekle beni
OleyyyyyBayramda 4 gün izin vereceğim zaten. Bayramdan sonra bomba gibi başlarsın
sabret canım-1,5 mi olcan ne olcan ne söyle bi hele
gitme mium yanımda kalAlıp başımı nerelere gitsem ben acaba
Yeme içme kaçamak izni değil tabii. Takıma gelme zorunluluğu ve menu paylaşma zorunluluğu yok.4 gün izin mi
Oooo çok heyecanlıııııiznimi aldım canım akşam bekle beni
ooo daha ne olsun kaptanYeme içme kaçamak izni değil tabii. Takıma gelme zorunluluğu ve menu paylaşma zorunluluğu yok.
istemiyom.sabret canım
Hadi ordan korkuyomuşgitme mium yanımda kalhaftaya da ben korkuyorum senden
hahahahahah hayalleri suya düştü onlar yemek izni anladıYeme içme kaçamak izni değil tabii. Takıma gelme zorunluluğu ve menu paylaşma zorunluluğu yok.
Oooo çok heyecanlııııı
hiç de bile öyle bir kural yoktu hep ben yenicemistemiyom.
Hadi ordan korkuyomuşhaftaya deli gibi spor yapcam dyosun. Gene beni yeneceksin demi hem anka bir hafta inci yensin bir hafta sen yen dedi sen şuan kural bozuyorsun oyun bozan inci
hahahahahah hayalleri suya düştü onlar yemek izni anladı
Aynen onu ilk miu bozdu gibi hatırlıyorum ama o zaman 4-1 olmaz.hiç de bile öyle bir kural yoktu hep ben yenicemdurum galiba 4 e 1 oldu miucum
ben bozdumAynen onu ilk miu bozdu gibi hatırlıyorum ama o zaman 4-1 olmaz.
4 e 1 mi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anca rüyanda bi kere hiç de öyle bir şey yok. ben de bugün 17:15 e kadar aç beklicem hiç su bile içmicem bugün yeneyim seni de görhiç de bile öyle bir kural yoktu hep ben yenicemdurum galiba 4 e 1 oldu miucum
aaaa aşk olsun aaaaaaaaaAynen onu ilk miu bozdu gibi hatırlıyorum ama o zaman 4-1 olmaz.
Konuş konuş itiraf etben bozdum
sen ne zaman izin aldın 17.15 e kaptanım sadece bana izin verdi4 e 1 mi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anca rüyanda bi kere hiç de öyle bir şey yok. ben de bugün 17:15 e kadar aç beklicem hiç su bile içmicem bugün yeneyim seni de gör
aaaa aşk olsun aaaaaaaaa
Konuş konuş itiraf et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?