Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Umutcum Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah canını sıkma kuzum mübarek günler çokça dua et gerisini Allah'a bırak..
kıyamam gecenin köründe listeyi paylaşmış ya
Günaydın arkadaşlarrrrr hadi bakalım sallayalım yine listeleriiiiii
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
kaptan bi 15 dk daha veremez misin işten çıkıp eve gidinde tartılayım
ya daha ne kadar vercen daha bi dur daha ne dk sı istiyosun ya bana da kefen yolla o zaman 17:15 de tamam mı
Tamam canım mümkün olduğunca 17.00 de bitsin. Ben listeleyi kontrol edene kadar sen tartılır yazarsın canım. O da baya oyalıyor malum bayram telaşı var.
offff hayır ya kaptan verme izin ya gömdü zaten beni yine verme verme bak haftaya çok lazım olcak her gr bayram dönüşü ya daha hala az daha eksi çıkayım diye uğraşıyor haksızlık ya.

Günaydınlar 1. olacağımız bir cuma olsun inşallah.. sahur bulaşıgini halledip ise gidiyorum
Günaydın canım amin ağzından bal damlıyor

iznimi aldım canım akşam bekle beni

***12. Takım 523. Etap***

anka_misali(67,7
eylul7158eylul(59.3/
tevafuk55 ( 62,8/
MiuLego (55.3/
Sily (60.5/
Korhilalp (56,9/
hippotalamus (86.6/
5816bursa (70.1/
florence_N (78.5
inciakis (69.5/
umut-16 (68,5
ICIR (83,1/

12. Takım Ortalaması :

Jalapeno(

Yüzde hesaplama (geçen hafta kilosu - bu hafta kilosu) * 100 / geçen hafta kilosu

istemiyom.
gitme mium yanımda kal haftaya da ben korkuyorum senden
Hadi ordan korkuyomuş haftaya deli gibi spor yapcam dyosun. Gene beni yeneceksin demihem anka bir hafta inci yensin bir hafta sen yen dedi sen şuan kural bozuyorsun oyun bozan inci
Yeme içme kaçamak izni değil tabii. Takıma gelme zorunluluğu ve menu paylaşma zorunluluğu yok.
hahahahahah hayalleri suya düştü onlar yemek izni anladı
Oooo çok heyecanlııııı

hiç de bile öyle bir kural yoktu hep ben yenicem durum galiba 4 e 1 oldu miucum

hiç de bile öyle bir kural yoktu hep ben yenicem durum galiba 4 e 1 oldu miucum
4 e 1 mi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anca rüyanda bi kere hiç de öyle bir şey yok. ben de bugün 17:15 e kadar aç beklicem hiç su bile içmicem bugün yeneyim seni de gör
Aynen onu ilk miu bozdu gibi hatırlıyorum ama o zaman 4-1 olmaz.
aaaa aşk olsun aaaaaaaaa
Konuş konuş itiraf et

sen ne zaman izin aldın 17.15 e kaptanım sadece bana izin verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…