Her şeyim hazırdı ne güzel ilk defa bu kadar planlı çalışmıştımTuh ya yazık olmuş allah kolaylık versin ben de yoruldum bugun sukur kolayladım yarın kapıları ve mutfak dolabını da silersem sadece supurüp silip halıları sermek kalıyor
Cnm senın uc cocukla bunları yapman bile mucize :) ben zaten dagınıgım Bı nevi kendim dagıtıp kendim topluyorum oldugu kadar valla zaten temizliğe bayram bahane yoksa annem babam kardesim kimsem yok bayrama gelecekHer şeyim hazırdı ne güzel ilk defa bu kadar planlı çalışmıştımson gün süpürüp silerim demiştim. Geçen gün kızım çikolata kavanozuna dalmış eliyle. Sonra da mutfak dolaplarını ellemiş. Allahtan halısını sermemiştim. Dolapları sildim baştan. Cam da böyle olmuş. Neyse başka bişey çıkmaz inşallah.. Korkuyorum da.
Olur inşallah canım hayırlısını versin rabbim.. Herkesin sınavı farklı. Rabbim alnımızın akıyla sınavlarımızı geçmeyi nasip etsin. İsyana düşmeden şikayet etmeden inşallah.Umarım tatlım. Uğraşıyorum. Ama Rabbim istesin . Künfe yekün
ya miu zaten ne zaman çok spor yapabildim ki anca adımları 10000 e çıkarabiliyorumHeee 15 dk lıktan 2 tane tamam tamaaaammm
Oh oh sarmalar dolmalar pirinçler şişsin oh yarına artılar gelsn ohhhh
kaptan bi 15 dk daha veremez misin işten çıkıp eve gidinde tartılayım17.00 canım
Tamam canım mümkün olduğunca 17.00 de bitsin. Ben listeleyi kontrol edene kadar sen tartılır yazarsın canım. O da baya oyalıyor malum bayram telaşı var.kaptan bi 15 dk daha veremez misin işten çıkıp eve gidinde tartılayım
tamam kaptan eve gider gitmez tartılıp yazarımTamam canım mümkün olduğunca 17.00 de bitsin. Ben listeleyi kontrol edene kadar sen tartılır yazarsın canım. O da baya oyalıyor malum bayram telaşı var.
tamam kaptan eve gider gitmez tartılıp yazarım
Hoşgeldin canım. 1. Sayfada kurallarımız var. Onları oku. Uyarsa şimdiki kilo hedef kilo ve boy yazarak başlayalımMerhaba:))) ben geldim bugünden tezi yok diyetteyim..:))
Boy:1.70 Güncel kilo: 61.5 Hedef:54 :)Hoşgeldin canım. 1. Sayfada kurallarımız var. Onları oku. Uyarsa şimdiki kilo hedef kilo ve boy yazarak başlayalım
Bayramda 4 gün izin vereceğim zaten. Bayramdan sonra bomba gibi başlarsınBoy:1.70 Güncel kilo: 61.5 Hedef:54 :)
Bayramda biraz zor olacak ama tüm kurallara uyucam inşallah
hoşgeldin canımBoy:1.70 Güncel kilo: 61.5 Hedef:54 :)
Bayramda biraz zor olacak ama tüm kurallara uyucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?