Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tuh ya yazık olmuş allah kolaylık versin ben de yoruldum bugun sukur kolayladım yarın kapıları ve mutfak dolabını da silersem sadece supurüp silip halıları sermek kalıyor
Her şeyim hazırdı ne güzel ilk defa bu kadar planlı çalışmıştım son gün süpürüp silerim demiştim. Geçen gün kızım çikolata kavanozuna dalmış eliyle. Sonra da mutfak dolaplarını ellemiş. Allahtan halısını sermemiştim. Dolapları sildim baştan. Cam da böyle olmuş. Neyse başka bişey çıkmaz inşallah.. Korkuyorum da.

Cnm senın uc cocukla bunları yapman bile mucize :) ben zaten dagınıgım Bı nevi kendim dagıtıp kendim topluyorum oldugu kadar valla zaten temizliğe bayram bahane yoksa annem babam kardesim kimsem yok bayrama gelecek esım işi dolasıyla ilk gün izinli bizde Bı yere gidemiyoruz zaten işte kv gelene gidene bakıyorum arada en son ne zaman ailemle bayram yaptım hatırlamıyorum bile

Ben ailemin yanında bayram yapmayı sevmiyorum. Sürekli taşınmaktan çevre yapamadılar. Hiç kimse gelmiyor. Çocuk bile çalmıyor kapıyı. Bi kere gittim pişman oldum. :-/
KV ye gideriz 1. gün 1-2 saat takılır şöyle bir kaç akraba dolaşır eve geliriz. Bize çok gelen olur. Geçen sene oturtacak yer bulamamıştım. Çok şukur rabbim eksik etmesin. Önemli bunlar çocuklar bayramı bilsin tadında yaşasın.

***12. Takım 523. Etap***

anka_misali(67,7
eylul7158eylul(59.3/
tevafuk55 ( 62,8/
MiuLego (55.3/
Sily (60.5/
Korhilalp (56,9/
hippotalamus (86.6/
5816bursa (70.1/
florence_N (78.5
inciakis (69.5/
umut-16 (68,5
ICIR (83,1/

12. Takım Ortalaması :

Jalapeno(

Yüzde hesaplama (geçen hafta kilosu - bu hafta kilosu) * 100 / geçen hafta kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…