hıııı tabi tabi yenersin tabiii tabiiiHııııı beklersin çok. Haftaya regl sonrası bomba gibi dönüyorum bu hafta çok saçmaladım yeme konusunda ona rağmen -800 (ama yine de yenildim ya kabul). Sen haftaya kork benden rakibem balım peteğim. Mendilleri hazırla ağlayacaksın
hadi artık haftaya mezun ol :))Hııııı beklersin çok. Haftaya regl sonrası bomba gibi dönüyorum bu hafta çok saçmaladım yeme konusunda ona rağmen -800 (ama yine de yenildim ya kabul). Sen haftaya kork benden rakibem balım peteğim. Mendilleri hazırla ağlayacaksın
ne çok ortak noktamız var
Mezun olunca kurtulacağını mı sanıyorsunhadi artık haftaya mezun ol :))
sevgi kelebeğim benim gel
Bir anda sevgi kelebeği hissettim kendimi sana yine.
Canım incim ne güzel yendin havlu attırdın kız yine bana. Aaaayyyyyy böyle yenilmelere can kurban sen yen yeter kisen olmasan bu hafta kesin artıda kalırdım ben sayende - ye düştüm
Yaşa yaşa akşam ben hiç girmiycem geçmişi de okumıycamsevgi kelebeğim benim gel
akşama bende paylaşsaydım da zaferimi şöyle rahat rahat yaşasaydım
Bi kere kiloma göre günde 2 dilim ekmek yeme hakkım var ama yarım dilim yedim.. kız düşün ekmeği nasıl azalttıysam buzdolabında küflenmiş tam buğday ekmeği..Mezun olunca kurtulacağını mı sanıyorsunsan san...
ekmek yedin mi bugün de?
Ya kim demiş 2 dilim hakkın var diye? Reddediyorum ben tanımıyorum onu.Bi kere kiloma göre günde 2 dilim ekmek yeme hakkım var ama yarım dilim yemedim.. kız düşün ekmeği nasıl azalttıysam buzdolabında küflenmiş tam buğday ekmeği..
Bugün dışarda 7000 adım attım ama yok kzuum. saat 4, dune gore fazlayım çünkü dün tam iftara yakın tartılmıştım.Centilmen rakipsin çünkü. Bazıları bunu yapamıyor işte.
Artılar gitti mi kuzum? Tartıldın mı hiç 100 gr da olsa eksi var mı?
uzak durun rakibimdenRakip olsaydık seni geçmiştim.. bide şimdiflorence_N yi bekliyorum. .
Dur kalbime inecek. +800 falan değil miydi dün? +1 mi oldu yoksaBugün dışarda 7000 adım attım ama yok kzuum. saat 4, dune gore fazlayım çünkü dün tam iftara yakın tartılmıştım.
Rakip olmamız için ekmek yememen lazımdı.Rakip olsaydık seni geçmiştim.. bide şimdiflorence_N yi bekliyorum. .
uzak durun rakibimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?