bak sen miu ya bak hippo ekmek yemese beni bırakacan demek kiRakip olmamız için ekmek yememen lazımdı.
Kız 1.5 diyip durma.. arada 1.5.. normalde 1.. Bugün yarım.. kaç kere senin hatrına hiç yemedim hiç onları görme..Ya kim demiş 2 dilim hakkın var diye? Reddediyorum ben tanımıyorum onu.
Hayır bi de 1.51 yap bari. 2 günde bir 1 dilim ye. Anlaşmaya da varmıyosun ki. Anca beni üz. İçim kurudu
700 du canım dun, sahur yapıyoruz ya onun etkisi her gun boyle oluyorDur kalbime inecek. +800 falan değil miydi dün? +1 mi oldu yoksa
Yok kız ben onla rakip olır muyum?? Yer o beni.. ben ona takılmak için dedimdidi..bak sen miu ya bak hippo ekmek yemese beni bırakacan demek ki
Yok kız ben onla rakip olır muyum?? Yer o beni.. ben ona takılmak için dedimdidi..
Sagol cnm sen ne yaptın :) :)5816bursa canım tebrikler
akşam tartılacamSagol cnm sen ne yaptın :) :)
Ay ben çok kıskancım Aus kaptan sevdiğim sadece benim olacaaak kafası var bende
Şaka bir yana ben seni sıkı takipteyim herkesle tek tek nasıl ilgileniyorsun biliyorum içten gelmesi böyle bir şey işte.
Ama yine de kıskanırım aaa kaçırmam
ama ben buraya yazmadan ilkAusencia kaptana yazmıştım diyete başladığımda beni sağolsun gaza getirdi onun yeri ayrı
Ekmeği bıraksın diye fake attım kız susbak sen miu ya bak hippo ekmek yemese beni bırakacan demek ki
kaç kere yemedin ? 2 kerecik? bir haftada bile 7 gün var yaKız 1.5 diyip durma.. arada 1.5.. normalde 1.. Bugün yarım.. kaç kere senin hatrına hiç yemedim hiç onları görme..
olsun canımcım haftaya toparlarsın sen700 du canım dun, sahur yapıyoruz ya onun etkisi her gun boyle oluyor
Bursaaaa harikasın ne güzel gitmiş kilolaaarBen de dun iftardan önce tartıldıgım kiloyu yazdım bugun daha cok gec kalktım wc yok onlar etkiledi sanırım iftara dısarı cıkıcaz arkadaşlarla ordan sahura gıdıcez son sahur dıye arada fırsatım olursa bakarım yine kız uyanana kadar kapıları silicem
Tamam canım not alıyorum ama gelir o merak etme :)@MiuLego ıcır gelmezse 82.6 girelim. Dun öyle bildirim yapmış.
yaaaaa aaaaaVayyy benim takımımda başka kaptana sulanıyonuz
Ausencia beni 7. Takıma kabul etmedi . Eğer kabul etseydi 12. Takım olmayacaktı.
Sus küstüm ben sanayaaaaa aaaaa
Bak iyi ki kabul etmemiş işte oh ne güzel olmuş
kaptan hep miu yaptı ben yapmadımVayyy benim takımımda başka kaptana sulanıyonuz
Ausencia beni 7. Takıma kabul etmedi . Eğer kabul etseydi 12. Takım olmayacaktı.
Şaka şaka listeye girmem lazımdı direk listede yer yoktu. Ama herşeyde bir hayır var işte 12. Takımı kurdukyaaaaa aaaaa
Bak iyi ki kabul etmemiş işte oh ne güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?