Kilo bildirimi yap da kalmasın arada.Kızlar kusura bakmayın, iftara 20 kişiyiz. Koşturmaca var.
Kilonu yaz flo bekleme daha fazla. İftar telaşından unutacaksın yoksa. Şimdi yaz da sonra gncellersen biz de güncellerizKızlar kusura bakmayın, iftara 20 kişiyiz. Koşturmaca var.
kolay gelsin canımKızlar kusura bakmayın, iftara 20 kişiyiz. Koşturmaca var.
oy oy oyyyyy kurban olsunlar sanaSus küstüm ben sana
Miu nun adı çıkmışkaptan hep miu yaptı ben yapmadım
ivit çok da güzel oldu kaç kişiye mutluluk dağıtıyorsun anka verilen kilolarlaŞaka şaka listeye girmem lazımdı direk listede yer yoktu. Ama herşeyde bir hayır var işte 12. Takımı kurduk
Vayyy benim takımımda başka kaptana sulanıyonuz
Ausencia beni 7. Takıma kabul etmedi . Eğer kabul etseydi 12. Takım olmayacaktı.
Evet 2. takımdan transfer olmam lazımdı aynı hafta listeye girmem lazımdı. O sebeple olmadı.Öyle mi olduliste doludur ...sende illa ki bekleyemem liste demişsindir .. bak hem fena mı oldu
Aynen ben hiç anlamadım bizim kızlar böyle yapmazdı hiç.. Flo da yok herkes kayıp.. Bildirim yapmazlarsa çok üzülürüm bensily tartılmaya gidiyorum dedi dönmedi
Kuzum dünki bildirimimi unutmusum geçmiş sayfalara bakip buldum o yuzd3n öyle oldu, düzeltme yaptım yani.bak üstte paylaştığımda kilo farkın +0.6ama sen +0.7 yazmışsın hiç anlamadım ya.tevafuk55
Yaparlar canim niye yapmasinlar korhi haric hepsi gruba girdi bugun ama paylasmadilar aksami bekliyorlardirAynen ben hiç anlamadım bizim kızlar böyle yapmazdı hiç.. Flo da yok herkes kayıp.. Bildirim yapmazlarsa çok üzülürüm ben
Yok kuzum ya dün menü vermeye geldiğinde keşke sorsaydık.. hafta içind e ipucu vermiş miydi kilosu ile alakalı hatırlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?