Tama canım. Yani güncel kilon şuan kaç? Çıkarma hatası var o zaman. Yazdığın kiloların farkı 0.6 ama sen 0.7 yazmışsınKuzum dünki bildirimimi unutmusum geçmiş sayfalara bakip buldum o yuzd3n öyle oldu, düzeltme yaptım yani.
Valla 15 dk kaldıYaparlar canim niye yapmasinlar korhi haric hepsi gruba girdi bugun ama paylasmadilar aksami bekliyorlardir
tamam77.5 bu hafta, gerisini @MiuLego ya da anka sen halledebilir misin.
aynen cevap da yazmadı ben de yazdım. Diğer kızlardan da haber yok.tevafuk55 600 gr mı 700 gr mı artıdasın kafam karıştı benim
Dün iftar öncesi daha az çıkardım da neyse. Grubun 1. Si gibisin suan.florence_N yendim bebeğim seni :)))
Listeyi arıyordum, misafirim yoldan geliyordu, erkenden geldiler.florence_N neden bildirim yapmıyorsun?? Geldin o kdr..
Ben yine 1 in ustune cikariz demistim kizlar bi paylassa ya
aynen ben de öyle düşünüyordum. şok oldum şu an. tevafuk zaten birini sıfırladı. 2 kişi de bildirimde bulunmadı.. korhilalp artıdaydı zaten de bir umut belki eksiye düşmüştür demiştim.Ben yine 1 in ustune cikariz demistim kizlar bi paylassa ya
Neyse artik hayırlısı diyelim sıkma canini kaptanaynen ben de öyle düşünüyordum. şok oldum şu an. tevafuk zaten birini sıfırladı. 2 kişi de bildirimde bulunmadı.. korhilalp artıdaydı zaten de bir umut belki eksiye düşmüştür demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?